Προς το περιεχόμενο

Σκέψεις για αναβάθμιση υπολογιστή

VampireKiSS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω για mb την GIGABYTE GA-G31M-S2L

και μνήμη την KINGSTON HYPERX DDR2 2GB 800MHZ

Επεξεργαστής μου είναι ο C2D E8400 3.0Ghz

Το pc δουλεύει photoshop και άλλα παρόμοια προγράμματα. Σπάνια παίζω και κανένα παιχνίδι.

Χρειάζομαι λοιπόν μνήμη

Τι από τα παρακάτω θα με συμβουλεύατε να κάνω?

1) Να βάλω άλλο 1 ή 2gb μνήμη (32bit λειτουργικό)

2) Να πάρω (όσο βρίσκεται ακόμα στην αγορά) ένα mb με δυνατότητες oc για το μέλλον όπως το asus p5Q pro turbo και άλλα 2gb ddr2

3) Να πάρω άλλο mb και 4GB ddr3 dimms

Η 3η λύση είναι η πιο δαπανηρή και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει πλέον επένδυση σε C2D.

Όσοι θα αποφασίζατε το 1, ρίξτε μια ματιά και στο άλλο μου thread για τις μνήμες:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=401103

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Το (1) εφόσον κατά τ άλλα σε καλύπτει το σύστημα.

Αν δε μπορείς να βάλεις 64bit OS, βάλε 1GB. Χάνεις το dual-channel αλλά θα σαι καλύτερα απ ό,τι τώρα. Αν σκοπεύεις να τον κρατήσεις καιρό ακόμα και υπάρχει στο μυαλό πιθανή αναβάθμιση πχ σε κανα 6μηνο σε 64bit, πάρε τα 2GB.

Δημοσ.
Το (1) εφόσον κατά τ άλλα σε καλύπτει το σύστημα.

Αν δε μπορείς να βάλεις 64bit OS, βάλε 1GB. Χάνεις το dual-channel αλλά θα σαι καλύτερα απ ό,τι τώρα. Αν σκοπεύεις να τον κρατήσεις καιρό ακόμα και υπάρχει στο μυαλό πιθανή αναβάθμιση πχ σε κανα 6μηνο σε 64bit, πάρε τα 2GB.

Και εγώ συμφωνώ. Πήγαινε για την 1η λύση που είναι και η οικονομικότερη, ακόμα και αν δε βρεις 64-bit λειτουργικό, τα 32-bit αναγνωρίζουν μέχρι 3.3Ghz μνήμη και σε dual channel. Μια χαρά θα είσαι και πάλι.

Η 3η λύση είναι πολύ δαπανηρή και όχι ουσιαστική για ένα σύστημα με C2Duo.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...