Προς το περιεχόμενο

145 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια θα θέλατε για μαμά των παιδιών σας?

• Sofía Vergara (Gloria)
    • Julie Bowen (Claire)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Dance until your feet hurt,sing until your lungs hurt,act until you're William Hurt"

Phil'sOsophy

Phil Dunphy is a legend.

Χαχα και εγώ είχα στο fb status σήμερα

When life gives you lemonade, make lemons. Life will be all like "Whaaaaaat?" - Phil's-osophy :P

• Like 2
Δημοσ.

Ποσο γαμάτη σειρά? Πόσο? Διακαίως τα Emmy που πήρε και κυρίως της καλύτερης κωμικής σειράς.

Η τριτη σεζόν είχε ένα μικρό προβληματάκι αλλά η 4η έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά. Ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε κωμωδία αυτον τον καιρό.

Δημοσ.

Το Emmy μιας και έχει να κάνει για την τρίτη, που όπως λες και συ είχε προβληματάκια, έπρεπε να πάει αλλού τέλος

Δημοσ.

Εντάξει τα τελευταία επεισόδια είναι τέλεια, η σειρέα εχει ξεκινήσει φέτος πολύ δυνατά και θεωρώ οτι θα είναι καλύτερη απο τη προηγουμενη σεσον. Άντε γιατι οι περισσότερες κωμωδίες φέτος είναι για το ...

• Moderators
Δημοσ.

xRAcp.jpg

Αυτό είναι σα να βγήκε από επεισόδιο του Family Guy (εκεί πρέπει να το έχουν επαναλάβει μέχρι θανάτου ή τουλάχιστον αυτή την εντύπωση έχω).

Καλή αρχή έχει κάνει στην 4η season. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να παρακολουθώ τακτικά, για μένα εξακολουθεί να μην είναι σε προτεραιότητα σε σχέση με τις υπόλοιπες σειρές (Parks, Sunny in Philly, Raising Hope, The League (πρόσφατο entry) ακόμα και την τελευταία season του The Office).

Δημοσ.

Εντάξει τα τελευταία επεισόδια είναι τέλεια, η σειρέα εχει ξεκινήσει φέτος πολύ δυνατά και θεωρώ οτι θα είναι καλύτερη απο τη προηγουμενη σεσον. Άντε γιατι οι περισσότερες κωμωδίες φέτος είναι για το ...

Ποιές κωμωδίες βλέπεις ακριβώς, γιατί αυτές που παρακολουθώ εγώ σπέρνουν φέτος γενικά όλες

Δημοσ.

Ποιές κωμωδίες βλέπεις ακριβώς, γιατί αυτές που παρακολουθώ εγώ σπέρνουν φέτος γενικά όλες

Φέτος δεν μου αρέσουν:

How I met your mother (δεν ξέρω αν θα την αντέξω αλλο)

Big Bang theory

Office

The League

Και μου αρέσουν:

Parks and Recreation

Modern family

Και έκοψα το 2broke girls

Πρότεινε καμια κωμική σειρά γτ εχω ξεμείνει φέτος.

Δημοσ.

Φέτος δεν μου αρέσουν:

How I met your mother (δεν ξέρω αν θα την αντέξω αλλο)

Big Bang theory

Office

The League

Και μου αρέσουν:

Parks and Recreation

Modern family

Και έκοψα το 2broke girls

Πρότεινε καμια κωμική σειρά γτ εχω ξεμείνει φέτος.

To Raising Hope ξεκίνησε αρκετά καλά φέτος, δεν μουρχονται άλλες εκτός της λίστας σου αυτή την στιγμή

Δημοσ.

To Raising Hope ξεκίνησε αρκετά καλά φέτος, δεν μουρχονται άλλες εκτός της λίστας σου αυτή την στιγμή

Δεν την ήξερα να σου πω την αλήθεια και θα την τιμήσω αύριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...