Προς το περιεχόμενο

Σκληρός δίσκος FreeAgent Desk 1TB @64,99 €

giorgostzi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον είχα πάρει πριν από ένα μήνα περίπου, πάλι από προσφορά στα Multirama, αλλά στα 76 ευρώ. Περίμενε άλλο έναν μήνα, να πάει στα 55. :P

Δημοσ.
Τον είχα πάρει πριν από ένα μήνα περίπου, πάλι από προσφορά στα Multirama, αλλά στα 76 ευρώ. Περίμενε άλλο έναν μήνα, να πάει στα 55. :P

όντως τοσο ειχε γιατι το αγορασε ενας φιλος μου πριν 3 εβδομαδες. Για τη λυση που λεει ο ss13 δεν θα τη συζητουσα γιατι βγαινει πανακριβα για λιγοτερα GB. Δεν ειναι καιροι για να πεταμε τα λεφτα

Δημοσ.

σορρυ για το οφφτοπικ

Τον πρώτο μου σκληρό δεν το θυμάμαι, ήταν σε έναν 286 (τον οποίον τον χάρισε ο πατέρας μου !#$$#% ^$%@^@$%^)

Ο δεύτερος ήταν ένας seagate ~250ΜΒ τον οποίο έχω ακόμα και λειτουργεί ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.

• Moderators
Δημοσ.
Ο δεύτερος ήταν ένας seagate ~250ΜΒ τον οποίο έχω ακόμα και λειτουργεί ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.

Πες μας βρε θηριο που τον χρησιμοποιεις, να μας κουφανεις εντελως!

Και εγω τον εχω κρατησει για ενθυμιο (εκτος αν τον εστειλα τελευταια σε καμια "εκκαθαριση"), αλλα δουλευει δεν δουλευει ειναι το ιδιο και το αυτο... :P

(ειχα ανοιξει και μηχανημα 8088 με 20αρη αν θυμαμαι καλα! ΜΒ παντα! ;) )

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έκανα σε φίλο δώρο τον συγκεκριμένο FreeAgent Desk 1TB και στα windows xp 32bit του δούλεψε κανονικά

(έκανε backup) και αφού πέρασε τα windows 7 64 bit του κάνει επανεκκινήσεις κάθε 3-5 δευτερόλεπτα . Υπάρχει κανείς που είχε το ίδιο πρόβλημα και το έλυσε κάπως;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...