vaha Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Συμβουλή για αναβάθμιση Το pc μου παρουσιάζει πρόβλημα. Με πετάει έξω ΜΕ μήνυμα ότι η κάρτα γραφικών μου έχει χαμηλό voltage. Δεν έχω καταλάβει ακόμα που οφείλετε. Τσέκαρα το τροφοδοτικό αν δίνει σωστές τάσης και δείχνει οκ. Υπόθετο ότι η μητρική έχει πρόβλημα και ίσος ήρθε καιρός να κάνω αναβάθμιση στην μητρική στις μνήμες ram και ίσος και στον CPU Λοιπών το pc μου έχει να εξής : Μητρική: Asus m2n32 Sli deluxe CPU: AMD Athlon 64 (64X2 DUAL CORE 7600 2,4Ghz) Έχει παρακάτω τους εξής αριθμούς εάν χρειαστεί ADA4600IAA5CU LDB4F 0626XPMW Q959692G60658 2 Μνήμες Ram: Kingston KVR 533D2N4/512 Κάρτα Γραφικών : GIGABYTE NVIDIA GeFORCE 7300GS Ίσος πρέπει να αντικαταστήσω την μητρική, τις μνήμες με μεγαλύτερες και ίσος τον επεξεργαστή? Πια συμβουλή μου δίνετε?? Τι προτείνετε να βάλω?? Ευχαριστώ
bloodraven Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Απο που σε πετάει έξω ? κατά την διάρκειά του boot , όταν μπεί στο λειτουργικό, όταν τρέχεις κάποιο πρόγραμμα? Που το βλέπεις το μήνυμα ότι η κάρτα γραφικών έχει χαμηλό voltage? (κάποιο πρόγραμμα της asus η από το post του bios?) Η κάρτα γραφικών σου έχει και απευθείας τροφοδοσία από το τροφοδοτικό ? Πάντως εάν πας για αναβάθμιση motherboard θα βρεις σίγουρα κάποια που να υποστηρίζει τον επεξεργαστή και τις μνήμες που έχεις ήδη. Εαν απ την άλλη θες κάτι καινούριο πες μας για τι χρήση το θες και πόσα χρήματα διαθέτεις!!
vaha Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Σ Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον είμαι καινούργιος στο φόρουμ και είσαι ο μόνος που μου απάντησε για βοήθεια… Λοιπόν τελικά άλλαξα τροφοδοτικό και όλα δείχνουν καλά. Πιστεύω ότι το τροφοδοτικό δεν έδινε σωστές τάσεις και προκαλούσε τα προβλήματα. Ελπίζω να μην έχει αφήσει κανένα ¨χουσουρη¨ στην μητρική. Μάλλον θα χρειαστώ κανένα UPS. Το άλλο πρόβλημα που έχω είναι ότι η οθόνη μου αναβοσβήνει στα καλά καθούμενα η μου πεταει τα volume control στην μέση σα να πατώ τα κουμπιά της μόνιμα. Είναι Philips. Άμα η μητρική δεν μου παρουσίαση κανένα πρόβλημα θα αναβαθμίσω μόνο τις μνήμες ram γιατί έβαλα w7 και το cpu τρέχει πολύ…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.