slipknot Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δε καταλαβαινω που ειναι το κακο. Το κακό είναι ότι δεν ακούς.
pipiris Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Συγνώμη αλλά όχι και μεγαλείο ο Bieber..... παραλίγο να βγάλω το πρωινό μου με αυτό το σχόλιο. Καταλαβαίνω ότι σου αρέσει και το δέχομαι, αλλά μη προσπαθείς να μας πείσεις ότι είναι και κανένα φαινόμενο το άτομο. Και ναι το κοινό του αποτελείται κατά 95% από κορίτσια με ηλικία μικρότερη του 15 πράγμα που λέει πολλά για το τι είδος "καλλιτέχνη" είναι. Και μη μας προσβάλεις ότι δεν έχουμε και μουσικό αυτί επειδή δεν μας αρέσει ο Bieber.
marantonis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Συγνώμη αλλά όχι και μεγαλείο ο Bieber..... παραλίγο να βγάλω το πρωινό μου με αυτό το σχόλιο.Καταλαβαίνω ότι σου αρέσει και το δέχομαι, αλλά μη προσπαθείς να μας πείσεις ότι είναι και κανένα φαινόμενο το άτομο. Και ναι το κοινό του αποτελείται κατά 95% από κορίτσια με ηλικία μικρότερη του 15 πράγμα που λέει πολλά για το τι είδος "καλλιτέχνη" είναι. Και μη μας προσβάλεις ότι δεν έχουμε και μουσικό αυτί επειδή δεν μας αρέσει ο Bieber. Δε προσπαθω να πεισω κανεναν, απλως εκφραζω τις αποψεις μου. Το οτι το κοινο του αποτελειται "κατά 95% από κορίτσια με ηλικία μικρότερη του 15" δειχνει κατ' εμε οτι πλεον το μυαλο των εφηβων -και δη των κοριτσιων, επιτελους, εχει αρχισει να ωριμαζει νωριτερα. Οσο για την "προσβολη", απλως δηλωσα ενα δεδομενο, δεν προσπαθησα ποτε να θιξω κανενα.
YiN Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Ε όχι, εγώ δεν έχω μουσικό αυτί το παραδέχομαι. Για την ακρίβεια για τον bieber παθαίνω και ρήξη τυμπάνου. Σε κάθε περίπτωση εξακολουθώ και πιστεύω ότι πρόκειται για πλάκα, επομένως σταματάω να συμμετέχω στην κουβέντα =ρ
pipiris Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Οκ πλάκα μας κάνεις προφανώς. Πάντως όσοι ακούν Bieber τον έχουν μικρό και έχουν τρίχες στις παλάμες γιατί αλλιώς δεν εξηγήται πως τον ακούν. Δεν θέλω να θίξω κανέναν φυσικά, απλώς το αναφέρω σαν δεδομένο.
marantonis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Ετσι ειναι.. η υδρογειος τρωει τα παιδια της. Μολις δειτε κανεναν αξιολογο καλλιτεχνη να ξεχωριζει, μακρυα απο την καταντια της παγκοσμιας μουσικης βιομηχανιας τρεχετε να τον κραξετε και να τον βγαλετε σκαρτο. Συνηθισατε στο να μην εκτιματε την καλη μουσικη, δε σας ριχνω ολοκληρωτικα την ευθυνη, καταλαβαινω. Μαθετε ομως πως πρεπει να αποκτησετε δικη σας κριση και οχι να κρινετε και να σκεπτεσθε βασει των οσων σας επιδεικνυουν τα media και σας προσταζουν να ακολουθησετε. Τοτε θα εκτιμησετε την καλη μουσικη. Τοτε θα εκτιμησετε τον Justin Bieber, και τον καθε τυπου αντιδογματικο-αντικομφορμιστικο καλλιτεχνη. edit: Λεγοντας media εννοω τους Εβραιους. Οχι τα media γενικα, που ξερουν και προωθουν πλεον σωστη μουσικη οπως αυτη του J.B.
