Προς το περιεχόμενο

Υπαρχει προγραμμα ελέγχου του LED του ποντικιού;

G10rgos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει κανενα προγραμα με το οποιο θα μπορω να κανω το ledακι που εχει το ποντικι μου για την ενδειξη χαμηλης μπαταριας να αναβει οποτε θελω εγω η να ειναι μονιμα αναμενο;

Δημοσ.

Κατά 99% όχι. Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια επικοινωνία data ώστε να μπορέσεις να ελέγξεις το led. Με εσωτερική παρέμβαση στο ποντίκι είναι πολύ ποιο απλό (αν ξέρεις από ηλεκτρονικά).

Δημοσ.
Κατά 99% όχι. Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια επικοινωνία data ώστε να μπορέσεις να ελέγξεις το led. Με εσωτερική παρέμβαση στο ποντίκι είναι πολύ ποιο απλό (αν ξέρεις από ηλεκτρονικά).

Firewalker, Εγώ θα ρωτούσα πρώτα τι μάρκα είναι το Mouse...

Δημοσ.
Firewalker, Εγώ θα ρωτούσα πρώτα τι μάρκα είναι το Mouse...

Απλά αναφέρει μπαταρία σε ποντίκι οπότε μάλλον ασύρματο με το led πάνω στο ποντίκι. Μέχρι τώρα όσα τέτοια ποντίκια έχω δει μόνο εκπέμπουν προς την βάση και δεν λαμβάνουν. Δεν έχουν δέκτη. Βέβαια δεν αποκλείω κάτι.

Δημοσ.

εγω θα σε ρωτουσα για ποιο λογο αυτο

QUOTE=G10rgos;3591066]Παιδια καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει κανενα προγραμα με το οποιο θα μπορω να κανω το ledακι που εχει το ποντικι μου για την ενδειξη χαμηλης μπαταριας να αναβει οπτε θελω εγω η να ειναι μονιμα αναμενο;

Δημοσ.
ετσι απλα αφου υπαρχει το ledακι ασ ειναι αναμενο να ειναι πιο ομορφο...

που σημαίνει και μικρότερη διάρκεια στην μπαταρία σου... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...