Προς το περιεχόμενο

Πώς να πουλήσω μέσω Internet;

uno1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να πουλήσω κάποια πράγματα υπολογιστή, αλλά ας πούμε ότι βρίσκω ενδιαφερόμενο, θέλω να μου πείτε ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να του πώ να με πληρώσει (κατάθεση στην τράπεζα, paypal); Επειδή τον ενδιαφερόμενο σίγουρα δεν θα τον ξέρω, δεν είναι λίγο κακό το να μάθει το πλήρες όνομά μου (γιατί όταν θα γίνει η πληρωμή θα του το εμφανίσει κάπου); Επίσης τί μπορώ να κάνω για να μην νομίζει ότι θα τον εξαπατήσω (π.χ. να του εξασφαλίσω με κάποιον τρόπο ότι θα πάρει πίσω τα λεφτά του ώστε να μην έχει ενδοιασμό); Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και συγνώμη αν κάνω χαζές ερωτήσεις αλλά πρώτη φορά θα πουλήσω μέσω ίντερνετ

Δημοσ.

Αν πουλας στο ebay τοτε το paypal ειναι το καλυτερο.Μπορεις βεβαια να ζητησεις τραπεζικη καταθεση για να αποφυγεις διαφορες χρεωσεις αλλα δυσκολα το δεχεται ο αλλος,ειδικα αν δεν εχεις καλο feedback.

Αν μιλαμε για ελληνικο σαιτ και σκοπευεις να στειλεις Ελλαδα ισχυουν παλι το paypal/τραπεζικη καταθεση αλλα σε μεγαλα ποσα και εκει που επικρατει δυσπηστια ζητανε αποστολη με αντικαταβολη.

Παντως το paypal ειναι γνωστο παγκοσμιως και οταν το ζητας το 90% του κοσμου δεν εχει προβλημα.Την μονη μεθοδο που αποφευγουν ειναι η Western union

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...