StavrosD Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Για παιχνίδια δυστυχώς η soundblaster είναι μονόδρομος λόγω του EAX. Όπως και να'χει, μην πληρώσεις πολλά για κάρτα ήχου, καλύτερα να πάρεις έναν καλό ενισχυτή και ηχεία 5.1 με ψηφιακή είσοδο. Ο ήχος θα πηγαίνει ψηφιακά στον ενισχυτή οπότε δεν έχει σημασία η ποιότητα της κάρτας ήχου, ακόμα και μια ενσωματωμένη στην motherboard κάνει δουλειά. Προσωπικά έχω μια emu 1820m για να παίζω μουσική στον υπολογιστή και έναν Yamaha RX-V657 για τις ταινίες. Τον 657 τον έχω συνδέσει με την μητρική με ομοαξονικό και έχω ρυθμίσει τον MPC να στέλνει τον AC3 και DTS ήχο στην ψηφιακή έξοδο χωρίς επεξεργασία.
ChocoBanana Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Να ρωτήσω κάτι σχετικό για να μην κάνω καινούριο topic και γω? Έχω ζητήσει και μου χετε προτείνει κάποιες κάρτες μέχρι 80Ε για να συνδέσω τα Ζ623. Αναρωτιέμαι όμως αν αξίζει ν αγοράσω κάρτα ήχου.. Τα ηχεία όπως ήδη είπα είναι τα Ζ623 και η μητρική στο σύστημα η Asus P5K Pro. Η χρήση θα ναι gaming-ταινίες-μουσική. Γνώμες?
caution Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δεν θα ακούσεις διαφορές με αυτά τα ηχεία - μείνε με την onboard.
Neo106 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Για παιχνίδια δυστυχώς η soundblaster είναι μονόδρομος λόγω του EAX. Όπως και να'χει, μην πληρώσεις πολλά για κάρτα ήχου, καλύτερα να πάρεις έναν καλό ενισχυτή και ηχεία 5.1 με ψηφιακή είσοδο. Ο ήχος θα πηγαίνει ψηφιακά στον ενισχυτή οπότε δεν έχει σημασία η ποιότητα της κάρτας ήχου, ακόμα και μια ενσωματωμένη στην motherboard κάνει δουλειά. Προσωπικά έχω μια emu 1820m για να παίζω μουσική στον υπολογιστή και έναν Yamaha RX-V657 για τις ταινίες. Τον 657 τον έχω συνδέσει με την μητρική με ομοαξονικό και έχω ρυθμίσει τον MPC να στέλνει τον AC3 και DTS ήχο στην ψηφιακή έξοδο χωρίς επεξεργασία. http://www.auzentech.com/site/products/x-fi_forte.php
toyrmoyki Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 γεια σας παιδια ειμαι νεος εδω και θα ηθελα να με βοηθησεται θελω ενα pc tower για να παιζει καλη μουσικη εχο τρια ηχεια 2χ180 και 155watt τι θα μποροθσατε να μοθ προτεινεται???????
eSATA Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 γεια σας παιδια ειμαι νεος εδω και θα ηθελα να με βοηθησεται θελω ενα pc tower για να παιζει καλη μουσικη εχο τρια ηχεια 2χ180 και 155watt τι θα μποροθσατε να μοθ προτεινεται??????? Τί είδους είναι τα ηχεία; πόσα χρήματα διαθέτεις; Τι εννοείς καλή μουσική; Για επαγγελματικό χώρο; (καλύτερα να ανοίξεις καινούργιο thread με περισσότερες λεπτομέρειες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.