Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Αν εχουμε τα links σε ενα txt απο διαφορα video μπορουμε να τα "φορτωσουμε" σε ενα download manager να κατεβαινουν με την σειρα τους ? Ευχαριστω.
tarantules Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ που δοκίμασα με τον IDM που έχω δεν γίνεται...ΑΛΛΑ όταν ανοίγω στο youtube ένα video τότε πάνω δεξιά από το video βγάζει ένα εικονίδιο του IDM και μπορώ να το προσθέσω στη λίστα και να το κατεβάσω. Δηλαδή πρέπει να φορτώσει το video (να αρχίσει να παίζει) για να σου βγάλει το εικονίδιο αυτό. Έτσι,μαζεύω σε λίστα όσα video θέλω και τα κατεβάζω όποτε θέλω το ένα μετά το άλλο. Με απευθείας copy-paste το link στον IDM το αναγνωρίζει σαν σελίδα html. Σε άλλους download manager δεν ξέρω τι γίνεται. Επίσης ένα tip για την ποιότητα των video στο youtube: Τα video είναι σε μορφή flv (flash δηλαδή) που δεν έχουν και τόσο καλή ποιότητα. Εαν γράψεις κολλητά στο link το fmt=18 σου παίζει το ίδιο video σε mp4 μορφή που είναι ποιο ποιοτικό και φυσικά μπορείς να το κατεβάσεις και να το έχεις σε αυτή τη μορφή και όχι σε flash
LuNaTiC Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 δοκιμασε το youtube to mp3 απο το FreeStudioManager
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 δοκιμασε το youtube to mp3 απο το FreeStudioManager Κανει και για video αυτο ? Ευχαριστω.
lexmark Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Το atube catcher κανει τη δουλεια που θες απο tools - queue manager. Του περνας με copy paste τα βιντεακια απο you tube και το αφηνεις μετα να κατεβαζει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Το atube catcher κανει τη δουλεια που θες απο tools - queue manager. Του περνας με copy paste τα βιντεακια απο you tube και το αφηνεις μετα να κατεβαζει. Ευχαριστω.Θα το δοκιμασω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.