Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με WAG354G.Ώρα για αλλαγή;

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εν λόγω adsl router εδώ και 4 χρονάκια.Ευχαριστημένος φουλ αλλά χθες έφαγα ένα καλό σκάλωμα.Το βγαλα απ το ρευμα και το ξανάβαλα αλλά με τίποτα δεν έβλεπε ότι υπάρχει adsl.Στις σπάνιες περιπτώσεις που το βλεπε έδειχνε κάτι τρελά νούμερα στα up/down attennuation χωρίς ταχύτητα κλειδώματος.Τελικά μετά από κόπο είμαι και πάλι online.

Να το ψάξω το θέμα είναι κοιτάξω για νεά συσκευή; Καμιά πρόταση για αντάξιο router?

Δημοσ.

Σίγουρα πρώτα να το ψάξεις μην είναι από κάποιο καλώδιο βύσμα πρίζα ή οτιδήποτε άλλο, πριν πας να αγοράσεις καινούργιο router χωρίς λόγο.

Δημοσ.

αν απλα ετυχε ισως και κατι της γραμμης.κατα τα αλλα απλα περνα το τελευταιο firmware kai keep an eye.για κατι καλο Netgear dgn2000.

Δημοσ.

Δεν έτυχε γιατί το χα πάθει κι άλλη φορά όταν το αποσύνδεσα για να φλασάρω ένα wag200.

Τώρα ευτυχώς είναι up n running χωρίς προβλήματα!

Δημοσ.

latest έχω.Σήμερα το πρωί που ξύπνησα πάλι τα ίδια αλλά σε 5 λεπτάκια πάλι επανήλθε.

G.dmt то έχω σε γραμμή 2mbit

Δημοσ.

DSL Modulation Mode:GDMT

DSL Path Mode:FAST

Downstream Rate:2048 Kbps

Upstream Rate: 512 Kbps

Downstream Margin: 12 db

Upstream Margin: 12 db

Downstream Line Attenuation:23

Upstream Line Attenuation:27

---------- Προσθήκη στις 20:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:05 ----------

DSL Modulation Mode:GDMT

DSL Path Mode:FAST

Downstream Rate:2048 Kbps

Upstream Rate: 512 Kbps

Downstream Margin: 12 db

Upstream Margin: 12 db

Downstream Line Attenuation:23

Upstream Line Attenuation:27

Παρατηρώ ότι όταν κατεβάζω αρχείο μεγάλου μεγέθους και πιάνει 200-212 τότε αποσυνδέεται.Το βγάζω απ το ρεύμα και στην επαναφορά συνδέεται.

Να δοκιμάσω αυτό το unofficial fw http://cyberstorm.altervista.org/blog/?page_id=24#supported ?

Δημοσ.

δεν πολυδικαιολογειται να κανει disconect με αυτα τα χαρακτηριστικα.φιλτρα εχεις βαλει παντου σε τηλεφωνα. fax συναγερμο αμα εχεις κτλ?δοκιμασε και custom firmware να δεις αν θα αλλαξει κατι.

Δημοσ.

Φαξ έχω,συναγερμό όχι.Αλλά 4 χρόνια παίζει μια χαρά και σήμερα βρήκε να του φταίξει το φαξ; δε νομίζω.

Έβαλα αυτο cfw και δεν έπεσε ακόμη έχοντας κατεβάσει αρχείο 700ΜΒ στα 214kb/s!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...