Προς το περιεχόμενο

Vampire Diaries Season 2 με SPOILERS μέχρι την Season 1

ilona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αμάν πια αυτοί οι άνθρωποι... πως τελειώνουν έτσι τα επεισόδια??? τι θα κάνω μέχρι την άλλη παρασκευή εγώ τώρα???? ποοοοοοοοοοοο... :-/

Δημοσ.

νταξει,αναμενομενο για πρωτο επεισοδιο της σεζον,σου λεει τι εγινε τελικα στο τελος του προηγουμενου και σε βαζει να δεις τη συνεχεια...

Καλο παντως σαν αρχη!

Δημοσ.

Ε δεν μπορείς να καταλάβεις απο αυτό το πρώτο επεισόδιο τι θα ακολουθήσει. Ωραίο ήταν, αλλα άμα γίνονται πάλι τα ίδια πρόχειρα μεταμφιασμένα σε καινούρια (κάτι τέτοιο μου φάνηκε αλλα δεν μπορώ να είμαι και σίγουρος) θα πάει για φούντο.

Κάτι με την κατάρα των Lockwood παίζει και λογικά απο τον θείο θα το μάθουμε. Επίσης, πολύ καριόλα αυτή η Katherine, αλλα το κολάν της πάει ωραία ;)

Υ.Γ. Κάτι τελευταίο, ρε παιδιά στο Mystic falls, κάτι παράξενο παίζει. Εγω το συμπέρασμα που έβγαλα είναι οτι δεν παίζει να υπάρχουν και πολλά μπαράκια και οτι τα γυμναστήρια είναι 24ωρα. Δεν εξηγείται αλλιώς το οτι και το κάθε δεκάχρονο είναι λές και βγήκε απο τους 300.

Δημοσ.
Υ.Γ. Κάτι τελευταίο, ρε παιδιά στο Mystic falls, κάτι παράξενο παίζει. Εγω το συμπέρασμα που έβγαλα είναι οτι δεν παίζει να υπάρχουν και πολλά μπαράκια και οτι τα γυμναστήρια είναι 24ωρα. Δεν εξηγείται αλλιώς το οτι και το κάθε δεκάχρονο είναι λές και βγήκε απο τους 300.

χαχαχαχα... καλο! διάβασε τα βιβλια αν θες να μαθεισ περισσότερα... ;) :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

Κάτι με την κατάρα των Lockwood παίζει και λογικά απο τον θείο θα το μάθουμε.

κάνει μπαμ από χιλιόμετρα το werewolf? :P

Δημοσ.

κάνει μπαμ από χιλιόμετρα το werewolf? :P

αντε τι μας λες...............:-D

εξου και το προβλημα με τη πυξιδα που ειχαν.

Δημοσ.

Το επεισοδιο ηταν Τ Ε Λ Ε Ι Ο!!! Περιμενω πως και πως να περασουν οι μερες για το επομενο!

Παλι πολυ τραγικο τελος ειχε! Λετε να γινει βρικολακας η Caroline λογω του αιματος του Damon?

Τα βιβλια ειναι απι8ανα και τα συνιστω σε ολους. Τα εχεις διαβασει ολα ilona?

TEAM STEFAN!!!

Δημοσ.
Το επεισοδιο ηταν Τ Ε Λ Ε Ι Ο!!! Περιμενω πως και πως να περασουν οι μερες για το επομενο!

Παλι πολυ τραγικο τελος ειχε! Λετε να γινει βρικολακας η Caroline λογω του αιματος του Damon?

Τα βιβλια ειναι απι8ανα και τα συνιστω σε ολους. Τα εχεις διαβασει ολα ilona?

TEAM STEFAN!!!

ναι γιατι δεν εχουν περασει 25 ωρες ωστε να φυγει το αιμα της...το δειχνει και στο trailer

Δημοσ.

Ναι οι χαρακτηρες ειναι εντελως διαφορετικοι! Κριμα που δεν εχουν και την Meredith!

Εγω δεν νομιζω να γινει βρικολακας.

Στο βιβλιο δεν ειναι ετσι. Και δεν γινεται να το αλλαξουν τοσο πολυ γιατι η Caroline παιζει πολυ μεγαλο ρολο και οχι ως βρικολακας.

Δημοσ.

Εγω δεν νομιζω να γινει βρικολακας.

Στο βιβλιο δεν ειναι ετσι. Και δεν γινεται να το αλλαξουν τοσο πολυ γιατι η Caroline παιζει πολυ μεγαλο ρολο και οχι ως βρικολακας.

βρε μη τους τα λες.... ας τους να ψηθούν λίγο... ;):P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...