Προς το περιεχόμενο

Justin Bieber-Official Topic

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αδυνατώ να πιστέψω πως δεν αστειεύεσαι.

Δείχνεις πως δεν είσαι παιδάκι απο την σύνταξη των posts σου και ίσως γι'αυτό οι περισσότεροι να σε αμφισβητούν (συμπεριλαμβανόμενου και μένα).

Ως εκ τούτου, οποισδήποτε νοήμων άνθρωπος άνω των 20, θα αναγνώριζε την αλήθεια πίσω απο αυτό το αμερκανικό προϊόν. Έτσι συμπεράνω πως είτε:

1. Μας δουλέυεις περισσότερο κι απο το κράτος

2. Είσαι ατζέντης/προωθητής/μέλος της δισκογραφικής εταιρείας του προαναφερθέντα.

Όπως και να'χει, keep on.

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δικαιολογημένο κράξιμο.

Και εγώ δηλώνω την απέχθεια μου προς τον Bieber και τον κάθε κατεστραμένο φαν του.

Κι εγω δηλωνω troll.

Δημοσ.

Ρε 'συ την επόμενη φορά κάντο λίγο πιο πειστικά. Γράψε τίποτε του στυλ "εντάξει μπορεί να είναι εμπορικός αλλά μπλα μπλα μπλα". Αλλιώς δε μπαίζει.

Δημοσ.
Ρε 'συ την επόμενη φορά κάντο λίγο πιο πειστικά. Γράψε τίποτε του στυλ "εντάξει μπορεί να είναι εμπορικός αλλά μπλα μπλα μπλα". Αλλιώς δε μπαίζει.

Μα ηταν ετσι επειδη οταν εφτιαξα το θεμα δεν ειχα σκοπο να τρολλαρω. Δηλαδη το 'κανα ως joke topic πιστευοντας οτι κανεις δε θα το εχαβε:-)

Δημοσ.

Έτσι γίνεται το καλό το πράμα:

New Age Labs: The way it's meant to be trolled

attachment.php?attachmentid=391&d=1110807311

To be fair, το NAL topic δεν είναι τυπικά trolling αλλά hoax/joke. Trolling κανονικό είναι τα άπαντα των Zipperia Studios. Τέλος πάντων, αναζητήστε, διαβάστε και διδαχθείτε από το παρελθόν και τους Insomnia masters, αν θέλετε να μεγαλουργήσετε! :P...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...