Προς το περιεχόμενο

Βλάβη κάρτας γραφικών Sony VAIO VGN-NR21S

eg16236

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σας ζητώ τα φώτα σας για μια βλάβη που μου παρουσιάστηκε στο VAIO μου και που με έχει βγάλει ... εκτός τροχιάς.

Καταρχάς να σας ενημερώσω πως είμαι χρήστης και όχι εξειδικευμένος στο χώρο ΙΤ. Μετά τη βλάβη που παρουσίασε το laptop απευθύνθηκα στο εξουσιοδοτημένο service της Sony στο Μαρούσι, όπου έλαβα την στερεότυπη απάντηση πως δεν επισκευάζεται και πως επέιδή η καρτά γραφικών είναι ενσωματομένη στη μητρική, πρέπει να αντικατασταθεί η τελευταία, όπερ κοστολόγιο= 400Ε. Θεώρησα το κόστος υπερβολικό και παρόλο που κλήθηκα να πληρώσω κερ...κα 40Ε πήρα το μηχάνημα πίσω.

Σε μια προσπάθεια να αναζητήσω βοήθεια απευθύνθηκα σε συνοικιακό κατάστημα που δήθεν θα προσπαθούσαν να το επισκευάσουν... αλλά μάταια.

Γνωρίζετε μήπως κάτι σχετικό. Μπορεί να γίνει επισκευή και αν ναι έχετε να προτείνετε κάποιο ειδικό service; Μπορώ μήπως να βρω μόνος μου τη μητρική και να την αντικαταστήσω; Υπάρχει ίσως μεταχειρισμένη;

Όποιος μπορεί ας βοηθήσει με τις γνώσεις ή την εμπειρία του.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Μέχρι πότε είχες εγγύηση? Ποια κάρτα γραφικών έχεις?

Πρέπει να έχεις την ελαττωματική 8400, έτσι? (Από ένα ψάξιμο στο Googlee αυτό είδα)

Δεν ξέρω αν το κάνουν όλες οι εταιρίες, αλλά μπορεί και να έχεις και εσύ +1 χρόνο εγγύηση είδικά για την κάρτα γραφικών μετά το τέλος της κανονικής σου εγγύησης. (Η Dell πχ. το έχει για την συγκεκριμμένη κάρτα, επειδή ήταν όλες προβληματικές από την κατασκευή.) Αν είσαι μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα,μήπως να το ψάξεις αν ισχύει και στην Sony?

Δημοσ.

Το laptop το έχω από 2007. Δεν βρίσκεται σε εγγύηση. Νομιζω πως η video card είναι η 8400. Καμία πρόταση για επισκευή ή αγορά μητρικής, έστω μεταχειρισμένης;

Δημοσ.

ο carib είναι η λύση στα προβλήματα σου. Κανε μια αναζητηση σε παρομοια θέματα και στείλε του ενα mail. Βοήθησε ήδη 2-3 γνωστούς που του έστειλα για πελατες. με 90+φπα γίνεται η δουλεία σου με 99% επιτυχία.

Δημοσ.

Καλησπερα δες και εδω

http://www.laptopkings.gr/

Εγω εχω στειλει για service 2 notebook και για motherboard και για οθονη και εχουν λογικες τιμες, και κανανε και καλη δουλεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...