amiga500 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 gizmos κάτι έχεις καταλάβει λάθος φίλε. Για να δουλέψουν αυτές οι τηλεοράσεις, θέλουν τα δικά τους ειδικά γυαλιά, τα οποία "συγχρονίζονται" με την τηλεόραση. Οι 3D της Samsung ας πούμε, δεν έχουν μέσα καθόλου γυαλιά. Τα αγοράζεις extra και αν δε κάνω λάθος έχει γύρω στα 70€ το ένα. Μάλλον εννοεί τα κόκκινα μπλέ που καμμία σχέση δεν έχουν με τις 3d τηλεοράσεις . Κάθε μάρκα έχει τα δικά της και ναι ξεκινούν απο τα 70 € και φτάνουν και τα 200-300 € Πάντως για να επανέλθουμε στο θέμα οι καλύτερες 3d αυτή τη στιγμή είναι τηλεοράσεις τεχνολογίας plasma με τιμές γύρω στα 2500 € στις 50" http://www.best-3dtvs.com/guides/best-screen-size-viewing-distance/ Δες εδώ για μεγέθη και τις προτεινόμενες αποστάσεις θέασης για τις 3d τηλεοράσεις
chrisyeah200 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Δες αυτό που βρήκα φίλε μου ! λινκ Είναι καλή τηλεόραση (?) και η τιμή αυτή δεν υπάρχει , μόνο κάπου από Αγγλία ή κάτι τέτοιο βρήκα ίδια τιμή ! Και δίνει και playstation 3 ο τύπος Θέλω κι εγώ πληροφορίες για 3d τηλεόραση. Αυτή εδώ που βρήκα είναι καλή ? Γιατί δεν τη λες και φτηνή... Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2012 από chrisyeah200
graphist83 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δες αυτό που βρήκα φίλε μου ! λινκ Είναι καλή τηλεόραση (?) και η τιμή αυτή δεν υπάρχει , μόνο κάπου από Αγγλία ή κάτι τέτοιο βρήκα ίδια τιμή ! Και δίνει και playstation 3 ο τύπος Θέλω κι εγώ πληροφορίες για 3d τηλεόραση. Αυτή εδώ που βρήκα είναι καλή ? Γιατί δεν τη λες και φτηνή... Οταν βγηκε πριν εναμιση χρονο ηταν απλα η καλυτερη. Η σειρα C εχει καταργηθει και τωρα τρεχει η D. H τιμη που αναφερει ηταν η τιμη καταλογου πριν εναμιση χρονο. Αρα καμια σχεση. Και με την εκπτωση ακριβη ειναι. Καθως ειναι 3D πρωτης γενιας. Μπορεις να πας στην SAMSUNG UE46D8000 με Micro Dimming και 800hz CMR σαρωση πανελ. Κοστιζει περιπου 1550 με 1600 αναλογα το καταστημα + 300€ το PS3. Σου μενουν και ρεστα, παιρνεις και καλυτερη TV.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα