Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, νέος στο forum και ελπίζω να έχω βάλει το topic στην σωστή ενότητα. :-)

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια 3D TV ποία είναι η γνώμη σας για αυτή την νέα τεχνολογία, ξέρω ότι είναι ακόμα σε βρεφικό στάδιο αλλά τα παιδία μου με έχουν ζαλίσει!

Σκέφτομαι για μια 40" ή 46" led Samsung /LG έχετε να μου προτείνεται κάποια άλλη?

Επίσης έχει καμιά διαφορά των κωδικών UE46C9000 με την UN46C9000 γιατί έχω ένα ξάδερφο που μένει στη usa και μπορεί να μου την φέρει από εκεί.

Δημοσ.

Δεν είναι καλή περίοδος για αγορά 3D τηλεόραση και δεν θα είναι και για πολύ καιρό ακόμη. Τέλη Νοεμβρίου η Toshiba θα λανσάρει την πρώτη 3D χωρίς γυαλιά και μέχρι να πάρουν μπρος και οι υπόλοιποι θα φτάσουμε τέλη 2011. Πιστεύω αρχές με μέσα 2012 θα έχει ωριμάσει αρκετά σαν τεχνολογία και θα μπορείς με 1000€ να πάρεις μια αξιόλογη 3D τηλεόραση.

Δεν αναφέρομαι καν στο 3D υλικό, το οποίο είναι σχεδόν ανύπαρκτο.

Δημοσ.

Tigran δεν έχεις άδικο ότι είναι νωρίς ακόμα, αλλά όπως είπα έχω τα παιδιά που με ζαλίζουν + ότι "πρέπει" να αγοράσω μια νέα TV αυτή την περίοδο (η παλιά είναι για πέταμα) τώρα για τις 3D ταινίες πιστεύω ότι σιγά σιγά θα εμπλουτίζονται..

---------- Προσθήκη στις 11:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:29 ----------

Ααα ναι είχα ξεχάσει για τα games, για αυτό με ζαλίζουν τα πιτσιρίκια?

ποιες κονσόλες έχουν 3D games (άσχετος τελείως σε αυτό)

Δημοσ.

Χωρίς διάθεση επίκρισης, αλλά αν κάνεις τα χατίρια στα παιδιά σου όποτε σε ζαλίζουν, την έκατσες :P

Βασικά έχεις 3 επιλογές:

Α) Δίνεις 2000€ και παίρνεις μια 3D με γυαλιά που σε κανα χρόνο θα είναι στη μισή τιμή και δεν θα έχεις δει ούτε 10 ταινίες 3D, γιατί δεν υπάρχει υλικό.

Β) Τσιμπάς μια απλή LCD των 500€ και κάνεις όμορφα κι ωραία την δουλειά σου μέχρι να ωριμάσουν οι 3D και να πάρεις μια αξιόλογη.

Γ) Ως απαιτητικός θεατής παίρνεις μια καλή TV των 1000€ και σε 1-2 χρόνια την αλλάζεις με μια 3D.

Δημοσ.

Tigran οι δουλειά όλων των πιτσιρικάδων είναι αυτή, να ζαλίζουν τους γονείς, η αλήθεια είναι ότι ψήνομαι και εγώ για αυτή την νέα τεχνολογία ;)

Τώρα ότι hardware και να πάρει κανείς μέσα σε ένα χρόνο η τιμή του πάει κάτω του μισού, δεν έχεις άδικο σε αυτά που λες αλλά αν είναι να αγοράσω κάτι δεν θα σκεφτώ να το αλλάξω σε 1-2 χρόνια εκτός και αν είναι ελαττωματικό.

Δημοσ.

Η λογική μου είναι η εξής:

Αν πάρεις τώρα μια 3D, θα δώσεις γύρω στα 2000€. Εγώ προτείνω να πάρεις μια απλή LCD των 500€ να κάνεις την δουλειά σου και σε 1-2 χρόνια παίρνεις και μια καλή 3D χωρίς γυαλιά με κανά 1000άρικο. Σύνολο θα έχεις δώσει 1500€ και θα σου μείνουν και 2 τηλεοράσεις :D

Δημοσ.

Κοροϊδία είναι οι υπάρχον 3d γιατί ετοιμάζονται αυτές χωρίς γυαλιά μέσα σε 1 χρόνο...Επίσης δε μπορείς να φωνάξεις παρέα αν δεν έχεις αντίστοιχο αριθμό γυαλιών

Δημοσ.

δεν ξέρω τι τιμές θα έχουν όταν βγουν αυτές χωρίς 3d γυαλιά αλλά μάλλον θα είναι απλησίαστες για άλλα 1-2 χρόνια οπότε μιλάμε ότι αν βγουν σε ένα χρόνο θα περιμένει κανείς το λιγότερο 2 χρόνια να πέσουν οι τιμές...

Για τα 3D γυαλιά από ebay βρίσκω με 1$ οπότε δεν με χαλάει αυτό..

Δημοσ.

Ενω οι 3d οι τωρινές πλησιάζονται??..περίμενε να δεις τις τιμές των χωρίς γυαλιά μη χτυπάς το κεφάλι στο τοίχο (δε θα μπορείς να πουλήσεις καν)

Δημοσ.

gizmos κάτι έχεις καταλάβει λάθος φίλε.

Για να δουλέψουν αυτές οι τηλεοράσεις, θέλουν τα δικά τους ειδικά γυαλιά, τα οποία "συγχρονίζονται" με την τηλεόραση. Οι 3D της Samsung ας πούμε, δεν έχουν μέσα καθόλου γυαλιά. Τα αγοράζεις extra και αν δε κάνω λάθος έχει γύρω στα 70€ το ένα.

Δημοσ.

hello. μικρή βοηθεία

Ελπίζω να έχετε δοκιμάσει 3D TV γιατί 2 που έχω δοκιμάσει όσο ωραίο είναι τόσο κουραστικό φάνηκε μετά από ώρα χρήσης. Ίσως ιδέα μου, ίσως κακή 3D ταινία, ίσως ρυθμίσεις.

Πάντως συμφωνώ με προλαλήσαντες. περίμενε περίμενε περίμενεγια 3D. εδώ περιμένει ο Cameron για να βγάλει το avatar σε Blu-Ray 3D. εσύ δε μπορείς?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...