Προς το περιεχόμενο

145 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια θα θέλατε για μαμά των παιδιών σας?

• Sofía Vergara (Gloria)
    • Julie Bowen (Claire)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο κάστινγκ παντως εχουμε πρόβλημα. Ο Κόκλας, σαν Φιλ, γαμπρός του καφετζόπουλου; Ισα που φαίνεται για αδελφός του...

• Like 1
  • Απαντ. 285
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ όταν είδα τη διαφήμιση στην τηλεόραση , που δείχνει τον Καφετζόπουλο να χαζογελάει και να μη λέει τίποτα , ήμουν σίγουρος πως θα παίζει το ρόλο του Phil. :confused:

Δημοσ.

Κι εγώ όταν είδα τη φωτογραφία στο site του mega, νόμιζα ότι ο Καφετζόπουλος θα κάνει τον Φιλ. Έτσι με το ριγέ πουκαμισάκι του, χαμογελαστός... Θεωρητικά δεν ταιριάζουν αυτά στο προφίλ του Τζέι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ειδα κανα 20λεπτο στο mega το πρωτο επεισοδιο.Καταφεραν και πηραν μια κορυφαια σειρα οπως το modern family και το εκαναν σαν τα μουτρα τους.Απαισιο χωρις ιχνος χιουμορ.Χειροτερο και απο το με λενε βαγγελη να φανταστειτε.Μακρια προτειμηστε το original

Δημοσ.

Ειδα κανα 20λεπτο στο mega το πρωτο επεισοδιο.Καταφεραν και πηραν μια κορυφαια σειρα οπως το modern family και το εκαναν σαν τα μουτρα τους.Απαισιο χωρις ιχνος χιουμορ.Χειροτερο και απο το με λενε βαγγελη να φανταστειτε.Μακρια προτειμηστε το original

Εγώ 4 λεπτά άντεξα. Πολύ κακό.

Δημοσ.

Πραγματικά τραγικό...άμα δεν έχεις σεναριογράφο επιπέδου ώστε να καταφέρει να κάνει σωστή μεταφορά του χιούμορ και του ύφους των διαλόγων από την μία χώρα στην άλλη τότε κλάφτα...αυτοί το αποτελείωσαν και με το τραγικό καστινγκ και έτσι τερμάτισαν την αθλιότητα...

Τραγική μεταφορά..πραγματικά τραγική...πιστεύω το αρνητικό άκρο μεταφοράς ξένης σειράς στην ελληνική τηλεόραση ειναι αυτο..και το θετικό που έγινε πάρα πολύ καλή δουλειά από την Δήμητρα Παπαδοπούλου στους διαλόγους είναι το Σ'αγαπώ-Μ'αγαπάς που ήταν Καναδέζικο το αυθεντικό.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τους απο πάνω μου. Δεν άντεξα ούτε 10 λεπτα. Όμως μου έκανε εντύπωση πως σε ένα φιλικό μου ζευγάρι που δεν έχει δει το αμερικάνικο τους φάνηκε ευχάριστο....

Δημοσ.

Αναμενω για καμια διασκευη του big bang theory να δω ποσο χαλια μπορουν να το κανουν.

Γενικα με τους αθλιους ηθοποιους που εχουμε και καλες ατακες να εχουν δυσκολα βγαζουν γελιο.

Τα τελευταια 10 χρονια οι μονες καλες κωμικες σειρες ηταν το παρα πεντε,50-50,ευτυχισμενοι μαζι,γενια των 592 και καπως βλεπετε και το μην αρχιζεις τη μουρμουρα.

Μην περιμενετε γρηγορα καλη ελληνικη κωμικη σειρα.Εδω κλεβουν τις κορυφαιες ξενες και το αποτελεσμα δεν βλεπετε.

Δημοσ.

Το αστειο είναι ότι προσπάθησαν να αντιγράψουν ακόμη και τα σπίτια τους  :-(

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Συνεχιζει να το βλεπει κανεις η το παρατησατε?Ενω η πεμπτη σεζον ειχε κανει κοιλια και τα οχτω επεισοδια της εκτης σεζον που ειδα ειναι παρα πολυ καλα και βγαζουν αφθονο γελιο.Ειναι η μονη κωμικη σειρα φετος που βλεπετε ευχαριστα ενω το bbt το εχω παρατησει εδω και 4-5 επεισοδια μιας και η 8 σεζον δεν βλεπετε.

Δημοσ.

το βλεπω σε δυο-τρεις δοσεις μαζεμενα τα επεισοδια.οσα ειχα δει στην αρχη ηταν πολυ καλα.μετα τις γιορτες λογικα θα το ξαναπιασω.

Δημοσ.

το βλεπω σε δυο-τρεις δοσεις μαζεμενα τα επεισοδια.οσα ειχα δει στην αρχη ηταν πολυ καλα.μετα τις γιορτες λογικα θα το ξαναπιασω.

Το τελευταιο επεισοδιο με τον φιλ που μαγειρευε ηταν απο τα καλυτερα ολης της σειρας.

Δημοσ.

Αξιζει ακομα και ανετα κιολας. Ναι, καπου εχεται κορεσμος με κατι ατακες/χαρακτηρες αλλα πουθενα κοντα στο να βαρεθεις τη ζωη σου οπως εγινε με το ΒΒΤ.

Βγαζουν γελιο οι περισσοτεροι τους.

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...