Προς το περιεχόμενο

Creative sound card X-fi - συμβατότητα με Mac

kondan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ!

Εχω ενα προβλημα, δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο section, απλα θα θελα μια βοηθεια γιατι αυριο θελω να παιξω μουσικη στο γαμο του αδερφου μου.

Εχω μια usb sound card creative x-fi και δεν ξερω αν δουλευει με το mac book pro.

Ειναι mac compatible, θελει καποιον driver η δεν γινεται τιποτα?

Εψαξα στο google και δεν ειχα τυχη.

Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων και παρακαλω οποιος γνωριζει κατι να μου πει!!

Δημοσ.

ποια ακριβως εχεις? αυτη?

http://us.store.creative.com/Sound-Blaster-XFi-Surround-5.1/M/B0017QQQAE.htm

με μια πρωτη γρηγορη ματια που εριξα, δεν βρισκω drivers for mac! δεν ξερω αν υπαρχουν third party drivers, θελει πολυ ψαξιμο! η creative παντως δεν εχει βγαλει drivers για mac.

Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε μου.

οχι δεν εχω ακριβως αυτο, εχω ενα παλιοτερο και μικροτερο, μαλλον οχι 5.1

οποτε την πατησαμε... ηθελα δευτερη καρτα ηχου για να βαλω στα ακουστικα και να παιξω με virtual dj.

Μηπως γνωριζεις καποιο αντιστοιχο προιον, εξωτερθκη καρτα ηχου για mac?

Σ ευχαριστω και παλι

Δημοσ.

Επισης , επειδη βλεπω οτι σε βιαζει το θεμα, υπαρχει και η λυση των windows, οπου θα σου αναγνωρισει την creative κ ετσι θα εχεις 2 καρτες ηχου..

Δημοσ.

Η πιο απλή λύση για τη δουλειά που θέλεις να κάνεις είναι νομίζω ένα ζευγάρι ακουστικών με σύνδεση USB. Ουσιαστικά είναι σαν κάρτα ήχου USB, ενσωματωμένη στο βύσμα των ακουστικών.

Για παράδειγμα έχω χρησιμοποιήσει ένα USB headset της Logitech σε Mac και το βλέπει ως ξεχωριστή κάρτα ήχου.

Δημοσ.

Πολυ ωραια η λυση με τα ακουστικα, τηα παω να τα τσεκαρω!

Τον γαμο δυστυχως τον εχασα με την εννοια οτι επαιξα χωρις ακουστικα (παλι χορευανε βεβαια)

Ειναι σιγουρο ομως οτι 1ον τα αναγνωριζει στο mac και 2ον οτι τα αναγνωριζει σαν ξεχωριστη καρτα ηχου??

Δημοσ.

Φιλε μου αγορασα τα συγκεκριμενα ακουστικα και λειτουργουν super σ ευχαριστω για το info.

Τον γαμο μπορει να μην το προλαβα, αλλα τα εχω για μελλοντικη χρηση!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...