Προς το περιεχόμενο

πόσο πουλιέται ο παλιος μου λαπτοπ;

georgalasg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα

Το παλιο μου λαπτοπακι παρουσιασε ενα προβλημα με τη φορτιση (τελικα ήταν ο φορτιστης το προβλημα)

Πηγα σε ενα μαγαζακι που πουλαγε και φορτιστες τον πηρα και μετα στη κουβεντα πανω, μου ειπε οτι πουλιεται γυρω στα 200 ευρω. Μαλιστα Δευτερα θα με παρει τηλέφωνο για να μου πει αν βρηκε τον πελατη. Ηταν σιγουρος παντως...

Εγω πιστευα ότι ουτε 50 δε θα επιανε. Ειναι δυνατον τοσα πολλα;

Το λαπτοπ είναι acer celeron Μ1,4 με 512 MB μνημη και 40 G σκληρό. Ειναι σε αριστη κατασταση αλλα είναι 5 χρονων... Η μπαταρία ετσι κι ετσι....

Ποια η γνωμη σας; Πιο πολυ κουβεντα να γινεται γιατί αν βρεθει αγοραστης.... :lol:

Ετσι και αλλιως χρειαζομαι ενα καινουργιο και δυνατό... :devil:

Δε ξέρω αν έχει σημασία αλλα είναι σε επαρχία το λαπτοπ

Δημοσ.
καλημερα

Το παλιο μου λαπτοπακι παρουσιασε ενα προβλημα με τη φορτιση (τελικα ήταν ο φορτιστης το προβλημα)

Πηγα σε ενα μαγαζακι που πουλαγε και φορτιστες τον πηρα και μετα στη κουβεντα πανω, μου ειπε οτι πουλιεται γυρω στα 200 ευρω. Μαλιστα Δευτερα θα με παρει τηλέφωνο για να μου πει αν βρηκε τον πελατη. Ηταν σιγουρος παντως...

Εγω πιστευα ότι ουτε 50 δε θα επιανε. Ειναι δυνατον τοσα πολλα;

Το λαπτοπ είναι acer celeron Μ1,4 με 512 MB μνημη και 40 G σκληρό. Ειναι σε αριστη κατασταση αλλα είναι 5 χρονων... Η μπαταρία ετσι κι ετσι....

Ποια η γνωμη σας; Πιο πολυ κουβεντα να γινεται γιατί αν βρεθει αγοραστης.... :lol:

Ετσι και αλλιως χρειαζομαι ενα καινουργιο και δυνατό... :devil:

Δε ξέρω αν έχει σημασία αλλα είναι σε επαρχία το λαπτοπ

Τη πάτησες!

Έφυγες απ' το μαγαζί φτωχότερος κατά 200€.Γύρνα πίσω γρήγορα και πάρτου τα λ7,πριν ξυπνήσει...:lol:

:mrgreen:

Δημοσ.

Μην το γελάτε αν ένας τεχνικός αυτοκινήτου (π.χ.) χρειάζεται έναν pc με σειριακή για να ελέγξει έναν εγκέφαλο αυτοκινήτου,δεν τον νοιάζουν τα 200€ που θα τα πάρει πίσω με την πρώτη χρίση του (άντε την δεύτερη).Θα τα δώσει και θα σου φιλήσει και τα πόδια.

Δημοσ.
Μην το γελάτε αν ένας τεχνικός αυτοκινήτου (π.χ.) χρειάζεται έναν pc με σειριακή για να ελέγξει έναν εγκέφαλο αυτοκινήτου,δεν τον νοιάζουν τα 200€ που θα τα πάρει πίσω με την πρώτη χρίση του (άντε την δεύτερη).Θα τα δώσει και θα σου φιλήσει και τα πόδια.

Ακριβώς. Αν έχει native σειριακή (io=0x2f8, 0x3f8) τα ψάχνουν πολλοί.

Δημοσ.

αυτο παιζει και σε dell 3ετιας με σοβαρα χαρακτηριστικα και λειτουργικη μπαταρια (και χαμηλοτερη τιμη...)

Δημοσ.
αυτο παιζει και σε dell 3ετιας με σοβαρα χαρακτηριστικα και λειτουργικη μπαταρια (και χαμηλοτερη τιμη...)

Για δειξτο μου. Πως καταφερνετε ολοι εδω μεσα να βρισκετε τις καταπληκτικοτερες προσφορες δεν καταλαβαινω. Περιμενω λινκ αλλιως λες μπαρουφες (μην πω την αλλη την κακια λεξουλα).

Δημοσ.
Τι ειναι η σειριακή και πως ξεχωριζουμε ενα pc με σειριακή?

serial_port.jpg

συνδεονται πανω της κατι ειδικα μηχανηματα,πχ ταμειακες,η μηχανηματα για ελεγχο αυτοκινητου

Δημοσ.
serial_port.jpg

συνδεονται πανω της κατι ειδικα μηχανηματα,πχ ταμειακες,η μηχανηματα για ελεγχο αυτοκινητου

το εχω δει μονο σε desktop,αλλα δεν ηξερα τι κανει και τι ειναι!:o

Δημοσ.
Για δειξτο μου. Πως καταφερνετε ολοι εδω μεσα να βρισκετε τις καταπληκτικοτερες προσφορες δεν καταλαβαινω. Περιμενω λινκ αλλιως λες μπαρουφες (μην πω την αλλη την κακια λεξουλα).

ακομα και σε πιο προσφατα μοντελα που πωλουνται ακομα στην αγορα...

(τα προπερσινα lattitude και vostro τα πιο προσφατα)

σε μεταχειρισμενα και ανακατασκευασμενα θα βρεις ενα ματσο μοντελα http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3518/p/19255109/19430503.aspx

http://anadigisystems.com/info.php?id=37

το οποιο περσι το χε προσφορα 299 καινουργιο του you το play247 και το public (μου χε κανει εντυπωση τοτε).

και παω στοιχημα οτι θα παιζει μτχ ακομα πιο φθηνα.

τελος ακομα και για τελευταια μοντελα παιζει και αυτη η λυση (οχι usb μετατροπεας)

laptop_latitude_efamily_docking1_big3.jpg

να σαι καλα για τα καλα σου λογια και τα προχειρα συμπερασματα.

Δημοσ.

Θελω να παρω αμεσα ενα φορητο dell 3-ετιας με καλυτερα χαρακτηριστικα και φτηνοτερο κοστος. Πες μου απο που να παρω; Συγκεκριμενο λινκ με κουμπακι αγορας (υπολογισε στην τιμη και τα μεταφορικα).

Μην το ψαχνεις δεν υπαρχει, λες κουβεντες στον αερα. Ειναι παραλογη χαμηλη η τιμη αυτη.

Τα "καλα μου λογια" ειναι για να σε κανουν να καταλαβεις οτι εισαι σε τεχνικο φορουμ, ελεγχεσαι για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ λες, εαν λες μπαρουφες καποια στιγμη καποιος θα αποφασισει να στο πει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...