zatoichi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 συγνωμη που ημουν λιγο οξυθημος αλα χανω την ψυχρεμια μου με το iphone 3gs κ τους κατοχους τους,τρελενομαι με τα apple boys δεν αντεχω τοσα κινητα καλυτερα σε αναλυση σε ολα κ σε λιγοτερα λευτα χωρεις να σε περιοριζει η apple κ συγνωμη 500-700e κινητο κ ενα χρονο εγγυηση? anatoli εκανα ενα search οπως στο ειπα oxi 8ηρη φορτηση στα κανουργια κινητα πλεον δεν χρειαζετε μολις φορτηση βγαλτο. επησης να σου πω κ για την καλη διαχηρηση μπαταριας ξεφορτηζει ενετελως κ μετα το φορτηζεις κλειστο μολις φορτησει το βγαζεις εγω δεν το κανω μονο στην αρχη παντα στα κινητα μου κ δεν εχω ποτε προβλημα με βγαζουν κ 4 μερες.καλοριζικο αξιζει αυτο θα παρω στην κοπελα μου ειναι πολυ ομορφο πρακτικο κ τουμπανο το ασπρο πηρες? δες κ θηκες παντα παιρνω στα κινητα μου. http://viewitem.eim.ebay.gr/NEW_HARD_RUBBER_CASE_COVER_FOR__HTC_WILDFIRE_G8_ORANGE/270632267517/item(υπαρχει κ σε αλα χρωματα) http://viewitem.eim.ebay.gr/BLACK_LEATHER_SLEEVE_CASE_SKIN_POUCH_FOR_HTC_WILDFIRE/280530743572/item(εγω επηλεγω τετοια,γουστα) μετα εχει το κλασικο silicone case μπες ebay στο αγγλικο κ ψαξτο
KAKADI Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Αν δεν αντεχεις φίλος μην τα διαβάζεις.. Το ότι αρέσει σε κάποιους από μας το iPhone είναι προσωπική επιλογή και υποκειμενικό θέμα.. Επειδή το προτεινα δηλαδή θα δώσω και αναφορά σε σένα; Σιγά μη ζητήσω συγγνώμη που μίλησα κ όλας.. Κ αν διαβάσεις και λίγο πιο πάνω Αφού μου είπε το μπατζετ του τελικά ο φίλος και γω το wildfire του πρότεινα.. Δεν είπα τπτ για να σε προσβαλλω και η έκφραση σου ´´γτ είστε όλοι μην το πω´´ προσβάλλει εμένα.. Θα μας απαγορεψουν να έχουμε κ δικιά μας γνώμη Εδώ μέσα μερικοί μερικοί.. Ας σκεφτόμαστε καλύτερα τι γράφουμε λέω Εγώ..
zatoichi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 αν θες να κανεις διαφημηση για το iphone να πας να μηλησεις στο θεμα με iphone σου ειπε τα λευτα που διαθετει γτ να πεταχτεις ακυρα να πεις για ενα κινητο που εχει 300-350e πανω κ δεν ειπα κατι για να σε προσβαλω....γτ είστε όλοι μην το πω (ακυροι κ οτι αλο θες βαζεις αν θηχτηκες μαλον συπληρωσες κατι αλο) εσυ δες τι γραφεις εγω μαι χαρα τα λεω...ουτε εβρησα ουτε τπτ κ το στυλακι εσυ το εχεις δηλαδή θα δώσω και αναφορά σε σένα(ειρωνια κ μου ζητας τα ρεστα?) το οτι σου αρεσει το ιphone 3gs το 2010 κ εχουν βγει android συσκευες χωρεις περιορισμους με λιγοτερα λευτα desire-galaxy s σκαλες καλυτερα κινητα κ εσυ προτημας το Iphone ο καθενας με τα βιτισια του.... κ ειπα πριν postareis : συγνωμη που ημουν λιγο οξυθημος αλα χανω την ψυχρεμια μου με το iphone 3gs κ τους κατοχους τους,τρελενομαι με τα apple boys δεν αναφερθηκα σε σενα αλα στο ευρη κοινο πως γινετε οι κατοχοι του Iphone να μην εχουν αντικημενικοτητα? δεν το εχω καταλαβει...κ παλι δεν αναφερομε σε σενα... καλο ειναι να ειμαστε αντικιμενικοι...
