akpe Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 [...]Όμως μέχρι να διαπιστωθεί η πραγματικότητα, είναι πιθανόν να έχεις τραβήγματα από καχύποπτους αστυνομικούς. And that's exactly my point
De@th L0rd Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Τέσπα ας ευχηθούμε να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο σε κανένα εκεί μέσα (χλωμό) γιατί έχουν δεί ότι έχουν ασυλία από την αστυνομία και κάνουν ότι θέλουν.Όχι οτι αν επιτρεπόταν η αστυνομία εκεί μέσα θα τους έκανε κάτι αλλά λέμε τώρα,ένας λόγος παραπάνω για να ξεσαλώνουν.
ikaros1985 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 καλησπερα παιδια...ηθελα να μου πειτε τελικα αν γνωριζετε αν το οπλο κροτου ειναι παραπνομο 100% , ποσο στοιχιζει κ απο που μπορω να προμηθευτω..την παρασκευη το βραδυ μπηκαν κλεφτες στο σπιτι μου , τους καταλαβα αλλα δεν ειχα τπτ γ ν αντιδρασω..οταν μπηκαν στο δωματιο μ πεταχτηκα ανοιξα τα φωτα και τους κυνηγησα τρεχοντας χωρις να εχω τπτ στα χερια μ..ενα οπλο κροτου θα ηταν οτι επρεπε..
De@th L0rd Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 καλησπερα παιδια...ηθελα να μου πειτε τελικα αν γνωριζετε αν το οπλο κροτου ειναι παραπνομο 100% , ποσο στοιχιζει κ απο που μπορω να προμηθευτω..την παρασκευη το βραδυ μπηκαν κλεφτες στο σπιτι μου , τους καταλαβα αλλα δεν ειχα τπτ γ ν αντιδρασω..οταν μπηκαν στο δωματιο μ πεταχτηκα ανοιξα τα φωτα και τους κυνηγησα τρεχοντας χωρις να εχω τπτ στα χερια μ..ενα οπλο κροτου θα ηταν οτι επρεπε.. Σε τέτοια περίπτωση μάλλον πρέπει να έχεις αληθινό όπλο...Πάλι καλά να λες που έφυγαν.Καλά ρε γμτ τι θράσος είναι αυτό να μπαίνουν όταν είναι ο κάτοικος του σπιτιού μέσα...Πάλια ήξερα τεστάραν με κουδούνι κ τηλέφωνο ή με καμια πέτρα και έμπαιναν μόνο όταν σιγουρεύονταν ότι κάποιος ΔΕΝ είναι μέσα.Άσε που με την ηλίθια νομοθεσία που έχουμε μόνο τσάι δεν ζητούν να τους σερβίρουμε...Αχ αμερικανάκια φίλοι μας, "ΤHIS IS FUCKIN PRIVATE PROPERTY AND I GOTTA SHOOT YOU" Να απαγορευθούν όλα τα όπλα,ακόμα και τα αποκριάτικα.Να απαγορευθεί και το κυνήγι μπας και μας κάνουν την τιμή κάποιοι να πατήσουν 21ο αιώνα Και πού θα δουλεύουν αυτοί όλοι οι άνθρωποι που απασχολεί η βιομηχανία όπλων( JK);Για το ΑΛΟΓΙΣΤΟ κυνήγι και ψάρεμα το καταλαβαίνω.Έτσι κι απαγορευόντουσαν τα όπλα θα άνθιζε το παραεμπόριο τους που είναι ήδη ανθισμένο στην Ελλάδα.Βλέπεις όπλο χειρός αξίας 600 ευρώ να το πουλάνε 2000 ευρώ τροχισμένο. (Πηγή : Κρητικοί συμφοιτητές,και όχι τα παιδιά δεν κουβαλάνε όπλα ούτε είναι στυλ ζωνιανών,απλά τα ξέρουν)
deminho11 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 1. Για την εφαρμογή του παρόντος νόμου: α. Όπλο είναι κάθε μηχάνημα, το οποίο, με ωστική δύναμη που παράγεται με οποιονδήποτε τρόπο, εκτοξεύει βλήμα ή χημικές ουσίες ή ακτίνες ή φλόγες ή αέρια και μπορεί να επιφέρει κάκωση ή βλάβη της υγείας σε πρόσωπα ή βλάβη σε πράγματα ή να προκαλέσει πυρκαγιά και ιδίως κάθε πυροβόλο όπλο, χειροβομβίδα και νάρκη κάθε τύπου, όπως και κάθε συσκευή που μπορεί να προκαλέσει με οποιονδήποτε τρόπο τα ανωτέρω αποτελέσματα. [...] Δηλαδή και το πυροκλάνι απαγορεύεται? Και αέρια βγάζει καί φλόγες... και μερικές φορές που δεν είναι επιτυχιμένο βγάζει απλές σπίθες....
