AnatoliGR Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα!εβγαλα μια λιστα απο κινητα που με ενδιαφερουν κ θελω την βοηθεια σας να επιλεξω αναμεσα τους. -HTC WILDWIRE -SAMSUNG S8000 JET -NOKIA 5800 -SAMSUNG GALAXY 3 -LG OPTIMUS -SONY ERICSSON HAZEL-
panakart Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 htc wildfire Με κλειστα ματια και μετα Nokia 5800 και galaxy
getty Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Αν μας γράψεις και για τί χρήση το θέλεις ίσως μπορέσουμε να βοηθήσουμε.
AnatoliGR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Αν μας γράψεις και για τί χρήση το θέλεις ίσως μπορέσουμε να βοηθήσουμε. internet κ που κ που gps.ποιο απο αυτα εχει free gps?
KAKADI Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 iPhone 3GS με το navigon για gps από μένα..σορρυ που δεν είναι στη λίστα σου αλλά γι αυτά που ζητάς είναι κορυφαίο..
AnatoliGR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 iPhone 3GS με το navigon για gps από μένα..σορρυ που δεν είναι στη λίστα σου αλλά γι αυτά που ζητάς είναι κορυφαίο.. μεχρι 250 ευρο δινω.μαυτα τα λεφτα το καλυτερο πιστευω ειναι το wildwire +samsung jet.αλλα βλεπω οτι το jet δεν εχει free gps.
KAKADI Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι οκ.. Αν έχεις τέτοιο μπατζετ τότε android και wildfire απ ότι έχω ακούσει είναι πολύ καλή επιλογή.. Για μένα μη πας αλλού.. Αν θες εύχρηστο κινητό για Ίντερνετ και gps και εφαρμογές android και iOS είναι μονόδρομος.. Με τόσα λεφτά ορμα στο wildfire!!
Bourdoulas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Σοβαρό GPS πρόγραμμα δωρεάν για να κάνεις την δουλειά σου όπως πρέπει δεν θα βρεις σε καμία πλατφόρμα. Εκτός κι αν εννοεί "δωρεάν". Πάντως από τα παραπάνω σου προτείνω τα Wildfire. Το κινητό κάνει παπάδες για τα λεφτά του.
AnatoliGR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Σοβαρό GPS πρόγραμμα δωρεάν για να κάνεις την δουλειά σου όπως πρέπει δεν θα βρεις σε καμία πλατφόρμα. Εκτός κι αν εννοεί "δωρεάν". Πάντως από τα παραπάνω σου προτείνω τα Wildfire. Το κινητό κάνει παπάδες για τα λεφτά του. καλα το gps το χρειαζομαι αντε 1 φορα το μηνα γιαυτο λεω που κ που. κ εγω ειμαι για το wildwire αλλα κ το samsung jet μου φαινεται πολυ καλο
arxaggelos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 iPhone παρε φιλε μου διάβασες παραπάνω ποσά λεφτά είπε ότι δίνει η απλά πετάς ο,τι να' ναι; ούτε μεταχειρισμένο δεν το βρίσκει το 3gs σε αυτά τα λεφτά, και για παλιότερο δεν αξίζει σε καμία περίπτωση. καλα το gps το χρειαζομαι αντε 1 φορα το μηνα γιαυτο λεω που κ που. κ εγω ειμαι για το wildwire αλλα κ το samsung jet μου φαινεται πολυ καλο ανάμεσα στα δύο νομίζω ότι το wildfire είναι σίγουρα καλύτερη λύση λόγω αξιοπιστίας εταιρίας και, κυρίως, λειτουργικού.
AnatoliGR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 τελικα πηρα το HTC Wildwire.τοχω βαλει να φορτισει για 1 φορα,ο τυπακος στο multirama μου ειπε για 8 ωρες.τοσο θελει?οσοι το εχετε θελω καθοδηγηση για τις πρωτες κινησεις,πχ πως θα μεταφερω τις επαφες απτο παλιο μου sony ericsson k800i?τι αλλο να κανω?για το wifi?ευχαρηστω(το πηρα κοκκινο 220 ευρο,δουλευει η πρωην μου εκει)
zatoichi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 γιατι ειστε ολοι μην το πω ? σαν παιδακια 15 χρονων iphone Παρε κ ιphone σιγα το κινητο κ στα λευτα του υπαρχουν καλυτερα android εχετε κολησει με ενα κινητο που εχει 90% καταναλωση απο παιδακια κ απο τυπους που νομηζουν πως το Iphone 3gs ιεναι κορυφη κ αν ειχε τοσα λευτα δεν θα παιρνε galaxy s ουτε desire γιατι το iphone 3gs ειναι καλυτερο τι να πω... καλα εκανες κ πηρες το wildfire το κινητο ειναι κορυφη κ στην τιμη του το καλυτερο.εγω τα φορτηζω μεχρει να γινει πληρης φορτηση δεν ειχα ποτε προβλημα νομνηζω πως 8 ωρες φορτησης ηταν για τα παλια κινητα...ας πει κ καποιος αλος την γνωμη του...
AnatoliGR Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 γιατι ειστε ολοι μην το πω ? σαν παιδακια 15 χρονων iphone Παρε κ ιphone σιγα το κινητο κ στα λευτα του υπαρχουν καλυτερα android εχετε κολησει με ενα κινητο που εχει 90% καταναλωση απο παιδακια κ απο τυπους που νομηζουν πως το Iphone 3gs ιεναι κορυφη κ αν ειχε τοσα λευτα δεν θα παιρνε galaxy s ουτε desire γιατι το iphone 3gs ειναι καλυτερο τι να πω...καλα εκανες κ πηρες το wildfire το κινητο ειναι κορυφη κ στην τιμη του το καλυτερο.εγω τα φορτηζω μεχρει να γινει πληρης φορτηση δεν ειχα ποτε προβλημα νομνηζω πως 8 ωρες φορτησης ηταν για τα παλια κινητα...ας πει κ καποιος αλος την γνωμη του... +1 δεν λεει να δωσεις 600 ευρο για iphone(εκτος κ αν εισαι ο Κοκκαλης)με τοσα λεφτα παιρνεις π.χ laptop,η μια καλη αναβαθμιση στο pc.το wildwire για τα λεφτα του ειναι οτι πρεπει για smartphone,οσο το μαθαινω,το γουσταρω.
mitsosbmx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 ειμαι κατοχος του wildfire και οταν το ανοιξα πριν 3 μερες δεν πιστευα στα ματια μου αξιζει με τα χιλια να το αγορασεις.χιλιαδες εφαρμογεσ τρομερο ui και φυσικα ειναι android.επισης απο τισ ρυθμισεις μπορεισ πανευκολα μεσω wifi η κατι ν κανεις update σε 2,2.το συνιστω με τα χιλια wild χωρις να σκεφτεσαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.