Προς το περιεχόμενο

το πιο γρηγορο flash drive στα 32gb..?

hammerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά, κακά τα ψέματα, άλλη φορητότητα έχει ένα usb flash και άλλη ένας σκληρός δίσκος έστω 1,8".

+1

κ σχετικά με τα USB 3.0 flash disks ακόμη κ να τα διαβάζει το mac μου, δεν ξέρω αν θα τα διαβάζουν, για παράδειγμα, οι samsung τηλεοράσεις που χρησιμοποιώ...

backwards compatible ;)

ξερει κανενας πως να το κανω μονιμα format to ntfs και να το βλεπει καθε pc που το βαζω

Αν δεν κάνω λάθος σε linux by default δεν αναγνωρίζονται ntfs? Και θέλει περαιτέρω ψάξιμο;

Δημοσ.

παιδιά, κακά τα ψέματα, άλλη φορητότητα έχει ένα usb flash και άλλη ένας σκληρός δίσκος έστω 1,8".

κ σχετικά με τα USB 3.0 flash disks ακόμη κ να τα διαβάζει το mac μου, δεν ξέρω αν θα τα διαβάζουν, για παράδειγμα, οι samsung τηλεοράσεις που χρησιμοποιώ...

έχεις δει ποτέ δίσκο 1.8'' ; σαν 2 αναπτήρες είναι.... η να στο θέσω καλύτερα 2 Voyager δίπλα δίπλα είναι πιο ογκώδες από το δίσκο που λέω εγώ...

Αν δεν κάνω λάθος σε linux by default δεν αναγνωρίζονται ntfs? Και θέλει περαιτέρω ψάξιμο;

βλέπει το linux ntfs χωρίς να κάνεις τίποτα

για να κάνετε φορματ ένα flashάκι σε ntfs

start run cmd convert x: /fs:ntfs

όπου x το γράμμα του drive που θέλετε να κάνετε ntfs

Δημοσ.

μολις ετρεξα ενα benchmark στο 32αρι μου..

φυσέκι φαίνεται το flashaki σου στο read hammerd.

Εγώ τελικά μετά από πολύ ψάξιμο παρήγγειλα αυτό --> Lexar 32GB Jump Drive Twist and Turn USB 2.0 Stick

Ελκυστική τιμή κ έχει αρκετά καλά reviews, βέβαια δεν έχω προηγούμενη εμπειρία απο την Lexar σαν εταιρία, ελπίζω να μου βγεί κ μένα καλό.

Έχει κανείς παιδιά εμπειρία από την συγκεκριμένη σειρά της Lexar?

Εννοείται θα ποστάρω εντυπώσεις μόλις το πάρω.

• Super Moderators
Δημοσ.

με ενα παλιο που βρηκα..δεν ξερω ποσο ειναι αξιοπιστο..

HDTune Pro, CrystalMark, ATTO, Everest...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...