BonJovi Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Το πρόβλημα είναι το εξής: κάθε φορά που προσπαθώ να ανεβάσω ένα αρχείο σε συγκεκριμένο server, ανεβάζει ένα πολύ μικρό ποσοστό, σταματάει και στη συνέχεια κάνει από την αρχή προσπάθεια να το ανεβάσει... ...ένα τεχνικός δικτύου που το είδε για πολύ λίγο, είπε ότι υπάρχει πρόβλημα mtu. Κάτι άλλαξε στις ρυθμίσεις του router αλλά εξακολουθεί να μην ανεβάζει στο συγκεκριμένο server. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει?
TheELF Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Το ότι έχει πρόβλημα ο συγκεκριμένος server το αποκλείουμε δηλαδή;
BonJovi Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Το λογικότερο είναι αυτό... όμως, από αλλού ανέβαζα κανονικά και στο συγκεκριμένο server... το θέμα με το mtu μου το είπε ο τεχνικός που έχει τη διαχείριση του server εκείνου αλλά δε μου είπε κάτι παραπάνω...
StavrosD Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Πολλά router έχουν ρυθμισμένο το MTU στο 1500. Μερικά ακόμα και στην επιλογή auto επιλέγουν το 1500. Άλλαξε αυτή την τιμή και βάλε 1400. Δες αν λειτουργεί καλύτερα. Στην περίπτωσή μου αυτή η ρύθμιση έλυσε το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.