Προς το περιεχόμενο

145 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια θα θέλατε για μαμά των παιδιών σας?

• Sofía Vergara (Gloria)
    • Julie Bowen (Claire)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε θελω να μπλεξω με αλλες σειρες τωρα, πρν λιγο καιρο αρχισα six feet under και το τελειωσα σε χρονο ρεκορ. Τωρα βλεπω οποτε εχει επεισοδιο How I met your mother, modern family, spartacus, fringe, supernatural, house, και καμια ταινια κι ειμαι μια χαρα. Θα το εχω στα υποψιν ομως.

Δημοσ.

Μαραντόνη το ξεκίνησα μόλις προχθες και έχω φτάσει χαλαρά στο 10ο επεισόδιο. Το χιούμορ της σειράς είναι σε επίπεδα modern family. Με επίπεδα και υποννοούμενα που πρέπει να τα λύσεις για να φτάσεις στην πηγή του αστείου. Πολύ καλή σειρά, θα μας θυμηθείς. (και εμένα και τον thresotato απο πάνω). Κόψε την μαλακία το himym, και ξεκίνα community.

Δημοσ.

άρχισέ το, ASAP!

Έλα κύριε πρέσβη, μέχρι πριν λίγους μήνες ήμουν ο μόνος που σας ωθούσε στο Community :ρ Τώρα βλέπω και άλλοι μπήκαν στο κόλπο!

Όσο για το Modern Family, έλιωσα με τον Phil που ήταν σε λάθος δωμάτιο. Ναι μεν, χιλιοπαιγμένο αστείο, αλλα αστείο nonetheless :-D

Δημοσ.

Ναι επειδή είναι φρέσκο για αυτό έχει χιλιοπαιγμένα αστεία, που στάνταρ έχεις ξαναδεί. Κοίτα και γω το βλέπω, αλλά δεν είναι τπτ ιδιαίτερο. Βλέπεται όμως ευχάριστα μόνο και μόνο γι αυτήν. :P

Δημοσ.

Ναι επειδή είναι φρέσκο για αυτό έχει χιλιοπαιγμένα αστεία, που στάνταρ έχεις ξαναδεί. Κοίτα και γω το βλέπω, αλλά δεν είναι τπτ ιδιαίτερο. Βλέπετε όμως ευχάριστα όμως μόνο και μόνο γι αυτήν. :P

Εχει παντως ατακες που δε τις βρισκω καθολου χιλιοειπωμενες. Οι αστειες φασεις ενταξει, το προσφατο με την κρεβατοκαμαρα ηταν το χτυπητο, τα αλλα δεν ειναι τοσο με τιποτα. Κατα την αντικειμενικη γνωμη μου παντα δηλαδη.

Δημοσ.

Δεν ξέρω δεν έχω δεί το τελευταίο στο 12 την άφησα φέτος, που είμαστε τώρα?

Ναι ρε δεν είπα κάτι κακό, όπως είπα και γω την βλέπω αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας.

Δημοσ.

Δεν ξέρω δεν έχω δεί το τελευταίο στο 12 την άφησα φέτος, που είμαστε τώρα?

Ναι ρε δεν είπα κάτι κακό, όπως είπα και γω την βλέπω αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας.

Καλα σχωρεμενος να ουμε. Στο 14ο ειμαστε.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω και εγώ με SA, βλέπετε αλλα δεν είναι και τοπ τρέχον σειρά αυτή την στιγμή.

Θα πω όμως, ότι Steve, για λάθος λόγο την βλέπεις... Clair > Gloria

Here we go again :P

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω και εγώ με SA, βλέπετε αλλα δεν είναι και τοπ τρέχον σειρά αυτή την στιγμή.

E, οχι, νταξει. Ενα 7.5 της το δινω ομως.

Δημοσ.

Έλα κύριε πρέσβη, μέχρι πριν λίγους μήνες ήμουν ο μόνος που σας ωθούσε στο Community :ρ Τώρα βλέπω και άλλοι μπήκαν στο κόλπο!

Ωχ. Άλλος ''Τοξοβόλος - Κυνόδοντας'' μας βρήκε. :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...