3leven Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 3η σεαζον θα υπαρχει μην με τρομαζεται βραδιατικα παντως αν στο τελος δε μεινει ο Daimon με την Helena-vampire και τον Stefan να τους κουναει το μαντηλι θα στειλω απειλητικη επιστολη στο CW.... Ψινομαι για κατι τετοιο.. (Για το σεναριο , οχι για την επιστολη )
ilona Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 τα βιβλία είναι 7!!! φυσικά κ θα έχει κ 3η σεζόν!!!
kk1991 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 λοιπον το επισοδειο ξεκινησε καλα συνεχισε καλα και τελειωσε αρκετα καλα διαφωνω μονο σε ενα σημειο... για ποιο λογο καλε μου Daimon εβγαλες το παλουκι απο τον Stefan??? επισεις ελπιζω να βρουν θεραπεια(οσο τρελη και να ειναι) γιατι θα τους παρει και θα τους σηκωσει.... R.I.P uncle John και τον συμπαθουσα τοσο πολυ κριμα.....
Intruder7s Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 λοιπον το επισοδειο ξεκινησε καλα συνεχισε καλα και τελειωσε αρκετα καλα διαφωνω μονο σε ενα σημειο... για ποιο λογο καλε μου Daimon εβγαλες το παλουκι απο τον Stefan??? Γιατι οχι?
kk1991 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 αφου καποιος επρεπε να φυγει ας εφεβγε αυτος....... ασχετο αλλα καιρο ηθελα να το πω, το σπιτι που μενουν ειναι φοβερο...
salliara Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Ω ΝΑΙ!! ΣΠΙΤΑΡΑ! παντως αν συνεχισουν με τους ιδιους ρυθμους στην επομενη σεζον δεν θα μεινει κανεις ;Ρ κανεις, μα κανεις ενα ριπ στην τζενα ρε? ντροπη σας! TZENAΡΑ ΡΕΙ ))
mary Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Γιατι οχι? Συμφωνω.Απο το να εφευγε αυτος καλυτερα που εφυγε η θεια Τζενα αν και δε με χαλουσε σα παρουσια Οσο για τον Ντέιμον,ε, δε νομιζω να μη τη γλυτωσει. Επεισοδιαρα το προτελευταιο...
3leven Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Αυτος ο Ελαιτζα! Περιμενα να τον σκοτωνε ο Κλαους αλλα οχι να φυγουν μαζι.. Κριμα και με ειχε κανει να τον συμπαθησω.. Τωρα στανταρντ ο Κλαους θα σκοτωσει τον αδερφο του , για να εχει το κεφαλι του ησυχο.. Ολη την οικογενεια εφαγε , στο τελευταιο αδερφο θα κολωσει?
Xristaras12 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 εγω δεν καταλαβα ο τζον πεθανε με αυτο που του εκανε η μπονι; η επειδη εβγαλε το δαχτυλιδι; δλδ η ζωη του πηγε στο να μην γινει βαμπιρ η ελενιτσα;
Intruder7s Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 εγω δεν καταλαβα ο τζον πεθανε με αυτο που του εκανε η μπονι; η επειδη εβγαλε το δαχτυλιδι; δλδ η ζωη του πηγε στο να μην γινει βαμπιρ η ελενιτσα; Στην ουσια, η Ελένα πεθανε αλλα κρατησαν την ψυχη της πριν "φυγει" απο αυτον τον κοσμο. Ο Τζον με το ξορκι που βρηκαν, εδιωξε την δικη του ψυχη "ξεγελωντας τον χαρο ο οποιος περιμενε μια ψυχη" και στελνοντας την ψυχη της Ελένας πισω στο σωμα της. Σαν να μην πεθανε ποτε. Γι'αυτο κιολας δεν εγινε βαμπιρ. Το εθεσα οσο πιο απλα και κατανοητα μπορουσα
kk1991 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 παντος εγω με τουτα και με εκεινα ξεχασα γιατι θελαν την kathrine και μετα την Helena.... τι το ξεχωριστο ειχαν ως douplicant (η οπως γραφεται) εννοω? γιατι διαλεξαν πρωτα την kathrine και μετα την helena?(οτι θελουν θνητο και οχι vampire το θυμαμαι...
3leven Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 παντος εγω με τουτα και με εκεινα ξεχασα γιατι θελαν την kathrine και μετα την Helena.... τι το ξεχωριστο ειχαν ως douplicant (η οπως γραφεται) εννοω? γιατι διαλεξαν πρωτα την kathrine και μετα την helena?(οτι θελουν θνητο και οχι vampire το θυμαμαι... O Κλαους εψαχνε την Καθριν για να την εκδικηθει που τον προδωσε 500 χρονια πριν , γιαυτο την ειχε αιχμαλωτησει στο "σπιτι του".. H Καθριν δεν ειχε να κανει με τη θυσια.. Απλα για 1-2 επεισοδια , βοηθουσε τον Κλαους να βρει τη φεγγαροπετρα..
Intruder7s Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 παντος εγω με τουτα και με εκεινα ξεχασα γιατι θελαν την kathrine και μετα την Helena.... τι το ξεχωριστο ειχαν ως douplicant (η οπως γραφεται) εννοω? γιατι διαλεξαν πρωτα την kathrine και μετα την helena?(οτι θελουν θνητο και οχι vampire το θυμαμαι... H πρωτη απο μισος και για να την εκδικιθει ο Κλαους και την δευτερη για την θυσια.
mindtrapper Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 O Κλαους εψαχνε την Καθριν για να την εκδικηθει που τον προδωσε 500 χρονια πριν , γιαυτο την ειχε αιχμαλωτησει στο "σπιτι του".. H Καθριν δεν ειχε να κανει με τη θυσια.. Απλα για 1-2 επεισοδια , βοηθουσε τον Κλαους να βρει τη φεγγαροπετρα.. H πρωτη απο μισος και για να την εκδικιθει ο Κλαους και την δευτερη για την θυσια. Πριν 500 χρόνια όμως ήθελε την Κάθριν για θυσία. Τον πρόδωσε επειδή έγινε βαμπίρι και την σκαπούλαρε. Η ερώτηση ήταν γιατί θέλει το Petrova Doppelganger για θυσία. Η απάντηση εδώ: http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Petrova_Doppelg%C3%A4ngers και συγκεκριμένα "The doppelgangers were created as a way to break the curse since the curse was bounded from a sacrifice of Petrova blood to keep the vampires slaves to the sun and werewolves servants of the moon. If the curse was lifted by a vampire, then the werewolves would be forever stuck in the curse of the moon, allows them to turn only every full moon, and vice versa." Ή αλλιώς: οι μάγισσες το έκαναν έτσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.