Thou74 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω το εξής κουφό πρόβλημα: Όταν συνδέω το Magic Mouse με το MacBook μου (13 ιντσών, αλουμίνιο 2009) η θερμοκρασία ανεβαίνει κατά 10 βαθμούς! Αρχικά σκέφτηκα ότι ζωρίζεται ο επεξεργαστής αλλά είναι μόλις στο 2%. Μετά σκέφτηκα μήπως δείχνει λάθος το istat αλλά το μηχάνημα είναι πολύ πιο ζεστό και στην αφή.. Τι στο καλό? Αυτό συμβαίνει όταν συνδέω το Magic Mouse, από μόνο του το bluetooth ενεργοποιημένο δεν ανεβάζει.. (Σκέφτηκα να δοκιμάσω και άλλο bluetooth mouse, αλλά δεν έχω προς το παρόν) Καμία ιδέα?
Whiteyez Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Περίεργο, σε μένα δεν το κάνει αυτό. Πόσους βαθμούς πάει δλδ;
Thou74 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Χωρίς το Magic Mouse, idle είναι 52-54, με το MM, idle είναι 64-66.. τεράστια διαφορά.. Μάλιστα μόλις αποσυνδέσω το mouse, σε ένα δύο λεπτά η θερμοκρασία έχει πέσει..
WizeMan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Χωρίς το Magic Mouse, idle είναι 52-54, με το MM, idle είναι 64-66.. τεράστια διαφορά..Μάλιστα μόλις αποσυνδέσω το mouse, σε ένα δύο λεπτά η θερμοκρασία έχει πέσει.. και απ' ότι παραπονιούνται πολλοί το Magic Mouse κάνει τρελά όταν έχουμε συνδέσει και εξωτερικές οθόνες σε MacBook
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.