anti Δημοσ. 4 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2003 Ειναι αληθεια οτι τα παλια cdrw recorder που κανουν επανεγραφη 4Χ δεν μπορουν να λειτουργείσουν τα 10Χ ή τα 12Χ? Και αν ναι τι γινεται με τους παλαιους εγραφείς? Υπαρχουν στην αγορα ακομα 4Χ? Και κατι ακομα σε καποιο cdrw 4x που χρησιμοποιουσα εως σημερα μου αναφερει κατι σαν να εχει κατεστραμενους τομεις κλπ. Την μαλ****κια την εκανα εγω με λαθος χειρισμο η καποιο προγραμμα? Ειναι αναστρεψιμο με καποιον τροπο ή εχει καταστραφει εντελως? Με εκτιμιση στους ανανεωμενους φιλους insomniacs!
panxris Δημοσ. 4 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2003 Το Yamaha 8824 μου καιει κανονικα το Philips 10X se 8X
anti Δημοσ. 4 Μαρτίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2003 an katalaba kala file panxris to Yamaha 8824 soy einai 8x. Ti ginetai omws me paleivtera modela. as poyme 4x?
makisathanos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2003 Και το δικό μου cdrw γράφει το πολύ σε 4Χ ταχύτητα. Δεν έχω πρόβλημα με τα cd-rom οποιασδήποτε ταχύτητας, αλλά δεν έχω δοκιμάσει cd-rw μεγελύτερης ταχύτητας από 4Χ. (Το μοντέλο είναι hp 8250i).
zaxoys Δημοσ. 4 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2003 Αυτό που λες είναι σωστό αλλά όχι απόλυτο,υπάρχουν cd-rw μεγαλύτερης ταχύτητας που δουλεύουν μια χαρά σε αργότερα cd-r αλλα και άλλα που δεν το κάνουν,πχ το 8-4-32 plextor ενός φίλου δεν γράφει σε creation 10Χ .Αυτό νομίζω είναι επειδή μερικά δισκάκια είναι σχεδιασμένα να γράφονται μόνο σε 4Χ-10Χ (Νομίζω μάλιστα οτι 1 princo ή 1 creation) που έχω το γράφει έτσι ακριβώς στην συσκευασία )και δεν είναι προς τα πίσω σύμβατα .Πάντως τα περισσότερα δεν έχουν πρόβλημα -επίσης 1 firmware update (αν υπάρχει) μπορεί να βοηθήσει...Τώρα για το cd-rw που λες οτι έχεις πρόβλημα αν είναι πρόβλημα software τότε με ενα format θα έφτιαχνε ..αλλιώς μάλλον είναι πράγματι κατεστραμμένο
panxris Δημοσ. 5 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2003 To Philips που εχω απ εξω γραφει 4Χ-10Χ και μαλιστα ειχα αμφιβολια αν θα μπορω να το γραψω σε 8Χ (ναι φιλε μου 8Χ ειναι το Yamaha) αλλα το γραφω απροβληματιστα.Θα μας πεις ποιο μοντελο εχεις?
anti Δημοσ. 6 Μαρτίου 2003 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2003 exo to tevion md 9364 poy xrisimopoiei HP hardware. Einai 4x4x32x kai doyleyei kata ta alla edo kai poly kairo aproblhmatista. parola ayta ena sentinel 4x-12x adynatei na to grapsei. kai apo oti exo enymero8ei se genikes grammes den grafontai ta kainoyria cdrw apo palaioys egrafeis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.