kk1991 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 πρωην......δεν ακουσες τη θεικη ατακα my niece is my sister's husbant's brother and my boyfriend's ex-wife daughter....... καλος ο Τζον να κινηθουμαι και λιγο.........η αλλη ειδικα εκει κατω μουδιασε τοσα επεισοδια αν και το κοβω να παιζει αλλη ιστορια μ'αυτους τους τρεις.... επιεπλεον εχω την αισθηση οτι ο tyler θα μας την κανει την μ@@@@@α ο matt τι στο θελει και μπλεκεται στα ποδια μας???????? τα εχουμε ολα τον εχουμε και αυτον μες τη μεση..........
Xristaras12 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 μπα..ο τyler δεν θα κανει τιποτα... ισως του πουνε να παει μαζι με τους αλλους αλλα δεν το κοβω..
kk1991 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 δε μαρεσε να πω την αληθεια......ψιλοβαρεθηκα εκτος απο τον ελαιζα ο οποιος ηταν φοβερος ετσι που ξεκανε τα λυκανθρωπακια σαυτη τη θεια ποτε θα το πουν πια???? εν τω μεταξυ ξεχασα εντελως οτι ο alaric εχει το δαχτυλιδι και τρομαξα οταν ειπε leave him he is dead
Xristaras12 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 εχω την εντυπωση οτι απλα βγαζουν επεισοδια τωρα πια.. Απ την αρχη του δευτερου κυκλου λιγα επεισοδια ειναι "συνεχειες"των προηγουμενων... το χτεσινοο ηταν απλα για να συνεχιστει η ιστορια(αντε να δουμε καμια επικη μαχη!!!) επισης,εχει αρχισει και μ αρεσει απιστευτα η μπονι
salliara Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 αυτο με τον αλαρικ δε το προσεξα καν μες τη νυστα μου! αλλα τωρα π το λες, ναι.. οντως!!! τι δαχτυλιδι εχει? σαν αυτο του αδερφου τη ελενα? χαιρομαι πολυ που υπαρχετε κ σεις. ολοι με κοροιδευουν που το βλεπω!
kk1991 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 ναι ιδιο εχουν τα δαχτυλιδια ειναι των guilbert και ο john τα ειχε και τα δυο το ενα το κρατησε αυτος και το αλλο το ειχε δωσει στην elizabeth αυτη στη συνεχεια -λιγο πριν την κανει vampire ο daimοn νομιζω-το εδωσε στον alaric. και στην αρχη του κυκλου ο john το εδωσε στον ανηψιο ασ'τους να κοροιδευουν αυτοι χανουν....
ExaByte Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 εχω την εντυπωση οτι απλα βγαζουν επεισοδια τωρα πια.. Απ την αρχη του δευτερου κυκλου λιγα επεισοδια ειναι "συνεχειες"των προηγουμενων... το χτεσινοο ηταν απλα για να συνεχιστει η ιστορια(αντε να δουμε καμια επικη μαχη!!!) επισης,εχει αρχισει και μ αρεσει απιστευτα η μπονι η τζουλ ειναι με διαφορα καλυτερη ακολουθει η vicky donavan που μας τελειωσε στον 1ο κυκλο ακομα προτιμω katherine και οχι elena :P οσον αφορα τη σειρα πλεον, βγαζει 1 καλο επεισοδιο(πχ το προτελευταιο) και μετα αγγιζει τη μετριοτητα..
mindtrapper Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Ξέρει κανείς τι παπούτσια φοράει ο Tyler εδώ; Δεν είναι κακά ομολογώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Ξέρει κανείς τι παπούτσια φοράει ο Tyler εδώ; Δεν είναι κακά ομολογώ.
mindtrapper Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Ποιο gaydar ρε πάπαρδε, δεν είπα "τι ωραίο κωλαράκι που έχει ο Tyler εδώ" τα παπούτσια θέλω να βρω να αγοράσω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 κάτσε να σου δείξω άλλη photo...
mindtrapper Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 κάτσε να σου δείξω άλλη photo... Ρε ξέρεις τι μάρκα είναι τα παπούτσια μη σε χέσω ή όχι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 προφανώς και όχι
kk1991 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 cathrine is back!!!!!!!!!!! επειδη ομως δε πολυκαταλαβα ο Elijah τελικα πεθανε???
salliara Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 ναι αλλα δεν πρεπει να βγαλουν το μαχαιρι απο κει γιατι θα ξαναζωντανεψει απο τον εναν μπελα στον αλλον πανε αυτοι δεν θα ηρεμησουνε ΠΟΤΕ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.