Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 το topic δεν είναι δικό σου, ανήκει στο forum το διαβάζουν όλοι και μπορούν όλοι να το "συμβουλευτούν"... προτιμώ λοιπόν να προστατεύσω την τσέπη κάποιου που το διαβάζει από το να μην λέω τη γνώμη μου επειδή δεν τη ζήτησες... αν πιστεύεις ότι έκανα κάτι που είναι ενάντια στο policy κάνε report...
TITANASX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δοκιμασε τα ετσι πρωτα.Μπορει να σε ικανοποιει πληρως το αποτελεσμα. έτσι κιαλος δεν διαθέτει θύρα για να τα συνδέσω... ---------- Προσθήκη στις 18:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:45 ---------- το topic δεν είναι δικό σου, ανήκει στο forum το διαβάζουν όλοι και μπορούν όλοι να το "συμβουλευτούν"... προτιμώ λοιπόν να προστατεύσω την τσέπη κάποιου που το διαβάζει από το να μην λέω τη γνώμη μου επειδή δεν τη ζήτησες... αν πιστεύεις ότι έκανα κάτι που είναι ενάντια στο policy κάνε report... εχεις δοκιμασει τα ηχεια τα ξες...?? 990rms ειναι άμα ξες απο τετια και ασε αφτα που λες......
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 έχω τα Z-5500 εδώ και 6+ χρόνια, που είναι η ναυαρχίδα της Logitech και πιο δυνατά από τα Z-5450, nuff said...
sozz Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 εχω και εγω τα logitech z-5500 καλα στα λεει ο thresh σε τετοια ηχεια δεν μπαινουν τετοιες καρτες ηχου ΥΓ990 rms μαλλον απο εκει που τα αγορασες στα ειπε λαθος ΥΓ τα ηχεια γραφουν οτι ειναι 315 rms οποτε υπολογισε ακομα λιγοτερα
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 εχεις δοκιμασει τα ηχεια τα ξες...?? 990rms ειναι άμα ξες απο τετια και ασε αφτα που λες...... Σιγά μην είναι και 2000 watt rms...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 μπερδεύει η συσκευασία και στα Z-5500 γράφει 1000watts (εκτός απο τα 500)
sozz Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 για τετοια ηχεια και 95Ε πολλα ειναι που εχω δωσει(αλλα δεν ηξερα οταν επαιρνα χεχε να φανταστεις την ειχα παρει για τα χ-540) ΥΓ αυτη ειναι τον ζ-5500 δεν νομιζω να του τα βαλανε εκει τα ηχεια του ΥΓ2 στην κουτα του θα γραφει λογικα 315 και 630
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Yeap έτσι γράφουν τα 5450, αλλά ποιος ασχολείται με peak to peak.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 ΥΓ αυτη ειναι τον ζ-5500 δεν νομιζω να του τα βαλανε εκει τα ηχεια του δεν την postαρα για συσκευασία των Z-5450, απλά για να δείξω ότι είναι και σε αυτή των Z-5500...
sozz Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Yeap έτσι γράφουν τα 5450, αλλά ποιος ασχολείται με peak to peak. ο αλλος εγραψε για 990 rms
bluesattack Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 έτσι κιαλος δεν διαθέτει θύρα για να τα συνδέσω... Δικο μου λαθος , θεωρησα οτι εχει επειδη ειναι ακριβη μητρικη.Αλλα βλεπω οτι συνοδευεται απο μια καρτα την supreme fx.Aν την εχεις κανεις την δοκιμη σου με την οπτικη. Αλλιως οι προταση μου παραμενει στην xonar D2 στο πιο ακριβο , και στην D1/DX (στα 60+ ε)στο πιο προσιτο,και αυτα αναλογα την συνδεση που θα κανεις.
