Προς το περιεχόμενο

Restart σε Παιχνίδια

sentientno6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σύστημα μου είναι το εξής:

AMD Athlon XP 1800+

1.25 GB Ram

GeForce 6200 256MB

Το πρόβλημα που αντιμετώπισα τελευταία σε 2 παιχνίδια (Tales of Monkey Island, The Settlers 2 10th Anniversary) και παλιότερα σε κάποια που δεν θυμάμαι είναι ότι ξεκινώντας το παιχνίδι (μετά την Main Screen) ο υπολογιστής κάνει επανεκκίνηση.

Να σημειώσω πως έχω εγκατεστημένους τους τελευταίους οδηγούς για την κάρτα γραφικών καθώς και την τελευταία έκδοση DirectX.

Δημοσ.

Είχα τσεκάρει και θερμοκρασίες παλιότερα και ήταν φυσιολογικές. Εξάλλου μου φαίνεται περίεργο να κάνει επανεκκίνηση *μόλις* μπαίνω στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα στο The Settlers 2 10th Anniversary γινότανε μόλις ξεκινούσα μια πίστα, η οποία φόρτωνε μεν αλλα μόλις φόρτωνε, το pc έκανε reset. Στο TMI έγινε μόλις άλλαξα το Quality στις ρυθμίσεις των γραφικών στο... 1.

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω νεο τοπικ μιας και ειναι σχετικο...

μου κανει shut down το PC οταν παιζω το battlefield bad company 2.

Intel quad core 6600

2GB RAM

ati hd 4670

Δημοσ.

Δηλαδή το λες και ο ίδιος μόλις ζοριστεί λιγάκι η κάρτα γραφικών κάνει reset. Είχες τσεκάρει και θερμοκρασίες παλιότερα και ήταν φυσιολογικές;πόσο παλιά και η κάρτα γραφικών;είδες ποτέ τη θερμοκρασίες βγάζει;Κατέβασε το GPUTool πάτα εκεί που λέει Test for Stability και δες πόσο γρήγορα θα κάνει reset.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...