GeorgeManiac Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια εντάξει κάποιοι έχουν μουσική αντιληψη και κάποιοι όχι.Αμα τους αρέσει αυτός αφηστε τους να τον ακούν. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι, που λογικά ξέρουν κατι παραπανω(?), δεν αντέχουν να ακουν ασχετους να δηλώνουν fan του κάθε τυχόντα,απλα με το κράξιμο απλα δίνουν περισσότερη σημασια στο θέμα, χωρις ουσιαστικα να κάνουν κάτι. Το εχω δει και στο youtube αυτό, σε όλα τα videos με θεμα τη μουσικά βλέπω και ενα flame απο κάτω για αυτόν. Έλεος με το που έχει φτάσει η μουσική την σήμερον ημέραν
SteveAngello Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δε προσπαθω να πεισω κανεναν, απλως εκφραζω τις αποψεις μου. Το οτι το κοινο του αποτελειται "κατά 95% από κορίτσια με ηλικία μικρότερη του 15" δειχνει κατ' εμε οτι πλεον το μυαλο των εφηβων -και δη των κοριτσιων, επιτελους, εχει αρχισει να ωριμαζει νωριτερα.Οσο για την "προσβολη", απλως δηλωσα ενα δεδομενο, δεν προσπαθησα ποτε να θιξω κανενα. xaxaxa! Εγραψες ετσι ετσι πες μας κι αλλα. Παντως για να εχουμε καλο ερωτημα πες μας και συ την ηλικια σου.(αν θελεις βεβαια). Προσεξε μην πεις ψεματα! Best thread ever!!! If its real
antonl Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 [...] Μαθετε ομως πως πρεπει να αποκτησετε δικη σας κριση και οχι να κρινετε και να σκεπτεσθε βασει των οσων σας επιδεικνυουν τα media και σας προσταζουν να ακολουθησετε. Τοτε θα εκτιμησετε την καλη μουσικη. Τοτε θα εκτιμησετε τον Justin Bieber, και τον καθε τυπου αντιδογματικο-αντικομφορμιστικο καλλιτεχνη. Σχετικά πειστικός ήσουν ως τώρα αλλά εδώ το χάλασες. Ο συγκεκριμένος είναι εκεί που βρίσκεται ( εξαιτίας των media :>
GeorgeManiac Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Best thread ever!!! If its real πιο γρηγορα γεμίζει σελίδες απο το thread της ειδησης του iphone4:p
marantonis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Σχετικά πειστικός ήσουν ως τώρα αλλά εδώ το χάλασες. Ο συγκεκριμένος είναι εκεί που βρίσκεται ( εξαιτίας των media :> Οταν μιλησα για "media" στο προηγουμενο ποστ εννοουσα τους Εβραιους (αποκλειστικα). Σορρυ που δε το διευκρινησα, θα κανω edit.
slipknot Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Ετσι ειναι.. η υδρογειος τρωει τα παιδια της. Μολις δειτε κανεναν αξιολογο καλλιτεχνη να ξεχωριζει, μακρυα απο την καταντια της παγκοσμιας μουσικης βιομηχανιας τρεχετε να τον κραξετε και να τον βγαλετε σκαρτο. Συνηθισατε στο να μην εκτιματε την καλη μουσικη, δε σας ριχνω ολοκληρωτικα την ευθυνη, καταλαβαινω. Μαθετε ομως πως πρεπει να αποκτησετε δικη σας κριση και οχι να κρινετε και να σκεπτεσθε βασει των οσων σας επιδεικνυουν τα media και σας προσταζουν να ακολουθησετε. Τοτε θα εκτιμησετε την καλη μουσικη. Τοτε θα εκτιμησετε τον Justin Bieber, και τον καθε τυπου αντιδογματικο-αντικομφορμιστικο καλλιτεχνη. Αν θες να το κάνεις, κάντο σωστά τουλάχιστον. Δε γίνεται να πέφτεις σε αντιφάσεις.
marantonis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δες το edit φιλε μου. Καθολου αντιφαση δεν ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.