RottenLungs Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 sorry αλλά είναι προσβολή προς το Vampire: the Masquerade να το συγκρίνεις με τις φλωριές του Vampire Diaries και του Twilight... Αδελφέ δεν έκανα καμία σύγκριση. Ειδικά με το twilight (που μόνο το πρώτο είδα και παραλίγο να κάνω εμετό)... Απλα είπα οτι έχω διαβάσει κάποια βιβλία ορισμένων φατριών της σειράς Vampire. Επίσης δεν έχω ιδέα για RPG που αναφέρεις. Έχει σχέση με τα βιβλία που ανέφερα; Κάτι μου είχε αναφέρει ένας φίλος μου αλλα λόγω χρόνου ποτέ δεν ασχολήθηκα με RPG. Πιο πολυ μ'αρέσει να ασχολούμαι με μινιατούρες όπως Lord Of The Rings και Warhammer... Είμαι πιο πολύ φαν της στρατηγικής, άσε που γουστάρω τρελά το βάψιμο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 ok ας ξαναδιατυπώσω, είναι βαριά προσβολή ακόμα και να το αναφέρεις στο ίδιο post ναι τα βιβλία που ανέφερες έχουν σχέση με το RPG
mindtrapper Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 ok ας ξαναδιατυπώσω, είναι βαριά προσβολή ακόμα και να το αναφέρεις στο ίδιο post ναι τα βιβλία που ανέφερες έχουν σχέση με το RPG Έχεις δει "Kindred Embraced"; Βασισμένο στο VtM.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 τσου, δεν έχει κάτσει, είναι και παλιό άλλωστε...
mrfan Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μολις ειδα τα δυο πρωτα επεισοδεια.Δυο πραγματα δεν μου αρεσαν Πρωτον μου αρεσε στην πρωτη σαιζον που ηξεραν οι λιγοι και κραταγανε μυστικα απο τους πολλους.Πλεον τεινει να συμβει το αντιστροφο.Που ειναι η μυστικοπαθεια και οι δικαιολογιες για να πεισουν τον κοσμο? Δευτερον δεν μου αρεσε ο ρολος του Στεφαν.Στην πρωτη σαιζον ηταν σοβαρος,τα επαιρνε ολα πολυ σοβαρα και μα το Θεο δεν θυμαμαι να γελαει πανω απο πεντε φορες σε ολη την σαιζον.Πλεον ειναι υπερβολικος στις αντιδρασεις του,λεει αστειακια.Που ειναι εκεινη η μουτσανα που ειχε σε ολη την πρωτη σαιζον λες και του ειχαν σκοτωσει την μανα?
kk1991 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 πολυ καλο το επισοδειο αν και με εκνευρισε λιγο η καρολαιν εγινε vampire και νομιζει καποια ειναι; επισης εχω την αισθηση οτι θα συμμαχισει με την Cathrine.(Κaterina Petrova) τελος οσο περναν τα επισοδια τοσο πιο πολυ συμπαθω τον Daimon
kk1991 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 ναι.μονο εγω το ειδα??????? η αληθεια ειναι οτι κατι εχει γινει με τις σελιδες και δε τα πολυανεβαζουν.θελει λιγο ψαξιμο.
Xristaras12 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 πωωωωωω,νομιζα οτι ηταν πεμπτη σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Για να δω κ εγω!!!!!
kk1991 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 πωωωωωω,νομιζα οτι ηταν πεμπτη σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Για να δω κ εγω!!!!! χαχα!!!!!:lol: αντε να πεις και εντυπωσεις.......
Xristaras12 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 σε μιαμιση ωρα πιστευω θα μπορω να σχολιασω κ εγω.. γινεται ο χαμος εκει εξω... ---------- Προσθήκη στις 18:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:22 ---------- λοιπον το ειδα κ εγω καρολαιντι μλκιες κανεις κοπελα μου;;; επισης νατος και ο καθηγητης και η θεια:-)
kk1991 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 ναι εκαναν αισθητη την παρουσια τους!!!!:-) δεν εχει σημασια τι κανει αφου την χρησιμοποιησει η katerina-petrova:devil: θα τη σκωτωσει κιολας:lol:(μπουαχαχα!!!) ελπιζω να μη μου το χαλασουν
ilona Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 ναι.μονο εγω το ειδα??????? πλάκα κάνεις??? ξύπνησα στις 8 τ πρωί για να το κατεβάσω!!!!
kk1991 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 πλάκα κάνεις??? ξύπνησα στις 8 τ πρωί για να το κατεβάσω!!!! χαχα!!!!ε οχι ειπαμε....... εδινα μαθημα(εξου η καθυστερηση)οχι τιποτα αλλο!!!!!!!!!!
RottenLungs Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Πωπω πόσο βαρετό μπορεί να ήταν... Γαμώτο πάλι τα ίδια. Αγάπες και φιλάκια, σαν την αρχή του πρώτου κύκλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.