Προς το περιεχόμενο

Χρεωστικη καρτα.Ποια να επιλεξω?

katsouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Θελω να βγαλω μια χρεωστικη καρτα για αγορες μεσω ιντερνετ.Να εχω καποια δηλαδη αναγνωρισιμη παγκοσμιως.Ποια μου προτεινεται και που πρεπει να την βγαλω?Τι χρειαζεται για να την βγαλω?

Δημοσ.

Electron (ή Enter όπως λέγεται τώρα νομίζω) της Alpha. Internet, αναλήψεις από ATM και πληρωμές σε μαγαζιά διεθνώς. Πανευρωπαϊκά για την ακρίβεια, δεν την έχω τεστάρει παραέξω.

Δημοσ.

Οπου εχει δηλαδη το σημα της Visa μπορεις να ψωνισεις και με την Visa electron?Απο e-bay?Εχω μια της τραπεζας Πειραιως (win card) τη οποια μου την ειχαν βγαλει οταν ειχα παρει ενα λαπτοπ απο ενα καταστημα η οποια εχει πανω της το σημα Visa shop&cash.Με αυτη κανω δουλεια?Δεν ετυχε να την χρειαστω ποτε και ετσι δεν γνωριζω..

Δημοσ.

Ναι. eBay, amazon, play.com, αεροπορικές, οπουδήποτε. Εκτός αν πέσεις σε site που δηλώνει πως δεν δέχεται γενικά χρεωστικές, που το 'χω μόνο ακουστά και δε μου 'χει τύχει ποτέ. Συνεργάζεται άψογα με PayPal, όλα. Τη χρησιμοποιώ 5 χρόνια με ό,τι χρήση μπορείς να φανταστείς, σε όλη την Ευρώπη.

Μειονέκτημα πως για να ανοίξεις λογαριασμό και να την πάρεις, θέλει μίνιμουμ κατάθεση 300 ευρώ.

Φυσικά μπορείς να ανοίξεις το λογαριασμό και στα καπάκια να τα κάνεις ανάληψη.

Δημοσ.

Εφόσον έχεις από την Πειραιώς χρησιμοποίησε την και εγώ αυτήν έχω. Στο σύστημα φαίνεται ως visa και μπορείς να κάνεις άνετα αγορές μέσω ιντερνετ.

Μπορείς να βάλεις αν θέλεις και e-banking (5 ευρώ εφάπαξ) για να ελέγχεις τις αγορές σου και όχι μόνο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...