Προς το περιεχόμενο

145 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια θα θέλατε για μαμά των παιδιών σας?

• Sofía Vergara (Gloria)
    • Julie Bowen (Claire)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτύπημα κάτω απο την ζώνη ρε φίλε, την συγκρίνεται πως ήταν στα νιάτα της! Εγώ λέω έτσι πως είναι σήμερα, στην σειρά... Βλέποντας το επεισόδιο, hands down Clair rulez :-D

Πως είναι δλδ σήμερα? Γιατί εγώ ίδια την βλέπω. Δες το επεισόδιο 1x23 - Hawaii, που έχει και εμφάνιση με μαγιό. Ακόμα και ο Φιλ την χάζευε. :lol:

Το να σου αρέσει η Κλαιρ οκ είναι δικό σου θέμα, αλλά μην επιμένεις για κάτι όταν αντικειμενικά είσαι λάθος.

Δημοσ.

Πως είναι δλδ σήμερα? Γιατί εγώ ίδια την βλέπω. Δες το επεισόδιο 1x23 - Hawaii, που έχει και εμφάνιση με μαγιό. Ακόμα και ο Φιλ την χάζευε. :lol:

Το να σου αρέσει η Κλαιρ οκ είναι δικό σου θέμα, αλλά μην επιμένεις για κάτι όταν αντικειμενικά είσαι λάθος.

Ελα ρε, ξεκολα! :P

Δεν προσπαθω να πεισω κανεναν... Οπως επιμενεις εσυ ετσι και εγω λολ. Εντελως στην πλακα τα λεμε,take it easy! Επειδη δηλαδη εσυ και αυτος ο περιεργος ο κλοουν απο πανω δεν εχετε γουστο δεν σημαινει πως αντικειμενικα ειμαι λαθος εγω :mrgreen:

Δημοσ.

Υποκειμενικά πάντως, πιστεύω πως το τι είναι αντικειμενικό είναι πολύ υποκειμενικό. Και αντικειμενικά να το δείς όμως, πάλι έτσι είναι.

Δημοσ.

Ελα ρε, ξεκολα! :P

Δεν προσπαθω να πεισω κανεναν... Οπως επιμενεις εσυ ετσι και εγω λολ. Εντελως στην πλακα τα λεμε,take it easy! Επειδη δηλαδη εσυ και αυτος ο περιεργος ο κλοουν απο πανω δεν εχετε γουστο δεν σημαινει πως αντικειμενικα ειμαι λαθος εγω :mrgreen:

Γιατί θα πείσεις κανέναν μήπως? Εγώ δεν επιμένω, αναφέρω απλά ένα γεγονός. <_<

Να αυτό με τρελαίνει, οτι δεν παραδέχεσαι πως κάνεις λάθος, και απο πάνω εμείς δεν έχουμε γούστο. Τέσπα, i give up. Γελάει ο κόσμος...

Υποκειμενικά πάντως, πιστεύω πως το τι είναι αντικειμενικό είναι πολύ υποκειμενικό. Και αντικειμενικά να το δείς όμως, πάλι έτσι είναι.

O.o mod ε? Μεγιά. :P

E άμα δεν είναι και η Vergara αντικειμενικά γκομενάρα, τότε περαστικά μας. :-)

Sofia+Vergara3.JPG

Δημοσ.

Πολύ ωραίο επεισόδιο είχε αυτή τη βδομάδα. Έτσι, να ξεφεύγουμε λίγο απο της γυναικομαχίες και να λέμε και τίποτα για τα επεισόδια ε...

Δημοσ.

Πολύ ωραίο επεισόδιο είχε αυτή τη βδομάδα. Έτσι, να ξεφεύγουμε λίγο απο της γυναικομαχίες και να λέμε και τίποτα για τα επεισόδια ε...

Kαλα που το πες, το χα ξεχασει.

Δημοσ.

Έβαλα πολλ, να γίνει και επίσημο πλεον ότι η Vergara είναι πρώτη χωρίς δεύτερη σκέψη.

Λετ Ντα Φάιτ, Μπιγκίν!!!

(άντε, στα ώπα ώπα σας έχω.)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...