Hambos19 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Έκανα ένα καινούργιο blog αποκλειστικά για ubuntu, στα ελληνικά, αλλά δεν αποκλείω και την ύπαρξη οδηγών και για άλλες διανομές. Το site είναι το UbuntuLove.org , το άνοιξα μόλις σήμερα, έπειτα από ώρες και ώρες δουλειάς για το interface του, και έκανα το πρώτο post για να τα τσεκάρω όλα αν πάνε καλά. Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για το site. Χρησιμοποίησα τα χρώματα του Ambiance Theme. Από σήμερα ή αύριο αρχίζω να ποστάρω. Αν θέλει κανείς να βοηθήσει στην αρθρογραφία, είμαι ανοιχτός στις προτάσεις. Ευχαριστώ (δεν το έβαλα το τοπικ στο Internet, γιατί απευθύνομαι μόνο σε χρήστες linux, αν πιστεύετε ότι έκανα λάθος, κάντε το μετακίνηση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zerotime Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μπράβο για την δημιουργία μιας νέας ιστοσελίδας καθαρά για ubuntu αλλά και γενικότερα όπως είπες linux , όσο για το design πολύ καλό μόνο απο τα χρώματα καταλαβαίνει πως απευθείεται για χρήστες ubuntu , σίγουρα θα βάλω την σελίδα σου στα αγαπημένα που καθώς θέλω να ενημερώνομαι καθημερινά για το λειτουργικό μου αλλά και να μαθαίνω tips . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Το template είναι ωραίο, αλλά να προσέξεις να βάζεις τακτικά νεα θέματα. Ένα blog δεν είναι το template, αλλά το συχνό και καλό περιεχόμενο. Γνώμη μου είναι ότι έκαψες το καλό χαρτί της πρώτης εντύπωσης (ξέρεις, την έμφυτη περιέργεια των ανθρώπων), που έχει και τις περισσότερες πιθανότητες να οδηγήσει σε bookmark Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliaskr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μπράβο για την προσπάθεια! Θα ήταν καλό να βάλεις στον κενό χώρο πάνω ένα λογότυπο ή έστω κείμενο και πατώντας το να γίνεται μεταφορά στη πρώτη σελίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hambos19 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 να' στε καλά που μου δίνεται τέτοιο κουράγιο. Θα προσπαθώ να βάζω 1-2 θέματα την ημέρα (γιατί το να φτιάξεις έναν οδηγό δεν παίρνει και λίγο) και σιγά σιγά θα γεμίσει το blog. Έχω δημιουργήσει τις κατηγορίες, οι οποίες φτάνουν τις 25! Οπότε με υπομονή πιστεύω θα γίνει ένα ωραίο μπλογκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akikidis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραίο είναι! Καλή αρχή! Βάλε και ένα λογότυπο στην κορυφή της σελίδας, μαζί με μια μικρή περιγραφή να ξέρει ο κόσμος τι επισκέπτεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akikidis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραίο είναι! Καλή αρχή! Βάλε και ένα λογότυπο στην κορυφή της σελίδας, μαζί με μια μικρή περιγραφή να ξέρει ο κόσμος τι επισκέπτεται. Περίεργο αυτό που μου συμβαίνει. Σε firefox βλέπω μόνο τα ποστς σου και το counter του Ubuntu 10.10. Σε Chrome βλέπω κανονικά το λογότυπο και την μπάρα με τα gadgets στα δεξιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 yeap καποιο θεματάκι υπάρχει με firefox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartakoscs Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 θεματάκι υπάρχει και με Internet explorer 7-8 . opera και safari φαίνεται οκ . πάντως μου αρέσει καλή δουλεία !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 μου αρεσει πολυ ωραια!!μπραβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hambos19 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 λύθηκε και αυτό το πρόβλημα, έφταιγε το countdown timer του ubuntu γιατί ήταν σε HTML5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios99 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Πολύ ωραίο, τα συγχαρητήρια μου. Συνέχισε το γράψιμο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tecni.art Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Απο την πρώτη μέρα μπήκε στο reader rss feed μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hambos19 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 χίλια ευχαριστώ παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.