kostacurtas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Section 8 sequel announced for 2011 SouthPeak’s announced it’s bring out a Section 8 sequel next year. GT has up the first trailer of the shooter, known as Section 8: Prejudice. No platforms yet, but the original came out for PC, PS3 and 360 in 2009. It’s safe to assume it’ll most likely be on those. The second game’s out in early 2011.
alexzzz Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Ε, λίγη ώρα θα μας φάει και αυτό... νορμάλ το βίσκω
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Το πρώτο μου άρεσε αρκετά για το multi του, αλλά λόγω των πολλών secondary objectives που έβγαιναν και του ότι ήθελε πολύ teamwork, με τσάντιζε να βλέπω άτομα που ήταν... αλλού.
kostacurtas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Section 8: Prejudice beta lighting up PCs this fall TimeGate has announced that a multiplayer beta for the PC version of Section 8: Prejudice will launch sometime this fall. The beta will give players their first look at the new features introduced in the sequel and will also show off the "enhanced" Games for Windows Live integration, which includes "streamlined matchmaking and improved server browsing." You can sign up for the beta right now at the official Section 8: Prejudice website.
kostacurtas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=vwAQROkpjvI
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3U2gm0U5EUQ&hd=1
raven3x7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Section 8: Prejudice beta lighting up PCs this fall "enhanced" Games for Windows Live integration, which includes "streamlined matchmaking and improved server browsing." Section 8: Prejudice website. No thanks. ελληνικά
outlaw star Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 για αυτή τη τιμή και αυτά που δείχνει να προσφέρει είναι super!θα το τιμήσω
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Είχες παίξει το πρώτο; Το κύριο θέμα του είναι το multiplayer του και θέλει καλές ομάδες. Εγώ το έχω και είχα παίξει στην beta, αλλά μου έκανε εντύπωση που γνώριζα ονόματα. Κοινώς, πολύ μικρό community... Αλλά έχει φτιάξει κάποια πράγματα το prejudice και έχει και melee fatalities.
outlaw star Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Είχες παίξει το πρώτο; Το κύριο θέμα του είναι το multiplayer του και θέλει καλές ομάδες. Εγώ το έχω και είχα παίξει στην beta, αλλά μου έκανε εντύπωση που γνώριζα ονόματα. Κοινώς, πολύ μικρό community... Αλλά έχει φτιάξει κάποια πράγματα το prejudice και έχει και melee fatalities. yeap και μου άρεσε ιδιαίτερα, το είχαν πάρει και 2 φίλοι...επίσης αν είδα καλά στο video θα έχει και co-op..και όπως είπα για αυτή την τιμή μια χαρά
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 yeap και μου άρεσε ιδιαίτερα, το είχαν πάρει και 2 φίλοι...επίσης αν είδα καλά στο video θα έχει και co-op..και όπως είπα για αυτή την τιμή μια χαρά Ναι, είναι το Horde mode. Κρατάς ένα point ενάντια σε waves του AI που δυσκολεύουν. Δεν είναι πολλά τα waves, αλλά αν σε πιάσουν σε καλό sandwich, είναι λίγο πρόβλημα. Νομίζω και στο 1 υπήρχε κάτι αντίστοιχο, αλλά δεν το είχα δοκιμάσει ποτέ, έπαιζα πάντα σε κανονικούς γύρους. Για campaign coop δεν κοίταξα αν έχει, στην beta γενικά, το campaign ήταν μόνο λίγο στην αρχή το tutorial.
john2gr Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Section 8: Prejudice – New Game Mode will be unlocked after 10 million kills
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.