Προς το περιεχόμενο

145 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια θα θέλατε για μαμά των παιδιών σας?

• Sofía Vergara (Gloria)
    • Julie Bowen (Claire)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την είχα παρεξηγήσει τη σειρά. Είχα δει το πρώτο επεισόδιο το καλοκαίρι και δεν ενθουσιάστηκα αλλά από το δεύτερο και μετά στρώνει πολύ καλά. Κάποιες ατάκες με έκαναν να γελάσω, πράγμα αρκετά σπάνιο με τα τωρινά sitcoms.

Αυτή η μικρή αδερφή (κυριολεξία) πετάει κάτι πολύ ωραία ώρες ώρες.

(Καλή και η Vergara και η άλλη)

---------- Προσθήκη στις 19:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:47 ----------

Απλά rofl ο Edward Norton.

Επεξ/σία από seishirosakura
Δημοσ.

Πολύ καλή σειρά. Τελειώνω την πρώτη σεζόν και έχω πολύ θετικές εντυπώσεις. Περνάει ευχάριστα η ώρα, και υπάρχουν και στιγμές γέλιου. Επίσης έχω αρχίσει και συμπαθώ τον Νιλ πολύ.

Δημοσ.
Έχω να προτιμήσω ξανθιά από μελαχρινή... δεν έχω προτιμήσει ποτέ ξανθιά από μελαχρινή αλλά Κλαιρ > Γκλόρια.

Ντισκάς.

+1 sei. Η Γκλορια εχει το exotic feeling, και γω προτιμω μελαχρινες αλλα Κλαιρ > Γκλορια

Gay...

Ελληνικααα

Δημοσ.
Έχω να προτιμήσω ξανθιά από μελαχρινή... δεν έχω προτιμήσει ποτέ ξανθιά από μελαχρινή αλλά Κλαιρ > Γκλόρια.

Ντισκάς.

Ε το περίμενα πως κάπου θα χαλάσει το γλυκό. Μλκ, τι λες τώρα? Η Γκλόρια εκτός απο όλα τα άλλα είναι και milf ρε μλκ.

Δημοσ.

Και γω δε μπορώ να δικαιολογήσω τον εαυτό μου... Έχει κάτι το πολύ σέξυ η Κλαιρ...

Δεν είναι κακό κύριε, αν βγούμε και τις πετύχουμε και μας την πέσουν, τουλάχιστον δε θα μαλώσουμε.

Ας τους να λένε Kas.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...