Προς το περιεχόμενο

Περίεργο Hardware σε Vaio...

mimis13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ. Μπορείτε να το κλειδώσετε αν θέλετε.

[Καλό χειμώνα να έχουμε... έκανε ποδαρικό η φθινοπωρινή βροχή...]

Δημοσ.

και σε μενα σε ενα απο τα τοσιμπα της υπογραφης μου ενω εχει 4γιγα και σε 32bit και σε 64bit δινει μονο τα 3γιγα με τα απο πολυ ψαξιμο βρηκα οτι το ενα γιγα το επαιρνε με το ετσι θελω η ξεχωριστη καρτα γραφικων μια nvidia 7900gtx.

ισως να συμβαινει το ιδιο και με το παληκαρι, σε καμια περιπτωση τα 32bit windows δεν διαβαζουν πανω απο τα 3,25γιγα το bios μπορει να τα βλεπει και το λειτουργικο αλλα δεν μπορει να τα χρησιμοποιεισει.

Δημοσ.
οκ... το κατάλαβα. ήταν λίγο δύσκολο κάποιος που να έχει vaio να μου πει τι παίζει; χαλαρώστε και μην κρεμάτε ρε παιδιά. προσπαθούσα να μάθω τι παίζει και τώρα ξεκαθαρίστηκε.

και αυτό το ένα gb τώρα είναι νεκρό δλδ; ούτε για την κάρτα γραφικών σαν δανεικό δεν κάνει;

έχω vaio, και εγώ ψηνόμουν να βάλω 4gb μνημη (από 2που είχε πάνω του) αλλά μου είπε (πάλι καλά) ο υπάλληλος ότι κ να βάλω θα βλέπει τα 3 κ κάτι ψιλά οπότε δεν έχει κανένα νόημα για κάτι ψιλά να πληρώσεις μια εξτρα 2αρα μνήμη (εφόσον τρέχεις 32βιτ).. σημειωτέον τότε ήταν πάμφθηνη η 2gb αν θυμάμαι καλά γύρω στα 20ευρώ, τώρα άντε γεια οι τιμές..

αν το αλλάξεις κ βάλεις λογισμικό 64βιτ τότε θα βλέπει τα 4 κανονικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...