epivitor Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δοκιμασα να παιξω στο συστημα της υπογραφης μου βιντεο 720p + 1080p με το kmplayer με επιλεγμενο decoder τον coreavc αλλα ακομα και το 720p μου κανει σπασιματα. Ακολουθησα τις οδηγιες απο εδω αλλα τιποτα.
Ntinaras Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 βαλε cccp codec pack και περνα το τελευταιο dx9
epivitor Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 βαλε cccp codec packκαι περνα το τελευταιο dx9 Δε μου λειπουν codecs για να βαλω το cccp. Ολα στον υπολογιστη ειναι ενημερωμενα, καποια ρυθμιση ισως να φταιει.
TheELF Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δοκίμασε με το Dziobas Rar Player έχω παίξει τουλάχιστον 720p σε σύστημα σαν το δικό σου, και με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών παρακαλώ.Είναι ρυθμισμένο από την μάνα του για ταχύτητα,αλλά μπορείς να βάλεις τα φίλτρα για ποιότητα όποια στιγμή θες.
epivitor Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δοκίμασε με το Dziobas Rar Player έχω παίξει τουλάχιστον 720p σε σύστημα σαν το δικό σου, και με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών παρακαλώ.Είναι ρυθμισμένο από την μάνα του για ταχύτητα,αλλά μπορείς να βάλεις τα φίλτρα για ποιότητα όποια στιγμή θες. Οταν το κατεβαζα μου εβγαλε μηνυμα για trojan το ESET Smart Security οποτε ασ'το καλυτερα. Αυτο που εκανα και δουλεψε ειναι ενα reset to defaults στο kmplayer και μετα ξαναπερασα τις ρυθμισεις και δεν εχω κανενα προβλημα με τα 720p πλεον. Δοκιμασα να παιξω το avatar σε 1080p αλλα κολλαει λιγακι. Εχει καταφερει κανεις με συστημα σαν το δικο μου να παιξει 1080p ? Eπισης κατι αλλο που παρατηρησα ειναι πως οταν παιζει το βιντεο το εικονιδιο του coreavc κατω δεξια ειναι μπλε ενω στο laptop (που ειναι αρκετα πιο δυνατο απο το desktop) ειναι πρασινο.
antonl Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Το coreavc δεν είναι μόνο για nVida με cuda; Δοκίμασες MPC-HC;
TheELF Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Οταν το κατεβαζα μου εβγαλε μηνυμα για trojan το ESET Smart Security οποτε ασ'το καλυτερα. Θυμάσαι μήπως ακριβός το μήνυμα; από περιέργεια δηλαδή Γιατί το πρόγραμμα σίγουρα δεν έχει τίποτα.
EddieObscurant Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν έχεις κάρτα γραφικών για να κάνει decoding hd, απαιτείται ati 2xx0 και πάνω και αντίστοιχα nvidia 8xx0 και πάνω. Με τον επεξεργαστή σου ίσως να καταφέρεις να παίξεις κάποια 720p. Προσωπικά χρησιμοποιώ το k-lite codec pack που τα έχει όλα. Αν βρει πράγματα που κάνουν confilct θα σου πει να τα αφαιρέσει.
antonl Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Αχμ, μετά απ την επισήμανση του EddieObscurant ανακαλώ για τον MPC-HC. Τώρα θυμήθηκα πως παρόμοιο θέμα είχα κι εγώ με μια xt1900 παλιότερα.
epivitor Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Το coreavc δεν είναι μόνο για nVida με cuda; Δοκίμασες MPC-HC; Nομιζω το αντιθετο. Το cuda ειναι αυτο που δουλευει με το mpc-hc και το coreavc με gpus που υποστηριζουν hdcp. Θυμάσαι μήπως ακριβός το μήνυμα; από περιέργεια δηλαδή Γιατί το πρόγραμμα σίγουρα δεν έχει τίποτα. Δεν έχεις κάρτα γραφικών για να κάνει decoding hd, απαιτείται ati 2xx0 και πάνω και αντίστοιχα nvidia 8xx0 και πάνω. Με τον επεξεργαστή σου ίσως να καταφέρεις να παίξεις κάποια 720p. Προσωπικά χρησιμοποιώ το k-lite codec pack που τα έχει όλα. Αν βρει πράγματα που κάνουν confilct θα σου πει να τα αφαιρέσει. Yποστηριζει hdcp οποτε κανει decoding.
EddieObscurant Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Yποστηριζει hdcp οποτε κανει decoding. οκ ό,τι πεις Ξέρεις τι σημαίνει hdcp?
epivitor Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 οκ ό,τι πεις Ξέρεις τι σημαίνει hdcp? Χμμμμ λεω μλκς εεεε? Sorry τοτε )) Παντως εβαλα τις default ρυθμισεις στο coreavc και παιζει μια χαρα τα 1080p τωρα που το βλεπω. Πριν ειχα βαλει αυτες ενω οι default ειναι αυτες
antonl Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Nομιζω το αντιθετο. Το cuda ειναι αυτο που δουλευει με το mpc-hc και το coreavc με gpus που υποστηριζουν hdcp.[...] Όντως καμία σχέση
EddieObscurant Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν υπάρχει πρόβλημα, όλοι κάνουμε λάθη. Θεωρώ δύσκολο να παίζει χωρίς σπασίματα 1080p, (παρόλο που ο avc είναι αρκετά ελαφρύς). Εκτός αν έχει πολύ χαμηλό bitrate.
VasKag Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 αμα βαλεις deinterlacing στο None, deblocking στο skip always, και κανεις uncheck το Aggressive deinterlacing θα παει ακομα καλυτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.