AnatoliGR Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 συγνωμη που ημουν λιγο οξυθημος αλα χανω την ψυχρεμια μου με το iphone 3gs κ τους κατοχους τους,τρελενομαι με τα apple boys δεν αντεχω τοσα κινητα καλυτερα σε αναλυση σε ολα κ σε λιγοτερα λευτα χωρεις να σε περιοριζει η apple κ συγνωμη 500-700e κινητο κ ενα χρονο εγγυηση?anatoli εκανα ενα search οπως στο ειπα oxi 8ηρη φορτηση στα κανουργια κινητα πλεον δεν χρειαζετε μολις φορτηση βγαλτο. επησης να σου πω κ για την καλη διαχηρηση μπαταριας ξεφορτηζει ενετελως κ μετα το φορτηζεις κλειστο μολις φορτησει το βγαζεις εγω δεν το κανω μονο στην αρχη παντα στα κινητα μου κ δεν εχω ποτε προβλημα με βγαζουν κ 4 μερες.καλοριζικο αξιζει αυτο θα παρω στην κοπελα μου ειναι πολυ ομορφο πρακτικο κ τουμπανο το ασπρο πηρες? δες κ θηκες παντα παιρνω στα κινητα μου. http://viewitem.eim.ebay.gr/NEW_HARD_RUBBER_CASE_COVER_FOR__HTC_WILDFIRE_G8_ORANGE/270632267517/item(υπαρχει κ σε αλα χρωματα) http://viewitem.eim.ebay.gr/BLACK_LEATHER_SLEEVE_CASE_SKIN_POUCH_FOR_HTC_WILDFIRE/280530743572/item(εγω επηλεγω τετοια,γουστα) μετα εχει το κλασικο silicone case μπες ebay στο αγγλικο κ ψαξτο το πηρα σε κοκκινο,απλα τα σπαει μαυτο το χρωμα.οσο για την μπαταρια τωρα που το σκαλιζω ολη μερα το πολυ 35-40 ωρες βγαζει.αυτο με την φορτηση που ειπες δεν το πολυκαταλαβα.οταν φορτησει να το κλεισω??? κ μαγκες ηρεμηστε με το iphone,κ εγω αν ειχα γεματο το πορτοφολι το iphone θαπαιρνα αλλα το 4 που το ειδα στο πλαισιο(απλα απιστευτο)αλλα κ το galaxy s που ηταν διπλα μου γυαλησε το ματι. παντως τοσα λεφτα ειναι κριμα για ενα κινητο!!! μηπως υπαρχουν νευρα απτην χθεσινη τσοντα???
zatoichi Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 δες κ το galaxy s ειχα 3 κ τα πουλησα αριστο τα υλικα κατασκευης του με χαλανε.τι δεν καταλαβες? οταν φορτησει 2-2:30 ωρες π.χ βγαλτο8 ωρες φορτηση ειναι για τις παλιες μπαταριες κινητων.το iphone 4(680 τα 16gb κ 780 32gb,δεν εχω καταλαβει πως δικαιολογουντε αυτα τα λευτα) δεν εχει καμια σχεση με το 3gs αλα πολλα λευτα δεν εινα προσητο.εγω μεχρει 300e θα εδινα για κινητο κ μεχρει οπου αντεχει ο καθενας με αυτα τα λευτα anatoli θα περνες hd 37-42 αρα t.v full hd. κ ζηατω συγνωμη για το ολο θεμα με το kakadi Που καναμε στο θεμα σου..κ στο φιλο kakadi.