gmch Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Τα όπλα κρότου είναι παράνομα, εκτός αν είναι στο όνομα κάποιου αθλητικού σωματείου που τα χρησιμοποιεί ως όπλα έναρξης αγώνων. (Με την αλλαγή της κάνης και την χρήση κανονικών βολίδων γίνονται κανονικά όπλα). Νυχοκόπτες (αυτούς με την μικρή λεπίδα) πουλάνε και στα περίπτερα. Αν όμως απειλήσεις κάποιον με αυτό τότε διώκεσαι για παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή κλπ. Το καλύτερο όπλο είναι η σφεντόνα. Δεν κάνω πλάκα. Αλλά με πέτρες και όχι με μπίλιες μεταλλικές. Και μεγάλη ζημιά κάνει αν το θέλεις και δεν αποδεικνείεται εύκολα οτι εκείνο το πετραδάκι έφυγε από εσένα.
De@th L0rd Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Θα σε φοβηθεί με τη σφεντόνα...Ωραία εσείς που λέτε οτι είναι παράνομα.LINK? Υπάρχουν όπλα κρότου που είναι φιξ και δεν μπορείς να κάνεις μετατροπές..
elven Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Και πού θα δουλεύουν αυτοί όλοι οι άνθρωποι που απασχολεί η βιομηχανία όπλων( JK);Για το ΑΛΟΓΙΣΤΟ κυνήγι και ψάρεμα το καταλαβαίνω.Έτσι κι απαγορευόντουσαν τα όπλα θα άνθιζε το παραεμπόριο τους που είναι ήδη ανθισμένο στην Ελλάδα.Βλέπεις όπλο χειρός αξίας 600 ευρώ να το πουλάνε 2000 ευρώ τροχισμένο. (Πηγή : Κρητικοί συμφοιτητές,και όχι τα παιδιά δεν κουβαλάνε όπλα ούτε είναι στυλ ζωνιανών,απλά τα ξέρουν) Γενικά το είπα,είμαι κατά του κυνηγιού για χόμπυ,το θεωρώ αρρωστημένο. Άλλο αν είναι για να επιβιώσεις,πχ είσαι στα λαγκάδια ενός χωριού δεν έχεις να φας οπότε κυνηγάς. Είμαι κατά των όπλων γενικότερα
De@th L0rd Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Γενικά το είπα,είμαι κατά του κυνηγιού για χόμπυ,το θεωρώ αρρωστημένο.Άλλο αν είναι για να επιβιώσεις,πχ είσαι στα λαγκάδια ενός χωριού δεν έχεις να φας οπότε κυνηγάς. Είμαι κατά των όπλων γενικότερα Ναι σε έπιασα.Απλά δε βλέπω το κακό με το να κυνηγήσεις κ να πιάσεις ένα λαγό πχ ή 5 τσίχλες για να τις φάς(μία φορά στο τόσο και σε κυνηγετική περίοδο).Η ηλιθιότητα είναι να σκοτώνεις οτιδήποτε κινείται δηλ. θηράματα που δεν πρόκειται να φας ή άλλα άγρια ζώα ακατάλληλα για φαγητό.Χόμπυ μπορείς να πείς να πυροβολάς πινακίδες όμως
ferongr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Η λυση στο προβλημα σου. Κουκλα η VEPR-12 ε?
De@th L0rd Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μακάρι να είχα τέτοιο.Θα "καθάριζα" το πανεπιστήμιο .Πάντως είναι ηλίθιοι που ακόμα και το σπρέυ πιπεριού το έχουν παράνομο.Αυτό το έχει η κάθε γκόμενα σε USA κ UK. Ούτε τα "όπλα" για pussies δεν αφήνουν. EDIT: http://en.wikipedia.org/wiki/Pepper_spray Εν τω μεταξύ στο κομμάτι της αγγλίας το κατάσσουν στο ίδιο μέρος με τους εκτοξευτές πυραύλων(εδώ που τα λέμε μπορεί να το χρησιμοποιήσεις σε κανα χειριστή τανκ).Μιλάμε από νομοθεσία γενικά η ευρώπη ΣΚΙΖΕΙ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.