Προς το περιεχόμενο

145 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια θα θέλατε για μαμά των παιδιών σας?

• Sofía Vergara (Gloria)
    • Julie Bowen (Claire)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 16ο επεισόδιο πιστεύω μόλις μπήκε στο Hall of Fame στην ιστορία των κωμωδιών της αμερικάνικης τηλεόρασης μαζί με το επεισόδιο στο Seinfeild που ψάχνουν το αμάξι τους στο γκαράζ του εμπορικού...το επεισόδιο με το ζάρι και τα timelines στο Community...το επεισόδιο με την άσκηση πυρκαγιάς στο Office και μερικά άλλα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Τελος και η 7 σεζον.Παρα παρα πολυ καλη σεζον σε ολα της.Εκλεισε πολυ ωραια.Απο τις λιγες κωμικες σειρες που κραταει γερα μετα απο τοσες σεζον.

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειδα 6 επεισοδιακια απο την τελευταια σεζον και μου αφησε εξαιρετικες γνωμες των πρωτων κυκλων. Απο τις κωμικες σειρες που κρατανε παρα πολυ καλα τοσα χρονια μετα.

Επισης ας μεταφερθει και στο section με τις σειρες.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.

Παιδιά, η σειρά κρατάει ακόμα; Βλέπω ξαφνικά δεν έχει κίνηση το thread. Είμαι στο τέλος της 2ης σεζόν και είναι πραγματικά φοβερό, αλλά ακούω πέφτει στην πορεία, κυρίως από ξένες σελίδες. 

Δημοσ.

Εγώ βλέπω μαζεμένη τη σεζόν κάθε καλοκαίρι. Κι η δική μου γνώμη είναι ότι βλέπεται πολύ ευχάριστα. Έχει σκηνές που πέφτει πολύ γέλιο.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, AlexXd είπε

Παιδιά, η σειρά κρατάει ακόμα; Βλέπω ξαφνικά δεν έχει κίνηση το thread. Είμαι στο τέλος της 2ης σεζόν και είναι πραγματικά φοβερό, αλλά ακούω πέφτει στην πορεία, κυρίως από ξένες σελίδες. 

Κάνει κοιλιά σίγουρα μετά την πέμπτη-εκτη σαιζόν αλλά οκ βλέπεται ακόμα ευχαριστά για 20 λεπτάκια ξεκούρασης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην 7-8 σεζον ειχε πεσει πολυ. Η 10 ειναι κορυφη και τα 7 επεισοδια που ειδα. Ξεκινας με την πρωτη σεζον ολα παιδακια και βλεπεις την Χειλι εγγυος.

Σταθερη αξια η vergara 10 χρονια μετα παραμενει το καλυτερο milf στις σειρες μαζι με την κοκκινομαλα απο mad men και την Deborah που παιζει στο daredevil/true blood.

Επεξ/σία από Arkin
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Modern Family[Season 10]

81-Gm-YTN91-KL-RI.jpg

Μια πολυ καλη σεζον. Οι ηθοποιοι φαινεται να τους αρεσει το ολο κλιμα και βγαζουν τον καλυτερο τους εαυτο. Καποια επεισοδια ηταν αρκετα διασκεδαστικα. Ολα τους εχουν τις στιγμες τους και δυσκολα θα βαρεθειτε. Τα περισσοτερα εχουν κατι να δωσουν στον θεατη με ομορφα μηνυματα για το πως ειναι οι πραγματικες οικογενειες. Οτι δεν μπορεσε να κανει το HIMYM και το BBT που χαλασαν μετα τις 3-4 πρωτες σεζον το εχει κανει το Modern Family. Το τελευταιο επεισοδιο εξαιρετικο. Μπραβο τους. 8/10

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
  • 5 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ καλο το Χριστουγεννιατικο επεισοδιο θυμισε την ζεστασια που εβγαζε παλιοτερα το modern family και απο οτι φαινεται φτανει και στο τελος της μετα απο 11 σεζον. Επομενο επεισοδιο το 2020.

Πως μεγαλωσε η οικογενεια μετα απο τοσα χρονια

2019-12-14-23-13.png

Επεξ/σία από Arkin
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 14/12/2019 στις 11:02 ΜΜ, Arkin είπε

Πολυ καλο το Χριστουγεννιατικο επεισοδιο θυμισε την ζεστασια που εβγαζε παλιοτερα το modern family και απο οτι φαινεται φτανει και στο τελος της μετα απο 11 σεζον. Επομενο επεισοδιο το 2020.

Πως μεγαλωσε η οικογενεια μετα απο τοσα χρονια

2019-12-14-23-13.png

Ναι οντως,εκτος απο την Βεγκαρα που δεν εχουν μεγαλωσει τα β................ το προσωπο της ηθελα πω 😂🤣

Περα απο την πλακα,αμα δεν ηταν η βεγκαρα σιγα μην την εβλεπα περα απο την 6-7 season,στην αρχη ηταν καλο και εξυπνο αργοτερα απλα αρχησε να γινεται κουραστικο οπως το how i met your mother και το big bang theory.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Modern Family[Season 11][Series Finale]

MV5-BNz-Rh-NWIx-YTEt-Yjc2-NS00-YWFl-LWFh

https://www.imdb.com/title/tt1442437/episodes?ref_=tt_ov_epl

Τελος ακομα μια υπεροχη σειρα που σιγουρα θα μου λειψει παρα πολυ. Μαζι με τους χαρακτηρες του modern family μεγαλωσα και εγω μιας και μιλαμε για 11 συνεχομενα χρονια βλεποντας καθε βδομαδα το νεο επεισοδιο. Μια σειρα που μας εκανε να γελασουμε να συγκινηθουμε και να κατανοησουμε καλυτερα τι πραγματικα μετραει σε μια οικογενεια. Δεν πιστευω οτι εκανε σχεδον πουθενα κοιλια και η τελευταια σεζον ειχε μερικα πολυ καλα επεισοδια. Το τελευταιο διπλο επεισοδιο καπως αμηχανο με πολυ συγκινηση τωρα που ο καθενας περνει το δρομο του και χωριζουν μεταξυ τους αλλα ετσι συμβαινει και στην πραγματικη ζωη. Μπραβο σε οσους συνεβαλαν στο να φτιαχτει αυτη η σειρα σιγουρα θα μεινει για παντα στην καρδια μας. 7.5/10 για την σεζον και 8.6/10 για ολη τη σειρα.

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...