Vatos_locos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 άμα έχεις πρόβλημα να μην λες την γνώμη σου δεν την ζητήσαμε... μας δουλεύεις ρε μάγκα ; αν έχεις λεφτά για πέταμα δεκτό αλλά αφού ρωτάς άκου και μην την λες στον άλλον από πάνω κιόλας που είναι είπε κάτι σωστό έτσι κιαλος δεν διαθέτει θύρα για να τα συνδέσω...εχεις δοκιμασει τα ηχεια τα ξες...?? 990rms ειναι άμα ξες απο τετια και ασε αφτα που λες...... αυτά τα κεφτεδίστικα διαβάζω και μου ανάβουν τα λαμπάκια... έλα μια μέρα να ακούσεις μεγάφωνα 250rms να νιώσεις σφαλιάρα από το μπάσο και το συζητάμε καλό λοιπόν είναι όταν πας να το παίξεις έξυπνος σε κάποιον να έχεις ιδέα για το τι γράφεις άκου κάνα σοβαρό και μιλάμε ξανά προς το παρόν πήγαινε με τα λεφτά αυτά να κεράσεις cuba libre καμια γκόμενα μπας και σταθείς τυχερός
tzinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 να πω και εγω την ταπεινη μου αποψη που ουσιαστικα ειναι μια μινη συγκριση. Λοιπον εχω τα παλια λοτζιτεκ ζ-680, τα ζ 5500 ειναι ο διαδοχος τους αλλα πανω κατω φανταζομαι ιδια αποδοση εχουν. Ειχα και μια xi fi platinum, αλλα διαβαζα οτι η asus d2x ειναι καλυτερη και προσπαθουσα να βρω δικαιολογια να κανω την αλλαγη καποτε. Τα ηχεια αρχισανε να πετανε κατι ακυρα κλικς οποτε ειπα επιτελους να δοκιμασω αλλη καρτα μηπως τα ειχε φτυσει η παλια. Λοιπον θεωρητικα ειναι σε παρομοιο επιπεδο και τιμη, ΑΛΛΑ πιστευω η αλλαγη αξιζε. 1τον μεχρι στιγμης δεν ακουο τον θορυβο εκεινο, 2ρον ο ηχος ειναι πολυ ποιο ζωντανος και ισοροπημενος. Επειδη εχω και ενα cowon s2 mp3 player με καλα ακουστικα, παντα ειχα την εντυπωση οτι οταν ακουγα μουσικη απο το πισι δεν ξεχωριζα καλα τους ηχους, σαν να ηταν λιγοτερο εντυπωσιακα τα κοματια. Γενικως και τα λοτζιτεκ ειναι λιγο μπουκωμα, πολυ δυνατος ηχος και μπασο αλλα οχι κρυσταλινος και ξεκαθαρος. Λοιπον με την ασους αισθανομαι σαν να ακουο διαφορετικα τραγουδια, σαν να ακουο λεπτομερειες και ηχους που δεν ακουγα πριν, που ακουγα μονο στο μπ3 πλαιερ. Και χωρις παπαριες τυπου crystalizer που εχει η xi-fi. Με λιγα λογια παρολο που εκανα μικρη αναβαθμιση και πηρα μια καρτα ηχου ιδιων κυβικων και τιμης, αισθανομαι οτι ειναι σημαντικη η διαφορα. Αυτα παντα για μουσικη μονο, για παιχνιδια δεν ενδιαφερομαι. Xonar 2dx απο μενα με κλειστα ματια. Φαντασου οτι ελεγα να αλλαξω και ηχεια, αλλα αμα εκανα κατι τετοιο θα μαζευα λεφτα για κανα βαρβατο συστημα του χιλιαρικου. Τωρα δεν το σκεφτομαι διοτι αισθανομαι νεα πνοη απο τα λοτζιτεκ. Φυσικα μια τετοια αναβαθμιση ειναι ισως στο μακρυ μελλον.
Sidereal Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 ΤC Electronics και RME κορυφαίες κάρτες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.