Προς το περιεχόμενο

Υψηλή θερμοκρασία σε laptop

gtgt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα acer zg. Τον τελευταίο μήνα παρατήρησα ότι θερμαινεται αρκετά. Με ένα πρόγραμμα (real temperature) είδα ότι ειναι στους 57 βαθμούς Κελσίου. Βέβαια παίζω και παιχνίδια, αλλά από την acer είδα ότι συστήνουν 5-35 βαθμούς. Να ανησυχω? Και αν ναι τι πρέπει να κάνω?

Υ.Γ.:Ας σημειωθεί ότι είμαι μέσα στην εγγύηση, όμως με ενημέρωσαν απο media markt ότι αν δεν εχω το κουτί (το οποίο έχασα σε μετακόμιση) δε με καλύπτει!

Ευχαριστώ

:cry:

Δημοσ.

Κατα πασα πιθανοτητα εχει μαζεψει σκονη μεσα οποτε παρε μια καλυ ψυκτρα/βαση και ακουμπατο πανω

οχι βεβεαια οτι θα δεις τρελη διαφορα αλλα κατι ειναι κ αυτο

Δημοσ.
Έχω ένα acer zg. Τον τελευταίο μήνα παρατήρησα ότι θερμαινεται αρκετά. Με ένα πρόγραμμα (real temperature) είδα ότι ειναι στους 57 βαθμούς Κελσίου. Βέβαια παίζω και παιχνίδια, αλλά από την acer είδα ότι συστήνουν 5-35 βαθμούς. Να ανησυχω? Και αν ναι τι πρέπει να κάνω?

Υ.Γ.:Ας σημειωθεί ότι είμαι μέσα στην εγγύηση, όμως με ενημέρωσαν απο media markt ότι αν δεν εχω το κουτί (το οποίο έχασα σε μετακόμιση) δε με καλύπτει!

Ευχαριστώ

:cry:

Εχω ακουσει πολλους λογους για να χανουμε εγγυηση οπως υγρασια, πτωση λαπτοπ, ανοιγμα απο 3ο προσωπο αλλα να αναιρειται εγγυηση επειδη πεταξες το κουτι 1η φορα στη ζωη μου ακουω:mad:

57 βαθμοι εiναι αρκετοι αλλα για acer δεν ειναι κατι αφυσικο. καθαρισε με ενα πινελο τις εισοδους εξοδους αερα ή χρησιμοποιησε ενα μπουκαλακι πεπιεσμενου αερα.

εχω ενα acer 4ετιας δουλεευει 50-65 βαθμους εδω και 4 χρονια. καθαρισμενο ανοιγμενο με αλλαγμενη παστα και αλλαγμενο ανεμιστηρακι με αλλο απο ebay με περισσοτερες στροφες....

Δημοσ.

Εφόσον δεν σβήνει ή δεν κάνει επανεκκινήσεις δεν βλέπω τίποτα το μεμπτό.

Πάντως υπολογιστή που να δουλεύει σε 5-35 βαθμούς δεν έχω δει... μάλλον κάποιο λάθος κάνεις στις προδιαγραφές της acer.

57 βαθμοί είναι ικανοποιητική θερμοκρασία για φορητό υπολογιστή.

Η εγγύηση σαφώς και ισχύει ακόμη... παρά την απώλεια του κουτιού :P

Δεν συντρέχει όμως λόγος αλλαγής.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...