KAKADI Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Αντε πάλι ξανά σου είπα μόλις μου πε τα λεφτά που διαθέτει του πρότεινα το wildfire.. Καλο είναι να διαβάζεις τι γράφω. Δηλαδή ΕΣΥ μπηκες Εδώ μέσα και ξαφνικά αρχισες να μιλάς στο ευρύ κοινό κατα του iPhone και των κατόχων του ενώ είχα γράψει γι αυτό λίγο πιο πάνω και θες να μη το πάρω προσωπικά.. Μιλάς για αντικειμενικότητα ενώ είσαι ο πρώτος που εγραψες με επιθετικό στυλ και προς μια συγκεκριμένη άποψη.. Για τη συγγνώμη που ζητησες δε με ακουμπά ας σκεφτοσουν πριν τι γράφεις γτ Εγώ δεν είμαι καθόλου επιθετικός απέναντι σου Απλά υποστηρίζω πως ο καθένας γράφει ότι θέλει αρκεί να μη προσβάλλει τον άλλο.. κάτι που έκανες.. Αν Εγώ έχω λεφτά για να χαλασω προφανώς δε θα ζητήσω τη γνώμη σου για το τι θα πάρω.. Και για την ιστορία τα επιχειρήματα του στυλ ´´τα android´´ είναι καλύτερα δε τη συμμεριζομαι.. Είμαι περισσότερο του ότι πληρώνεις παίρνεις.. Πάντως συγγνώμη πραγματικά που έχουμε iPhone γτ αυτο φαίνεται πως σε εξοργίζει ώστε να μη σκέφτεσαι οχι πριν μιλήσεις αλλα πριν γράψεις που είναι χειρότερο.. ΥΣ. Τo android λειτουργικό το βρίσκω πραγματικά πολυ Καλο και θεωρώ οι συσκευές που το φοράνε αξίζουν τα λεφτά τους..
zatoichi Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 εχεις δικιο φιλος ειχα μια δυσκολη νυχτα χθες κ ημουν επιθετικος σε προσβαλα χωρεις λογο,το δα ξανα το ολο θεμα. επησης anatoli λενε μια φορα το μηνα -δημηνο αφηνετο το κινητο ενα 3ωρο παραπανο απο την πληρης φοτηση του,τωρα κατα ποσο ισχυει δεν ξερω αλα το εχω δει σε πολα sites περι κινητων
KAKADI Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 εχεις δικιο φιλος ειχα μια δυσκολη νυχτα χθες κ ημουν επιθετικοςσε προσβαλα χωρεις λογο,το δα ξανα το ολο θεμα. επησης anatoli λενε μια φορα το μηνα -δημηνο αφηνετο το κινητο ενα 3ωρο παραπανο απο την πληρης φοτηση του,τωρα κατα ποσο ισχυει δεν ξερω αλα το εχω δει σε πολα sites περι κινητων Το θεμα για μενα εληξε..Τπτ προσωπικο.. Anatoli δεν ξερω κατα ποσο κοιταξες το lg optimus που ανεφερες στην αρχη..Το ειδα σε ενα site με τα χαρακτηριστικα του και μπορω να πω πως μου φανηκε αρκετα καλο!!
AnatoliGR Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Το θεμα για μενα εληξε..Τπτ προσωπικο..Anatoli δεν ξερω κατα ποσο κοιταξες το lg optimus που ανεφερες στην αρχη..Το ειδα σε ενα site με τα χαρακτηριστικα του και μπορω να πω πως μου φανηκε αρκετα καλο!! ωραια αφου τα βρηκατε μεταξυ σας να σας πω οτι με τα 250 ευρο που υπολογιζα το wildwire ειναι η καλυτερη επιλογη για smartphone.το optimus το κοιταξα κ μαρεσε κ εμφανισιακα κ οικονομικα αλλα εχω ακουσει οτι η lg δεν τα παει πολυ καλα ως αξιοπιστια.εψαχνα το samsung jet s8000 αλλα δεν το βρηκα,800 cpu κ πολυ καλη οθονη. τεσπα ειμαι ικανοποιημενος με την αγορα μου κ σας ευχαρηστω για τις συμβουλες σας. peace
zatoichi Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 το wildfire σε ολα καλο για την μπαταρια εχει θεμα. οθονη εμενα η οθονη δεν θα με χαλαγε ... καλυτερα ενα android να δεις κ τι παιζει... αξιοποιστια εγω μονο htc(που την θεωρω n1 στα κινητα,samsung κ apple) σου προτεινω να περημενεις λιγο τελος η μετα σεπτεμβρη βγαινει το xperia x8 στα 250e.ειναι στο μεγεθος του wildfire εχει καλυτερα χαζρακτηρισιτκα καλυτερη οθονη. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Lalf5ZvXilo[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.