Προς το περιεχόμενο

USB Flash as a memory card/Linux on Xbox 360

Zuzunee

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..

Θέλω να ρωτήσω τι τροποποίηση χρειάζεται να γίνει σε ένα USB Flash για να χρησιμοποιηθεί αντί για memory card σε Xbox 360 Arcade..

Επίσης αν χρειάζεται πολύ δουλειά για να βάλω linux στην κονσόλα (του απλού Xbox)..

Δημοσ.

Δε γνωρίζω επί του θέματος, αλλά αν άλλαζες τον τίτλο σε κάτι πιο συγκεκριμένο ίσως να είχες περισσότερες ελπίδες να λάβεις απάντηση.

Δημοσ.

δεν χρειαζεται κατι ιδιαιτερο το καρφωνει στην κονσολα και απο το μενου θα

πας στην μεμορυ και θα ζητησεις να το διαμορφωση ολα θα τα κανει μονο του

αν θυμαμαι καλα δεχεται μεχρι 32γιγα φλασακι

οσο για λινουξ εισαι τσιπαρισμενος? ακομη και να μην εισαι γινεται

απλα ειναι πιο πολυπλοκη θα ελεγα διαδιακασια και πρεπει να πιανουν λιγο τα χερια σου να φτιαξεις

ενα usb ανταπτορα να εχεις εν ασυγκεκριμμενο γνησιο παιχνιδι κλπ

δες παρακατω και κρινε αν μπορεις να προχωρησεις αν χρειαστεις το παιχνιδακι παντως

και εισαι κοντα πειραια το εχω

Δημοσ.

Για Xobx 360 Arcade που το δοκίμασα δεν αναγνωρίζει καν ότι βρίσκεται stick.. Μήπως πρέπει να έχω συγκεκριμένες ρυθμίσεις μέσα στο stick; Σε ευχαριστώ πάντως..

Δημοσ.

βασικα μιλαει για το 360...Δεν νομιζω να γινεται να μπουν Linux.Εφόσον ειναι το arcade δλδ δεν εχει σκληρο τοτε που θα μπει το λειτουργικο?Για το πρωτο XBOX τα ειχα βαλει εγω με το AID και δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο.Αρκετα αργα.Εσυ για το 360 μιλας σωστα?

---------- Προσθήκη στις 18:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:58 ----------

Οπα τωρα ειδα το ποστ σου καλυτερα...Γνωμη μου παντως ειναι οτι δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο η εμπειρια Linux στο XBOX...

Δημοσ.

Πρεπει να εχεις κανει ενα dashboard update,(το 9011 αν θυμαμαι καλα)για να αναγνωρισει το 360 σου το stick και υστερα θα κανεις απλα ενα configure στο flash με το οποιο θα δηλωσεις ποσο χωρο του stick θες να διαθεσεις για να χρησιμοποιηθει σαν memory.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...