julief Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας, Εδώ και δύο εβδομάδες έχω το εξής πρόβλημα: ο υπολογιστής μου ανοίγει κάποιες φορές κανονικά και κάποιες άλλες κολλάει αμέσως μετά την οθόνη των BIOS και δείχνει μαύρη οθόνη με μία λευκή γραμμή που αναβοσβήνει και ο μόνος τρόπος για να ξεκινήσει είναι να κάνω restart (μερικές φορές περισσότερες φορές μέχρι να πιάσει). Αρχικά σκέφτηκα πως φταίει ο σκληρός, οπότε τον άλλαξα, αλλά έκανε τα ίδια. Στη συνέχεια δοκίμασα την RAM αλλά το πρόβλημα παραμένει. Και έτσι μου μένει μόνο η σκέψη του motherboard. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω με ποια μπορώ να την αντικαταστήσω! Αυτή τη στιγμή έχω την ConRoe945G-DVI της ASRock. Ποια προτείνετε να πάρω; Εννοείται πως ψάχνω την πιο οικονομική λύση!!! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά! Υ.Γ. αν σκέφτεστε πως μπορεί να φταίει κάτι άλλο για το πρόβλημα δέχομαι προτάσεις!!!
TheELF Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Υ.Γ. αν σκέφτεστε πως μπορεί να φταίει κάτι άλλο για το πρόβλημα δέχομαι προτάσεις!!! Σίγουρα φταίει κάτι άλλο,σαν πρώτη κίνηση μπες στο bios και κάνε default,ενδέχεται να τελειώνει και η μπαταρία και να μην κρατάει της ρυθμίσεις όταν βγαίνει ο pc από το ρεύμα.
julief Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Σ' ευχαριστώ για την απάντηση! Έκανα default στα BIOS αλλά το πρόβλημα παραμένει. Λες να δοκιμάσω να αλλάξω και μπαταρία μήπως φταίει αυτό και γλιτώσω τη motherboard;
bloodraven Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 η λευκή γραμμή κάτι μου κάνει για κάρτα γραφικών, H δεν τροφοδοτείται καλά ή δεν πατάει καλά η αποδημησε εις κυριον είναι onboard ή σε slot ? Δοκίμασε να την βγάλεις και να την επανατοποθετήσεις, μήπως δεν κάνει καλή επαφή, το ίδιο και με τις μνήμες δοκιμασε τες μια μια. Πριν αλλαξεις motherboard δοκίμασε αλλο τροφοδοτικό!!
vasi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας, Εδώ και δύο εβδομάδες έχω το εξής πρόβλημα: ο υπολογιστής μου ανοίγει κάποιες φορές κανονικά και κάποιες άλλες κολλάει αμέσως μετά την οθόνη των BIOS και δείχνει μαύρη οθόνη με μία λευκή γραμμή που αναβοσβήνει και ο μόνος τρόπος για να ξεκινήσει είναι να κάνω restart (μερικές φορές περισσότερες φορές μέχρι να πιάσει). Αρχικά σκέφτηκα πως φταίει ο σκληρός, οπότε τον άλλαξα, αλλά έκανε τα ίδια. Στη συνέχεια δοκίμασα την RAM αλλά το πρόβλημα παραμένει. Και έτσι μου μένει μόνο η σκέψη του motherboard. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω με ποια μπορώ να την αντικαταστήσω! Αυτή τη στιγμή έχω την ConRoe945G-DVI της ASRock. Ποια προτείνετε να πάρω; Εννοείται πως ψάχνω την πιο οικονομική λύση!!! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά! Υ.Γ. αν σκέφτεστε πως μπορεί να φταίει κάτι άλλο για το πρόβλημα δέχομαι προτάσεις!!! όταν την αγόρασες έτσι αργούσε ??? πόση ram έχεις ?? κάποια αλλαγή θα εκανες στις δυο εβδομάδες ??
julief Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 η λευκή γραμμή κάτι μου κάνει για κάρτα γραφικών,H δεν τροφοδοτείται καλά ή δεν πατάει καλά η αποδημησε εις κυριον είναι onboard ή σε slot ? Δοκίμασε να την βγάλεις και να την επανατοποθετήσεις, μήπως δεν κάνει καλή επαφή, το ίδιο και με τις μνήμες δοκιμασε τες μια μια. Πριν αλλαξεις motherboard δοκίμασε αλλο τροφοδοτικό!! Η κάρτα γραφικών δυστυχώς είναι onboard οπότε αν φταίει αυτό πάλι καταλήγουμε στην motherboard. Τις μνήμες τις έβγαλα και τις ξανά έβαλα σε άλλες θύρες αλλά και στις ίδιες τουλάχιστον πέντε φορές, οπότε ούτε αυτό είναι... όταν την αγόρασες έτσι αργούσε ??? πόση ram έχεις ?? κάποια αλλαγή θα εκανες στις δυο εβδομάδες ?? Τον υπολογιστή αυτό τον είχα 2-3 χρόνια και δούλευε καθημερινά και ΟΚ μέχρι που άρχισε να το κάνει αυτό και τον παρόπλισα αλλά είπα πριν δύο τρεις εβδομάδες να το ξαναδοκιμάσω και έτσι τον έβγαλα από την αποθήκη και άρχισα να τον παλεύω! RAM είχε 1GB και έβαλα άλλο ένα αλλά και πάλι δεν άλλαξε τίποτα. Αλλαγή δεν είχε γίνει καμία τότε που είχε χαλάσει. Τον είχαμε σε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και δούλευε non stop οπότε σπάνια του κάναμε restart και ποτέ δεν είχαμε κάνει αλλαγές από την ημέρα που τον έστησε ο τεχνικός. Ειλικρινά δεν έχω ιδέα τι άλλο μπορεί να φταίει! Αν είναι τελικά η motherboard, με τι μοντέλο μπορώ να την αντικαταστήσω; Είναι καλύτερα να πάρω μία που να μην έχει την κάρτα γραφικών επάνω; Θα μου βγει πολύ πιο ακριβά αν είναι χωριστά; Σε αυτή την περίπτωση μάλλον θα πρέπει να βάλω και ξεχωριστή κάρτα ήχου ε;
julief Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 κι αυτό το έχω κάνει και δεν βοήθησε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.