mary Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 η μονη τους σχεση ειναι οτι ο badguy ειναι και στα δυο θεος.... και εξηγω: vampire diaries Αχχχ να αλλο ενα κοινό... Αν και εγω προτιμώ τον καλο του Vampire Diaries..
kk1991 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 απαπα........χαλια ειναι αυτος. τι σκατα ψυχολογια ειναι αυτη της Elena δεν ξερω. τι να πω?
salliara Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 μπλιαχ κ οι 2 ρε. να μου πειτε τον Αλαρικ να πω μαλιστα!!!!! οριστε Αντρας!! οχι τους φλωρους τους emo. κ το τζερεμακι εχει προοπτικες ε. γυναικες.καταφερνουμε σε 5 ποστ να το γυρισουμε σε ψωλοκουβεντα. χαιρομαι που η σειρα ειναι μαπα
mary Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 απαπα........χαλια ειναι αυτος. τι σκατα ψυχολογια ειναι αυτη της Elena δεν ξερω. τι να πω? Βασικα σαν Boone στο Lost μου αρεσε πιο πολύ.Εδω πολυ το μαγκακι κανει ενω ο αλλος.. Τεσπα γουστα ειναι αυτά.... μπλιαχ κ οι 2 ρε. να μου πειτε τον Αλαρικ να πω μαλιστα!!!!! οριστε Αντρας!! οχι τους φλωρους τους emo. κ το τζερεμακι εχει προοπτικες ε. γυναικες.καταφερνουμε σε 5 ποστ να το γυρισουμε σε ψωλοκουβεντα. χαιρομαι που η σειρα ειναι μαπα Ε καλα εννοειται οτι ο Αλαρικ δε συγκρινετε με κανεναν.Εν ολιγης στη σειρά πεφτει πολυ οφθαλμολουτρο και απο αντρες και απο γυναικες :lol: Ε οχι και μαπα η σειρά...
kk1991 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 o Alaric μενει εκτος συζητησεις γιατι ειναι δεδομενο οτι ο ανθρωπος ειναι Θεος...... ε καλα σα Boone ηταν οντως καιλυτερος... αν και απο lost μαρεσε ετουτος: παντως γενικα τα συγχαρητηρια μου στις μαναδες τους που δωσαν τον καλυτερο τους εαυτο....μπραβο τους!!!! ε οχι και μαπα η σειρα παντως γενικα ο stefan με εκνευριζει πολυ καλος ρε παιδι μου ειναι δυνατον ουτε λιγο τι σκατα vampire ειναι? ενω ο αδελφος του ναι, αυτος μαλιστα....
salliara Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 μα ρε σeις, μην με φατε' αλλα αν θες αρχιδατο βαμπιρ δεν βλεπεις αυτο! βλεπεις εστω ενα true blood μια buffy κατι τετοιο βρε παιδι μου. βασικα οχι δεν βλεπεις καθολου σειρες. πας για Δρακουλα κατευθειαν! στο diaries ειναι ολοι οι emo-μετανιωνω-για-τις-κακες-μου-πραξεις-και-οσους-εφαγα-μικρος κ τετοια τι περιμενιες ντε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 να δω πότε θα βγει ταινία/σειρά βασισμένη στο Vampire the Masquerade της White Wolf, το πιο αρχιδάτο vampire universe ever... http://www.imdb.com/title/tt0115232/ holy sith, είχαν βγάλει σειρά πριν από 15 χρόνια!
kk1991 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 μα ρε σeις, μην με φατε' αλλα αν θες αρχιδατο βαμπιρ δεν βλεπεις αυτο! βλεπεις εστω ενα true blood μια buffy κατι τετοιο βρε παιδι μου. βασικα οχι δεν βλεπεις καθολου σειρες. πας για Δρακουλα κατευθειαν! στο diaries ειναι ολοι οι emo-μετανιωνω-για-τις-κακες-μου-πραξεις-και-οσους-εφαγα-μικρος κ τετοια τι περιμενιες ντε κοιτα για μενα το true blood ειναι το top....οτι καλυτερο εχουν βγαλει αν και με εκνευριζει αφανταστα η sookie και η tara αλλα νομιζω το διορθωσαν στο τελευταιο επισοδειο, τουλαχιστον τις taras(3εκουμπιστηκε εν ολιγης). απλα απευθυνονται σε διαφορετικα κοινα. το vd μπορουν να το δουν και 12χρονα, ενω το tb ειναι κλασικη hbo σειρα.
3leven Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μολις τελειωσα τον πρωτο κυκλο.. Ιt was... fascinating!!! Cathrine rocks! Αλλα ξενερωσα που o Jer δεν εγινε vampire.. Θα ηταν ολα τα λεφτα με τους κυνοδοντες εξω
3leven Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 μεγαλη μουφα το vampires Αμα ειναι μουφα το Vamp Diaries τοτε το Twilight πως επρεπε να χαρακτηριστει?? Δε λεω εκνευριστικο που με ενα απλο ξορκι σχεδον καθε βρυκολακας μπορει να κυκλοφορει τη μερα , αλλα καταταλα ειναι πολυ καλη σειρα συγκριτικ με τις υπολοιπες βαμπιρο-σειρες ή ταινιες..
3leven Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 There are 6 bedrooms in this house.. Go find one! Εμπειρια! Επιτελους θα μαθει και η uncle Jenna την αληθεια
Intruder7s Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Γιατι ανοιξα το σποιλερ; Ε; γιατι;;; Παντως μ'αρεσει η σειρα αλλα δεν την βαζω πανω απο Buffy/Angel. Με τιποτα. Μπροστα ομως σε οτι αλλες σειρες εχω δει περι βαμπιρ το Vampire Diaries ειναι απο τα αγαπημενα μου !!
3leven Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Γιατι ανοιξα το σποιλερ; Ε; γιατι;;; Παντως μ'αρεσει η σειρα αλλα δεν την βαζω πανω απο Buffy/Angel. Με τιποτα. Μπροστα ομως σε οτι αλλες σειρες εχω δει περι βαμπιρ το Vampire Diaries ειναι απο τα αγαπημενα μου !! spoiler το ειπανε , οχι "dont forget to open" Η περιεργεια σκοτωσε τη γατα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.