Προς το περιεχόμενο

AMD 9600 RMA τι κανω τωρα ?

Arxontis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ...

σημερα αποφασισα να στειλω ενα εμαιλ στην AMD για το TLB bug στον AMD PHENOM 9600

Τους ειπα οτι αγορασα τον επεξεργαστη και οτι σε full load κολλαει και καθως εψαχνα τη λυση στο προβλημα επεσα επανω στο TLB Ειπα επισης οτι δοκιμασα αλλον επεξεργαστη Amd PHenom ii X4 και δε μου εβγαλε κανενα προβλημα τ μπορω να κανω? και μεσα σε λιγες ωρες μου απαντανε το εξης

Thank you for registering with AMD technical services.

We are pleased to offer the following services to you:

- Online Direct PIB Warranty Replacement (RMA) service

- Online technical help

We hope you find AMD technical services useful.

Yours sincerely

AMD Technical Services

Και λεω απο εδω και περα τι κανω? ποιες ειναι οι κινησεις μου ? Υποψιν οτι τον επεξεργαστη τον αγορασα αλλα.. δεν εχω την αποδειξη η την εγγυηση το κουτι του ομως με τα sn ειναι αθικτο (μεχρι κα οι ταινιες ασφαλειας ειναι επανω) ευχαριστω :-)

Δημοσ.

Κανε online αιτηση για rma και στειλε τον στην αντιπροσωπεια. 3-4 ευρω θα πληρωσεις και θα σου στειλουν με δικα τους μεταφορικα εναν νεο επεξεργαστη.

Δημοσ.

οκ μπορεις να με βοηθησεις λιγο γιατι δεν εχω ξανα ασχοληθει με το θεμα ? κατατοπισε με αν σου ειναι ευκολο ευχαριστω

Υ.Γ και εσυ ανιμε μανιακ εισαι βλεπω... (animeclipse) xexe

Δημοσ.

Εκει που σου λενε πως σου προτεινουν - Online Direct PIB Warranty Replacement (RMA) service

θα πας και θα ανοιξεις ενα rma. θα συμπληρωσεις τον κωδικο προιοντος, serial number κτλ, τα στοιχεια σου και τη διευθυνση σου, και οταν τελειωσεις με αυτα θα επιλεξεις που θες να το στειλεις για rma(αντικατασταση). Επειτα θα σου σταλει μαιλ λογικα με τον τελικο κωδικο rma και τη διευθυνση αποστολης. Θα το τυπωσεις, θα το κολλησεις σε εναν φακελο και θα στειλεις τον επεξεργαστη με αυτο το χαρτι κολλημενο απο εξω. Επισης, ρωτα αν θελουν και την ψυκτρα μαζι ή μονο τη cpu.

Δημοσ.

Ότι και να κάνεις πάντως, μην αναφέρεις το TLB bug γιατί δεν θα σε πάρουν στα σοβαρά.

Και με το δίκιο τους βέβαια.. Το TLB bug εμφανιζόταν σε σπάνιες περιπτώσεις και δεν έχει να κάνει τίποτα με το πρόβλημα που αναφέρεις. Και κυρίως, δεν είναι επαναλαμβανόμενο. Οι περισσότεροι δεν το συνάντησαν ποτέ, κι αν τους συνέβη θα το θεώρησαν σαν ένα απλό κρέμασμα του υπολογιστή.

Καλύτερα έλεγξε τις συνθήκες που λειτουργεί, (θερμοκρασία, συμβατότητα μητρικής κλπ), κι αν βεβαιωθείς ότι έχει πρόβλημα, απλώς ζήτησε να στον αλλάξουν, από εκεί που τον πήρες, αν είναι μέσα στην εγγύηση.

Δημοσ.

παιδια πηγα να κανω το rma συμπληρωνω τον επεξεργαστη

μου ζηταει OPN και μου βγαζει μια λιστα με opn numbers στην οποια το δικο μου Opn δε αναφερετε πουθενα δοκιμασα να το βαλω χειροκινητα βαζω και sn παταω next για να παω στο τελικο σταδιο και δε κουνιετε η σελιδα.. τι στο καλο? το δοκιμασα κανα 4 φορες αλλα τιποτα...

Δημοσ.

Υπάρχουν 2 OPN αριθμοί. Ένας πάνω στο κουτί (ο δικός σου HD9600WCGDBOX) κι ένας πάνω στον επεξεργαστή (ο δικός σου HD9600WCJ4BGD). Δες από τους άλλους να καταλάβεις ποιόν θέλει.

Δες και πάνω στον επεξεργαστή αν είναι αυτός ακριβώς ο αριθμός.

Δημοσ.

χχαχαχαχα στον αριθμο opn στο κουτι επεσες μεσα ! (να υποθεσω οτι ολοι οι phenom εχουν τον ιδιο σωστα?) οκ bro thanks αυριο θα το κοιταξω και θα ενημερωσω! ευχαριστω για την βοηθεια ! Ρε παιδια λογικα θα μου στειλουν το ιδιο επεξεργαστη αλλα καινουργιο σωστα?

υπαρχει περιπτωση να στειλουν καποιον αλλο? εχει τυχει σε κανεναν ξερει καποιος?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...