Giorgosgate7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας παιδια θα ηθελα τη βοιθεια σας σχετικα με το προβλημα που εχω στο κινητο! Στελνω κανονικα μηνυμα σε εναν αλλον αριθμο αλλα οσοι μου στελνουν δεν μου ερχονται καθολου τα μηνυματα....Ξερετε τι μπορει να φταιει????? Δοκιμασα να δω μηπως ειχε τιποτα η καρτα ΣΙΜ αλλα ηταν μια χαρα! Το κινητο ειναι το SONY ERICSSON W595 εχω καρτα Whats up και το εχω αγορασει απο την WIND! Καθε βοιθεια δεκτη!! Ευχαριστω!
isay Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Βάζεις την sim σε άλλο κινητό και βλέπεις αν μπορείς να λάβεις μηνύματα. Αν όχι, παίρνεις την cosmote και ενημερώνεις.
Giorgosgate7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Σ ευχαριστω παντως!! Το ειχα δοκιμασει..Η συσκευη πρεπει να φταιει!
Giorgosgate7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξερει καποιος τι μπορει να εχει???
basi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 αμα ειναι what's up παρε 1313 και πατα το 9 για να συνδεθεις με την εξυπηρετηση πελατων. θα το ελεγξουν αυτοι και θα σου στειλουν και δοκιμαστικο μηνυμα για να δουνε αν μπορεις να το δεχτεις η οχι. παρεπιμπτοντως το κέντρο μηνυμάτων το έχεις ελέγξει;
Giorgosgate7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Το κέντρο μηνυμάτων είναι ο εξής αριθμός: +3097100000 Θα κοιτάξω και το άλλο και θα σου πω! Σ ευχαριστώ!
amoschov Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω HTC απο κινα. Δουλευει παρα πολυ καλα.Το μονο μου προβλημα οτι δεν παιρενει SMS απο e-banking ενω για παραδειγμα διαφημιστικα ερχονται. Ξερει κανεις κατι? Ειναι Win mobile 6.5
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω HTC απο κινα. Δουλευει παρα πολυ καλα.Το μονο μου προβλημα οτι δεν παιρενει SMS απο e-banking ενω για παραδειγμα διαφημιστικα ερχονται. Ξερει κανεις κατι? Ειναι Win mobile 6.5 Κατι ειναι λαθος εδω. Mail εννοεις? Αν εννοεις SMS, αυτα που σου στελνουν φιλοι σου πχ τα λαμβανει κανονικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.