bliss_ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας, έχω ένα πρόγραμμα σε c# και θέλω να πάρω το αντίστοιχο UML Class diagram. Έχω το visual studio 2010 ultimate στου οποίου τα χαρακτηριστικά αναφέρετε ότι δίνει αυτή τη δυνατότητα. Ακολουθώντας βήμα-βήμα τις οδηγίες μου καταλήγει στο ακόλουθο error. "The XML content in this document cannot be viewed as a graph because it contains unexpected errors. If you Open the XML Editor and fix these errors then this view will update automatically. " Δεν κατάφερα να το διορθώσω με βάση τα όσα βρήκα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να κάνω λάθος. Η αν μπορώ με κάποιο άλλο πρόγραμμα να πάρω το διάγραμμα που θέλω; Ευχαριστώ για όποια βήθεια
Evgenios1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Οταν λες UML Class diagram, εννοεις το παρακατω;
anakiou Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Εάν κάνεις δεξί κλικ στο Project-->View Class Diagram στο Solution Explorer δουλεύει?
bliss_ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι αυτό ακριβός χρειάζομαι..!!! το έχω κάνει αυτό με το Project-->View Class Diagram και μου βγάζει όλες τις κλάσεις (class, form κ.λ.π) αλλά χωρίς καμία σύνδεση.. δεν ξέρω τι ακριβώς κάνω λάθος... Έχω βρει ακόμη και οδηγίες για δημιουργία του από το Architecture menu, επιλέγοντάς τις κλάσεις και όσα εγώ χρειάζομαι από το Architecture Explorer.. το αποτέλεσμα αν και είναι συνδεδεμένο δεν είναι class diagram...
Evgenios1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Βαλε στο project *.cd (project-new item->class diagram) και πετα τις κλασεις που θελεις (απο το soulotion exp). Μετα για διασυνδεση, πατα δεξι κλικ(στο visual class diagram) και δες επιλογες.
bliss_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Και πάλι γεια σας, συγνώμη για την καθυστέρηση και ευχαριστώ για την απάντηση. Την έχω δοκιμάσει και καταλήγω στο ίδιο αποτέλεσμα με το δεξι click και Project-->View Class Diagram. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν συνδέσεις; Γιατί γενικά στον κώδικα υπάρχουν αναφορές από τη μια κλάση στην άλλη. Κάτι τελευταίο.. όταν επιλέγω από το menu-->Architecture-->New Diagram-->Uml Class Diagram και το τοποθετώ στο ίδιο solution με το *.cs. Μετά επιλέγω πάλι από το menu-->Architecture-->Generate dependancy Graph-->By Class. Αυτό μπορώ να το θεωρήσω ως class diagram?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.