Etherovamon Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=400133&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+grinsomnia-18+%28Insomnia.gr+-+Video+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+Audio%29
Tablet Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Φιλε με pentium 4 και τετοια καρτα γραφικων σε βλεπω λιγο χλωμο να παιξεις..
masteripper Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Εκτος και αν έχουν αλλάξει δραστικα τα πράγματα τον τελεταίο χρόνο σε μηχάνημα με Pentium D830 έπαιζα 1080p με υπότιτλους νεράκι. Kmplayer στο SuperHigh Mode,CoreAvc και όλα μια χαρά.
Arxontis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 εγω με το συστημα της υπογραφης μου και K-lite codecs παιζω τα παντα πλεον . Η νεα εκδοση εχει hardware acceleration και ειναι οτι πρεπει για εμας με μονοπυρηνους επεξεργαστες θα σου προτεινα να το δοκιμασεις!
TheELF Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 εγω με το συστημα της υπογραφης μου και K-lite codecs παιζω τα παντα πλεον . Η νεα εκδοση εχει hardware acceleration και ειναι οτι πρεπει για εμας με μονοπυρηνους επεξεργαστες θα σου προτεινα να το δοκιμασεις! Με Sapphire Radeon HD4870 δεν νομίζω να χρειάζεσαι καν επεξεργαστή για να δεις ότι θες.
Arxontis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 και ομως αδερφε μου ειχα προβλημα ! χρησιμοποιουσα cccp μεχρι 720 εβλεπα ανετα ! στα 1080 γινοτανε το ελα να δεις πηδουσανε καρε αλλου ο ηχους αλλου η εικονα .. εβλεπες γροθια να πεφτει και ακουγοτανε μετα απο 8 δευτερελοπτα με το που εβαλα το k-lite και ενεργοποιησα το hardware acceleration εστρωσαν ολα .. 720 1080 ανετα (βεβαια καποια προβληματα υπαρχουν σε καποιες ταινιες-ανιμε η μια σκηνη παραμενει και ενδιαμεσα πεφτει η επομενη αλλα τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.