Προς το περιεχόμενο

Vampire Diaries Season 2 με SPOILERS μέχρι την Season 1

ilona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν μου εκανε καθλου αισθηση το 4 επεισοδιο,

δεν ξερω αν ηταν ιδεα μου αλλα ανοιξε μετωπα για πολλα μπλεξιματα..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά τι παίζει με τον "θείο" αυτήν την βδομάδα? Το επεισόδιο παίχτηκε στην TV την περασμένη Πέμπτη και ο "θείος" δεν την έχει στείλει ακόμα. Πως κι έτσι; Όποιος ξέρει κάτι, ας μου στείλει πμ. για να με ενημερώσει.

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι παίζει με τον "θείο" αυτήν την βδομάδα? Το επεισόδιο παίχτηκε στην TV την περασμένη Πέμπτη και ο "θείος" δεν την έχει στείλει ακόμα. Πως κι έτσι; Όποιος ξέρει κάτι, ας μου στείλει πμ. για να με ενημερώσει.

Δημοσ.

The Vampire Diaries (TV series 2009– )

Lost Girls (TV episode 2009 #1.6)

7.9/10

Users: 7.9/10 (213 votes) 1 review | Critics: 3 reviews

Elena demands that Stefan explain the frightening events that have been happening in Mystic Falls. In a string of flashbacks, Stefan explains how his rivalry with Damon began back in the Civil War when they met the love of their lives Katherine, the vampire who was the one that sired both of them. In the present... See full summary »

Director:

Marcos Siega

Writers:

Kevin Williamson (developer), Julie Plec (developer), and 3 more credits »

Original Air Date:

15 October 2009

πηγή=imdb

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

Δημοσ.

The Vampire Diaries (TV series 2009– )

Lost Girls (TV episode 2009 #1.6)

7.9/10

Users: 7.9/10 (213 votes) 1 review | Critics: 3 reviews

Elena demands that Stefan explain the frightening events that have been happening in Mystic Falls. In a string of flashbacks, Stefan explains how his rivalry with Damon began back in the Civil War when they met the love of their lives Katherine, the vampire who was the one that sired both of them. In the present... See full summary »

Director:

Marcos Siega

Writers:

Kevin Williamson (developer), Julie Plec (developer), and 3 more credits »

Original Air Date:

15 October 2009

πηγή=imdb

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

• Super Moderators
Δημοσ.

ρε συ, αυτό είναι περσινό :P

αν δεις στο imdb Season 2 Episode 5 προβλήθηκε 7 Οκτωβρίου και το episode 6 θα προβληθεί 21 Οκτωβρίου, που σημαίνει ότι την προηγούμενη βδομάδα είχε break...

http://www.imdb.com/title/tt1405406/episodes

Δημοσ.

παιδες ετσι ειναι.

Το εψανχα κ εγω απο την παρασκευη και διαβασα οτι θα παει για την επομενη εβδομαδα καινουριο!

Δημοσ.
ρε συ, αυτό είναι περσινό :P

αν δεις στο imdb Season 2 Episode 5 προβλήθηκε 7 Οκτωβρίου και το episode 6 θα προβληθεί 21 Οκτωβρίου, που σημαίνει ότι την προηγούμενη βδομάδα είχε break...

http://www.imdb.com/title/tt1405406/episodes

Έχεις δίκιο ρε... Γκαβομάρα :-D

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

το 10το επεισόδιο το κατέβασε κανείς??? δεν μπορώ να το βρω... :-(

άκυρο... θα βγει στις 2 Δεκεμβρίου.... ποοοοοοοο....

Δημοσ.

βαμπιρ ειναι αυτα οτι θελουν κανουν!!!!!!!!!!!!!!:-)

παντως πραγματικα εχουν αρχισει να ξεφευγουν λιγο....ελπιζω να μην το χασουν εντελως.............:-(

εχουμε το true blood για τα εξωπραγματικα!!!!!!!!!!!!:-)

Δημοσ.

ακριβως...

και εκει που νομιζα οτι

θα τα εφτιαχνε η μπενετ με τον αδερφο της ελενα ερχεται ο τυπας στο τελος

ασε που

ο π..σταρας ο πατερας του δεν ξερουμε ποιος ειναι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...