Προς το περιεχόμενο

145 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια θα θέλατε για μαμά των παιδιών σας?

• Sofía Vergara (Gloria)
    • Julie Bowen (Claire)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 5 μήνες μετά...
  • Απαντ. 285
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Nαι, γεωπονος θα καλλιεργει φουντα..

Ειναι για κλαμματα οι ελληνικες προσπαθειες αλλα θα βρουν το (αντιστοιχο) κοινο τους, ειμαι σιγουρος..

• Moderators
Δημοσ.

γιατι χαμηλα; λογικη επιχειρηματικη κινηση ειναι.

Οπως το My Name is Earl το οποιο ολοι θυμομαστε στα ελληνικα? :lol:

• Like 3
Δημοσ.

Οπως το My Name is Earl το οποιο ολοι θυμομαστε στα ελληνικα? :lol:

Και το Ευτυχισμένοι Μαζί ήταν διασκευή και είναι απ' τα καλύτερα ελληνικά σίριαλ των τελευταίων ετών. Ή να το πω αλλιώς, ήταν το μοναδικό ελληνικό σίριαλ που το παρακολουθούσα και δεν έκλεινα την τηλεόραση μετά από 5 λεπτά.

Πάντως αναρωτιέμαι πώς θα παρουσιάσουν τους αντίστοιχους Καμ και Μίτσελ.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Και το Ευτυχισμένοι Μαζί ήταν διασκευή και είναι απ' τα καλύτερα ελληνικά σίριαλ των τελευταίων ετών. Ή να το πω αλλιώς, ήταν το μοναδικό ελληνικό σίριαλ που το παρακολουθούσα και δεν έκλεινα την τηλεόραση μετά από 5 λεπτά.

Πάντως αναρωτιέμαι πώς θα παρουσιάσουν τους αντίστοιχους Καμ και Μίτσελ.

Ok ισως το Με λενε Βαγγελη να ηταν τραβηγμενο παραδειγμα το ομολογω. Και τωρα μου ηρθε το Σ'αγαπω Μ'αγαπας που κι αυτο ηταν καλη διασκευη. 

Αλλα δεν ξερω, στην κλασικη εκδοση δενουν πολυ καλα οι ηθοποιοι κλπ και δεν ξερω αν θα γινει το ιδιο και στην ελληνικη.

Παντως don't take my word for it, γενικα δεν ειμαι πολυ υπερ των τηλεοπτικων διασκευων οποτε δεν ειμαι αντικειμενικος.

Αλλα ναι, οι Καμ και Μιτσελ αναρωτιεμαι κι εγω πως θα παρουσιαστουν. :lol:

Δημοσ.

Πάντως ανετότατα θα έβλεπα ελληνική βερσιόν του Breaking Bad, με ελληνικό τίτλο ''Και μη... χειρότερος'' με τον Κιμούλη στον αντίστοιχο ρόλο.

• Like 6
  • Moderators
Δημοσ.

Πάντως ανετότατα θα έβλεπα ελληνική βερσιόν του Breaking Bad, με ελληνικό τίτλο ''Και μη... χειρότερος'' με τον Κιμούλη στον αντίστοιχο ρόλο.

Blasphemy!!!!

Δημοσ.

Αλλα δεν ξερω, στην κλασικη εκδοση δενουν πολυ καλα οι ηθοποιοι κλπ και δεν ξερω αν θα γινει το ιδιο και στην ελληνικη.

και απο αυτά τα 3 βίντεο στο σιτε του MEGA καλά φαίνεται να πατάνε μεταξύ τους, αλλα μου την δίνει που δεν έχουν κάνει αλλαγές για Ελλάδα και ότι ακόμα και τα αστεία είναι ΙΔΙΑ με το original. Δηλαδή πάρτε το όνομα και το βασικό theme και γράψτε κάτι δικό σας, έλεος.

ScreenShot2014-03-09at83251PM_zps5fdba59

Modern+Family.png

Η όμορφη που είναι παντρεμένη με τον πλούσιο γέρο είναι απο χωρίο της Κολομβίας το οποίο είναι #1 σε δολοφονίες? Δηλαδή δεν μπορούσε να ταν Βουλγάρα/Ρωσσίδα ξερωγω να πατάει με το ελληνικό κοινό? Αυτό το λάθος είχε και το Με Λένε Βαγγέλη, προσπάθησαν απλά να κάνουν μετάφραση της σειράς και όχι να του δώσουν ελληνικό σπιν.

Δημοσ.

@Kasrith well said.

Toυλαχιστον η Δημητρα Παπαδοπουλου εκανε τη σωστη κινηση να προσαρμοσει το Σε αγαπαω-Με αγαπας στo ελληνικο χιουμορ

brilliant. make it so.

Δημοσ.

Η όμορφη που είναι παντρεμένη με τον πλούσιο γέρο είναι απο χωρίο της Κολομβίας το οποίο είναι #1 σε δολοφονίες? Δηλαδή δεν μπορούσε να ταν Βουλγάρα/Ρωσσίδα ξερωγω να πατάει με το ελληνικό κοινό? Αυτό το λάθος είχε και το Με Λένε Βαγγέλη, προσπάθησαν απλά να κάνουν μετάφραση της σειράς και όχι να του δώσουν ελληνικό σπιν.

σιγα μην μπουν στο κοπο.τα ιδια σκατα ειχαν κανει με τη νταντα αν θυμαστε.και αυτο δεν ηταν σαν το modern family/my name is earl που ναι μποροι αρκετοι να μην το ξερουν στη αρχικη του εκδοχη αλλα ενα σηριαλ το οποιο το ειχαν παιξει ισα με ενα εκατομμύριο φορες στον alpha.δεν τους ενδιαφερει να κανουν κατι με δικη τους πινελια απλα πηραν και τρωνε απο τα ετοιμα.κοινως οριστε το αμερικανικο επεισοδιο καντε τα ιδια.

οσο για το ευτυχισμένοι μαζι(το οποιο το αγαπω λογο μακη) η δικη μας εκδοση εβγαλε 2 σεζον κοντα στα 60 επεισοδια και η ισπανικη 8(γαμωτο ολο λεω να το ξεκινήσω και ολο βαριεμαι :P  ).ε οσο να ναι κατι καλυτερο θα εχει το αυθεντικο.αν και γενικα νομιζω οτι ο μπεζος εκανε μια πολυ καλη δουλεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...