sentientno6 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Το σύστημα μου είναι το εξής: AMD Athlon XP 1800+ 1.25 GB Ram GeForce 6200 256MB Το πρόβλημα που αντιμετώπισα τελευταία σε 2 παιχνίδια (Tales of Monkey Island, The Settlers 2 10th Anniversary) και παλιότερα σε κάποια που δεν θυμάμαι είναι ότι ξεκινώντας το παιχνίδι (μετά την Main Screen) ο υπολογιστής κάνει επανεκκίνηση. Να σημειώσω πως έχω εγκατεστημένους τους τελευταίους οδηγούς για την κάρτα γραφικών καθώς και την τελευταία έκδοση DirectX.
TheELF Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Κατέβασε το everest διάλεξε από τα δεξιά computer->sensor και δες της θερμοκρασίες.
sentientno6 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Είχα τσεκάρει και θερμοκρασίες παλιότερα και ήταν φυσιολογικές. Εξάλλου μου φαίνεται περίεργο να κάνει επανεκκίνηση *μόλις* μπαίνω στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα στο The Settlers 2 10th Anniversary γινότανε μόλις ξεκινούσα μια πίστα, η οποία φόρτωνε μεν αλλα μόλις φόρτωνε, το pc έκανε reset. Στο TMI έγινε μόλις άλλαξα το Quality στις ρυθμίσεις των γραφικών στο... 1.
Hamurabi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Για να μην ανοιγω νεο τοπικ μιας και ειναι σχετικο... μου κανει shut down το PC οταν παιζω το battlefield bad company 2. Intel quad core 6600 2GB RAM ati hd 4670
TheELF Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδή το λες και ο ίδιος μόλις ζοριστεί λιγάκι η κάρτα γραφικών κάνει reset. Είχες τσεκάρει και θερμοκρασίες παλιότερα και ήταν φυσιολογικές;πόσο παλιά και η κάρτα γραφικών;είδες ποτέ τη θερμοκρασίες βγάζει;Κατέβασε το GPUTool πάτα εκεί που λέει Test for Stability και δες πόσο γρήγορα θα κάνει reset.
sentientno6 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Το άφησα 4-5 λεπτά και έφτασε μέχρι 75. Επανεκκίνηση δεν έκανε πάντως.
TheELF Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 OK αλλά αν δεν είναι από θερμοκρασία τότε μόνο από τα driver μπορεί να προέρχεται το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.