ilona Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 επιτέλους!!!! μετά από 3 μήνες αγωνίας βγήκε η 2η σεζόν!!! τι έχετε να πείτε για το πρώτο επεισόδιο????
Xristaras12 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 :-)τωρα το κατεβαζω καλα που μας το θυμησες!!! καθριν!!!:cool:
ilona Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 αμάν πια αυτοί οι άνθρωποι... πως τελειώνουν έτσι τα επεισόδια??? τι θα κάνω μέχρι την άλλη παρασκευή εγώ τώρα???? ποοοοοοοοοοοο... :-/
kk1991 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 το ειδα και εγω πριν λιγο.....πολυ καλο!!!!!!!τωρα μεχρι την αλλη παρασκευη υπομονη...
Xristaras12 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 νταξει,αναμενομενο για πρωτο επεισοδιο της σεζον,σου λεει τι εγινε τελικα στο τελος του προηγουμενου και σε βαζει να δεις τη συνεχεια... Καλο παντως σαν αρχη!
RottenLungs Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Πάω να το δώ τώρα... Θα γυρίσω να πώ εντυπώσεις!!!
RottenLungs Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Ε δεν μπορείς να καταλάβεις απο αυτό το πρώτο επεισόδιο τι θα ακολουθήσει. Ωραίο ήταν, αλλα άμα γίνονται πάλι τα ίδια πρόχειρα μεταμφιασμένα σε καινούρια (κάτι τέτοιο μου φάνηκε αλλα δεν μπορώ να είμαι και σίγουρος) θα πάει για φούντο. Κάτι με την κατάρα των Lockwood παίζει και λογικά απο τον θείο θα το μάθουμε. Επίσης, πολύ καριόλα αυτή η Katherine, αλλα το κολάν της πάει ωραία Υ.Γ. Κάτι τελευταίο, ρε παιδιά στο Mystic falls, κάτι παράξενο παίζει. Εγω το συμπέρασμα που έβγαλα είναι οτι δεν παίζει να υπάρχουν και πολλά μπαράκια και οτι τα γυμναστήρια είναι 24ωρα. Δεν εξηγείται αλλιώς το οτι και το κάθε δεκάχρονο είναι λές και βγήκε απο τους 300.
ilona Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Υ.Γ. Κάτι τελευταίο, ρε παιδιά στο Mystic falls, κάτι παράξενο παίζει. Εγω το συμπέρασμα που έβγαλα είναι οτι δεν παίζει να υπάρχουν και πολλά μπαράκια και οτι τα γυμναστήρια είναι 24ωρα. Δεν εξηγείται αλλιώς το οτι και το κάθε δεκάχρονο είναι λές και βγήκε απο τους 300. χαχαχαχα... καλο! διάβασε τα βιβλια αν θες να μαθεισ περισσότερα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Κάτι με την κατάρα των Lockwood παίζει και λογικά απο τον θείο θα το μάθουμε. κάνει μπαμ από χιλιόμετρα το werewolf?
kk1991 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 κάνει μπαμ από χιλιόμετρα το werewolf? αντε τι μας λες............... εξου και το προβλημα με τη πυξιδα που ειχαν.
kate23 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Το επεισοδιο ηταν Τ Ε Λ Ε Ι Ο!!! Περιμενω πως και πως να περασουν οι μερες για το επομενο! Παλι πολυ τραγικο τελος ειχε! Λετε να γινει βρικολακας η Caroline λογω του αιματος του Damon? Τα βιβλια ειναι απι8ανα και τα συνιστω σε ολους. Τα εχεις διαβασει ολα ilona? TEAM STEFAN!!!
ilona Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 ναι καιρό τωρα... πραγματικά ειναι πολυ ωραια!!! μονο π οι χαρακτήρες ειναι λιγο διαφορετικοί..
kk1991 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Το επεισοδιο ηταν Τ Ε Λ Ε Ι Ο!!! Περιμενω πως και πως να περασουν οι μερες για το επομενο! Παλι πολυ τραγικο τελος ειχε! Λετε να γινει βρικολακας η Caroline λογω του αιματος του Damon? Τα βιβλια ειναι απι8ανα και τα συνιστω σε ολους. Τα εχεις διαβασει ολα ilona? TEAM STEFAN!!! ναι γιατι δεν εχουν περασει 25 ωρες ωστε να φυγει το αιμα της...το δειχνει και στο trailer
kate23 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι οι χαρακτηρες ειναι εντελως διαφορετικοι! Κριμα που δεν εχουν και την Meredith! Εγω δεν νομιζω να γινει βρικολακας. Στο βιβλιο δεν ειναι ετσι. Και δεν γινεται να το αλλαξουν τοσο πολυ γιατι η Caroline παιζει πολυ μεγαλο ρολο και οχι ως βρικολακας.
ilona Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω δεν νομιζω να γινει βρικολακας. Στο βιβλιο δεν ειναι ετσι. Και δεν γινεται να το αλλαξουν τοσο πολυ γιατι η Caroline παιζει πολυ μεγαλο ρολο και οχι ως βρικολακας. βρε μη τους τα λες.... ας τους να ψηθούν λίγο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.