Προς το περιεχόμενο

Κάρτα γραφικών έως 150€

evinik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο υπολογιστης που εχω ειναι 2 χρονων.. atm φοραει Nvidia 9800gt. Τον υπολογιστη τον χρησιμοποιω αποκλειστικα κ μονο για να παιζω WoW και LotRo. Μιας και λοιπον διαβαζω διαφορα αλλα επειδη ειμαι λιγο ασχετη :lol: τι και πως, θελω τα φωτα σας.. Θα ηθελα να υποστηριζει dx11. Ευχαριστω:-)

Δημοσ.

Και εγω αυτη σκεφτομουν και μου ειπαν και καποιοι γνωστοι αλλα οπως ειπα δεν ειμαι σχετικη γι αυτο και ζητησα αποψεις ;)

Δημοσ.

Για το Lotro :-) Τωρα με το free 2 play βγαζουν και dx11 graphics

---------- Προσθήκη στις 16:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:28 ----------

Απλα σκεφτομαι μηπως πρεπει να περιμενω για Cataclysm να δω τι απαιτησεις θα χει κ εκεινο

Δημοσ.

οταν αναφερεσαι στο cataclysm αναφερεσαι σε καποια εκδοση του wow? γιατι δεν ειμαι και πολυ σχετικος... :o

αν ναι, τοτε και με την 5770 δε νομιζω να εχεις κανενα προβλημα... :-)

---------- Προσθήκη στις 16:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:33 ----------

και κατι ακομα

εχεις προβλημα με το lotr με την 9800gt??? :confused:

Δημοσ.

Ναι σιγουρα.. οποτε να περιμενω για αργοτερα ισως.. Που θα εχουν κατεβει κ οι τιμες απο τις πιο καινουργιες.. Ε?

Δημοσ.

οπως θες...

σιγουρα σε 1-2 μηνες που θα κυκλοφορησουν και οι νεες amd 6xxx θα ερθουν νεες αξιολογες προτασεις, και θα ακολουθησει και μια μειωση των τιμων στις ηδη υπαρχουσες 5χχχ :-)

Δημοσ.

συμφωνώ με τον Βασίλη. Βασικα κατά την γνώμη μου, δεν αξίζει να αλλάξεις κάρτα. Πιστεύω οτι είναι πολύ δύσκολο να παίζεις mmo με δχ11, γιατί θα κολλάει το σύμπαν.

Δημοσ.

εγω πιστευω οτι οι τιμες δεν θα μειωθουν...οχι τουλαχιστον στην αρχη.Μπορει και να κανω λαθος...Αλλα και παλαια περιμεναμε μειωση τιμων και μονο αυτο δεν εγινε.

Στο οτι η 5770 ,με τα σημερινα δεδομενα,ειναι μονοδρομος θα συμφωνησω με τους symforoumites μας.

Δημοσ.
εγω πιστευω οτι οι τιμες δεν θα μειωθουν...οχι τουλαχιστον στην αρχη.Μπορει και να κανω λαθος...Αλλα και παλαια περιμεναμε μειωση τιμων και μονο αυτο δεν εγινε.

Στο οτι η 5770 ,με τα σημερινα δεδομενα,ειναι μονοδρομος θα συμφωνησω με τους symforoumites μας.

οταν βγηκαν οι 5770-5850 δεν μειωθηκαν οι τιμες των 4850-4870?

Δημοσ.

μετα απο αρκετο καιρο...και νομιζω βγαιναν σε προσφορες κατα καιρους καποιος υλοποιησεις.

Δεν θυμαμαι ακριβως,αλλα νομιζω οι τιμες δεν πεσανε οταν ηρθαν οι νεες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...